Щоденник Я в шаленій ямі…

• Автор теми Автор теми Lil97
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 3K
Навіть про таке і думайте. У всіх спочатку виникали такі думки. З часом звикните. Мені теж було соромно, що всі люди як люди, а я влізла в таку халепу. Борги це не вирок. Я з ними живу. Не можу сказати, що спокійно, деколи гнітить така ситуація, буває соромно,страшно.Але.... Пройде час, повіддаєте всім за тіло кредиту(якщо захочете), тільки за тіло. Якщо суд, то обов'язково захищатися з адвокатом. І все буде ОК.
Дякую дуже за підтримку!

Що робити коли ви в ямі? Для початку припинити її копати)
Для початку закрийте маленькі суми. Зразу стане простіше)
Рідні вже знають? Добре, найгірше позаду)) Тепер режим сніжинки і чекайте гарний пропозицій. Будете реагувати, благати, боятися будуть писати всім кому зможуть. Все оточення з часом звикне і забуде. Ці дауни довго не дзвонитимуть, якщо ви покажете що

Що робити коли ви в ямі? Для початку припинити її копати)
Для початку закрийте маленькі суми. Зразу стане простіше)
Рідні вже знають? Добре, найгірше позаду)) Тепер режим сніжинки і чекайте гарний пропозицій. Будете реагувати, благати, боятися будуть писати всім кому зможуть. Все оточення з часом звикне і забуде. Ці дауни довго не дзвонитимуть, якщо ви покажете що вам поx.й
Дякую за Вашу відповідь, коли читаєш таке, трохи заспокоює.

Пройде час, повіддаєте всім за тіло кредиту(якщо захочете), тільки за тіло.
Вы так убеждаете автора, что сможет закрыть за тело, но не всё так радужно, не все МФО соглашаются на такое.

З нового:
Встановила собі трукаллер (не впевнена що правильно написала), ще не дуже розібралась як він блокує дзвінки, але бачу коли спам і не беру. Трохи ще кидає між «впораюсь» і «хочеться просто лягти під потяг». Але подзвонила сьогодні хрещена і кума, що типу їм за мене телефонували, так і не зрозуміла хто. Але думаю або біти, або кріпсі, або єгроші. Так вивантажити всю телефонну книгу могли тільки вони.

Вы так убеждаете автора, что сможет закрыть за тело, но не всё так радужно, не все МФО соглашаются на такое.
Мені б хоча б почати розбиратись з цим, я розумію, що це не швидке діло.

Останнє редагування:
Я не переконую автора, що можна віддати всім за тіло. Знаю, що не всі йдуть на тіло. Можна і за тіло закрити, а можна і за тіло з хотілками всіма не віддавати. Може подадуть в суд. Адвокат на форумі, треба захищатися. Багато може..... Але борги не вирок. Розумієте, що із нинішньою ситуацією в країні, все може бути.

Кредит7 - перші 10+- днів просрочки спілкуються норм, можна домовитись на якусь знижку, але закриття одним платежем. Якщо не домовились, починають дзвонити родичам. Якщо їх ігнорити, то вони самі запропонують закрити за тіло, а то й навіть за пів тіла
Сан кредіт - в основному самі тихі, можна закрити за тіло/пів тіла

З іншими не стикався, тому не буду нічого припускати)
Кредит7 мені запропонували за тіло 27000 + 2000 закрити, було близько 50 днів протермінування. Закрив.
Сан кредіт зараз дзвонять (3-ій день протермінування і з 7000 тіло вже 12000 до погашення, не знаю як з ними бути)
CLY мені зробили реструктуризацію, сплачую по 1400 грн.
ТВОЯ ПОЗИКА мені теж зробили реструктуризацію

Вибішує кредит Каса і Кредит плюс,
SOS кредит, EWA починають дзвонити всім з першого дня просрочки

Ще проблемно для мене Селфі кредит ((( сплачую всуху відсотки

КредитКасса отдали на прозвон дептфолд, пару звонков было, и пока тишина. Кредит+ закрыла одних из первых, мне попался менеджер адекватный, разбили на 3 платежа, закрыла и забыла.
Тоже платила, потом не стала платит, продали КредитКапиталу. Те по началу пытались названивать, сейчас притихли. Штрафы и % отказались списывать, но одобрили разбить их хотелки на 6-10 мес, я покумекала, и согласилась на 10 мес. Всё лучше, нежели в суд попруться. Тем более кроме них ещё есть мфошки.

Сьогодні дзвонив оператор з Санкредіт. Орав що різане, наваяла скаргу, бо типу це вже тумач.

Кредит7 мені запропонували за тіло 27000 + 2000 закрити, було близько 50 днів протермінування. Закрив.
Сан кредіт зараз дзвонять (3-ій день протермінування і з 7000 тіло вже 12000 до погашення, не знаю як з ними бути)
CLY мені зробили реструктуризацію, сплачую по 1400 грн.
ТВОЯ ПОЗИКА мені теж зробили реструктуризацію

SOS кредит, EWA починають дзвонити всім з першого дня просрочки

Селфі декілька разів запропонували знижку - я спочатку ігнорувала дзвінки , смс , так вони всіх родичів обдзвонили. Я за порадою подруги чекала що за тіло запропонують - не пропонували а подали до суду. Наразі виконавче провадження і зробили арешт. Не можу продати дачу, щоб закрити борг

Селфі декілька разів запропонували знижку - я спочатку ігнорувала дзвінки , смс , так вони всіх родичів обдзвонили. Я за порадою подруги чекала що за тіло запропонують - не пропонували а подали до суду. Наразі виконавче провадження і зробили арешт. Не можу продати дачу, щоб закрити борг
Что, такой большой долг, чтоб ради него дачу продавать?

Что, такой большой долг, чтоб ради него дачу продавать?
В мене багато кредитів , кредити мене мало турбують - вичікую, щоб за тіло закрили. Кредит касу на днях за тіло закрила. А з Селфі вилізло боком замість тіла дочекалась суд. а тепер рахунки заблоковані по виконавчому . Мене турбують заблоковані рахунки - хочу як можна швидше закрити провадження а грошей немає. Думала дачу продати а продати не можу через арешт (((

В мене багато кредитів , кредити мене мало турбують - вичікую, щоб за тіло закрили. Кредит касу на днях за тіло закрила. А з Селфі вилізло боком замість тіла дочекалась суд. а тепер рахунки заблоковані по виконавчому . Мене турбують заблоковані рахунки - хочу як можна швидше закрити провадження а грошей немає. Думала дачу продати а продати не можу через арешт (((
сколько суд взыскал

вітаю! А як з кредит касою вийшло домовитись?

Всім привіт, розкажу про своє, в шаленій ямі по кредитам в МФО. Найгірша ситуація - є кріпсі, єгроші, біти. Окрім цього фінХ, кредит7, санкредіт, алекскредіт, сос. Загалом більше 250к з відсотками і штрафами. В середньому прострочка 10 днів. Кріпсі почали дзвонити рідним - кажу шахраї, хоча цим вже частково 220$ погасила, а сума толком і не зменшилась. Я буду вдячна за будь-яку пораду, допомогу. Чоловік декілька днів тому дізнався. Поки тільки слухав, що я дурна бо туди полізла. Мені, якщо чесно, хочеться вмерти, борюся з собою, бо є діти і не можу їх кинути. Але на межі.
FinX закрив за тіло плюс 2000 чи 3000 грн , вони нормальні , дзвонили за 3 місяці один раз до мами , просто сказали є пропозиція та прислали листа по адресу , їх можна закрити за тіло , біти,кріпсі домовитись неможливо , іі б по можливості закрив і забув , дзвонили спочатку батькам , погрози і тд , та СРСР кредит я б теж закрив , відсотки шалені , ну це було в моєму випадку , бути мовчали 30 днів з 475 їхніх грошей нарахували 2000 , якщо в бітів береш то їхня валюта по 41 грн якщо віддавати то по 48 , короче бути,кріпсі, сос, кредит7 я б закрив першими , решта можна домовлятись

Через таку сумму навіть непереживайте , родина вас не покине , погасите , но головне щоб ще раз не повернулись, цікава причина тих боргів , для чого вони брались, якщо в житті все норм , та рівно я борги тим більше в МФО ніхто не бере

Та в сос кредит цікава система в мене в них 19000 зразу нарахували 11000 зверху , типу для пролонгації вносиш 11000 грн на слідуючий місяць пролонгація 34 грн , знову на слідуючий 11000 грн , та менеджери наглі домовитись дуже тяжко

Мені б ваші борги замість моїх))) борги це не кінець світу , головне на цьому зупинитись

Останнє редагування:
Вы большая молодец что смогли внести по крипси ,а звонки родным это кстати самое страшное из всего
Не факт вообще. Неприятно, но не фатально. Криптоушлепкам платить из-за этого не обязательно.
Дзвонили сьогодні з кріпсі, апелювали пунктами договору і зазначили про те що я взяла майнову позику.
Це зрозуміло.
Сьогодні дзвонив оператор з Санкредіт. Орав що різане, наваяла скаргу, бо типу це вже тумач.
Він не opaл, він aнaл, як і всі вони. Нема чого спілкуватися.
Через таку сумму навіть непереживайте , родина вас не покине , погасите , но головне щоб ще раз не повернулись, цікава причина тих боргів , для чого вони брались. Борги це не кінець світу , головне на цьому зупинитись
Це вірно

Кредит7 - тіло було 40000, зараз нарахували вже 71.
Санкредіт - тіло 9000, нарахували майже 17000.
Біти тіло 350, стало 1100.
Кріпсі тіло 250, нарахували 550 (і це 220 я вже частково вносила).
ФінХ - тіло не пам’ятаю, зараз 31000. Я вже рази 3 вносила по 4500.
Єгроші тіло було 2000
Кредос тіло 24000, зараз вже 34000.
Сос - тіло 15000, нарахували 25000.
Алекс тіло було 12000, зараз 18000.
крипси и биты - нафиг и полный игнор на все их закидоны, закрывайте Кредос в первую очередь. Кредит7 в игнор, через время закрывают тело и разбивают на платежи, санкредит - через месяц закроете за тело, финх тоже идут на тело, но нужно их в игнор на пару месяцев кинуть, е-гроши ждите когда продадут, потом за тело оплатите. Алекс пишите на почту и договаривайтесь, мне они пошли на встречу. Сос в игнор, потом пишите за тело

Всім привіт! Давно не писала, поки стою на тому ж місці, дзвінків дуже багато - все ігнорую. Сьогодні (неділя) взяла трубку з невідомого номеру. Думала по роботі телефонують. Виявилось кріпсі. Уйобок орав і погрожував. Типу ти з наркоманами на черзі, мат-перемат. Не хотілось би аби турбували оточення, але шо робити. Цих придурків закривати не буду.

Є ще таке питання, подумую змінити паспорт, на жаль з іпн так не зробиш. Чи варто? Просто аби даних не було в цих організаціях. З часом подумую і номер змінити.

Назад
Угорі