Lil97
Форумчанин
- Дописи
- 41
- Реакції
- 31
- Бали
- 33
Lil97 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую дуже за підтримку!Навіть про таке і думайте. У всіх спочатку виникали такі думки. З часом звикните. Мені теж було соромно, що всі люди як люди, а я влізла в таку халепу. Борги це не вирок. Я з ними живу. Не можу сказати, що спокійно, деколи гнітить така ситуація, буває соромно,страшно.Але.... Пройде час, повіддаєте всім за тіло кредиту(якщо захочете), тільки за тіло. Якщо суд, то обов'язково захищатися з адвокатом. І все буде ОК.
Що робити коли ви в ямі? Для початку припинити її копати)
Для початку закрийте маленькі суми. Зразу стане простіше)
Рідні вже знають? Добре, найгірше позаду)) Тепер режим сніжинки і чекайте гарний пропозицій. Будете реагувати, благати, боятися будуть писати всім кому зможуть. Все оточення з часом звикне і забуде. Ці дауни довго не дзвонитимуть, якщо ви покажете що
Дякую за Вашу відповідь, коли читаєш таке, трохи заспокоює.Що робити коли ви в ямі? Для початку припинити її копати)
Для початку закрийте маленькі суми. Зразу стане простіше)
Рідні вже знають? Добре, найгірше позаду)) Тепер режим сніжинки і чекайте гарний пропозицій. Будете реагувати, благати, боятися будуть писати всім кому зможуть. Все оточення з часом звикне і забуде. Ці дауни довго не дзвонитимуть, якщо ви покажете що вам поx.й