я цим МФО віддала за пів тора року 20тис.євро.

• Автор теми Автор теми Sara777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я ці питання хотіла Вам також поставити.... Випередили..... І чому так агресивно відразу відповіли.... Ця людина не ,,якась звонілка'''. Ми тут допомагаємо.... Але повинні знати як?в чому?........
Не гарно з Вашої сторони
а читали як вона відповіла мені то гарно було...якшо людина зацікавлена то нормальною мовою пише.
Post automatically merged:

Вичислять? І що? Борги менші стануть? "Вовка боятися - в ліс не ходити!". Хай вони бояться, що розоряться. Бо ми ж їм не віддамо їх космічні суми! Хай їм нло платить!
борги меньшими не стануть навпаки зростуть в 10 раз це точно

за ці всі місяці (скажімо) почті 2 роки,я з такими відсотками віддала 600тис. грн.,і на даний час знову кредити у них.,і просрочкі.мене батьки постійно виручали,знову,знову і знову.
на тепер я даже немаю їм більше чим розрахуватися,мої рідні сказали що відкажуться від мене...
звичайно ж машину продала,віддала МФО кредити.
того року у мене було аж 25 МФО просрочек на сумму 135.тис.грн.і що заплатила.Угрожала сильно Готівочка тим часом....
на даний час знову з ними в проблемах,то вони мені пишуть" Вам добре було віддавати такі сумми і проценти",так я їй відписую було як віддавала, а ваші проценти шо з неба падають,так і не відповіли...
З цього і вивод що вони в 10 раз ше більше мають,те що ми беремо у них!!!
ще пишуть до суду подадуть.
Подивився би суд,чи хто там вищі,шо реально люди переплатили бешені гроші шо можна би було жити і на курортах на такі сумми,а не сидіти і з кожним днем переживати що сьогодні знов від них очікувати....
:facepalm: То для чого Ви берете знову,знову i знову...Батьки платять,а Ви знову за свое.Вибачте,це як мiнiмум несерйозно та безвiдповiдально...

а читали як вона відповіла мені то гарно було...якшо людина зацікавлена то нормальною мовою пише.

борги меньшими не стануть навпаки зростуть в 10 раз це точно
Вона розібратись хотіла.... Ви надали багато інфи.... А для допомоги треба все по полицях порозкладати

:facepalm: То для чого Ви берете знову,знову i знову...Батьки платять,а Ви знову за свое.Вибачте,це як мiнiмум несерйозно та безвiдповiдально...
шоб закрити старі беруться тоість (бралися) нові і так цепочка получається,і напевно з цієї ями ніколи,або ігнор таяк я роблю на даний час,бо надоїло..

Sara777 Вона, тоесть я, находится на форуме) так что пишите мне! А не жалуйтесь! И да я считаю, что за такой период времени что Вы связаны с МФО, это Вы должны нам давать советы! А не продолжать бояться, того чем угрожают! Вы мне не ответили на вопрос кто сообщает пограничным службам, о просрочках по кредитам? Данной информацией не обладаю, и буду благодарна за ответ!)

Вона розібратись хотіла.... Ви надали багато інфи.... А для допомоги треба все по полицях порозкладати
ну то яка з мене допомога,я пишу то шо чула або читала...та хватає за людину говорити,яка мені навідріз не сподобалася (словечками),просто сприймаю так...

ну то яка з мене допомога,я пишу то шо чула або читала...та хватає за людину говорити,яка мені навідріз не сподобалася (словечками),просто сприймаю так...
що саме вам сказати? про кордон теж чула і тему сама закинула по поводу
цього питання,бо страшновато якось було і є...

Sara777, ви зараз знервована, і дуже гостро все сприймаєте. Будь ласка, постарайтесь заспокоїтися. Що ті мфо? Нічого страшного не буде. Вони самі нервові, поводяться огидно, але вони пшик! Нічого не можуть зробити, бо вся країна їм винна. Нас таких багато, ніхто не платить. Всі чекають. Пережили мфо і чекають, а що далі? Життя триває.

що саме вам сказати? про кордон теж чула і тему сама закинула по поводу
цього питання,бо страшновато якось було і є...
Я взагалі не можу Вас зрозуміти . За сьогоднішній день Ви створили пару тем.
З Ваших слів .....Ви тут пишите те що почули або прочитали......
Чесно,мені вперше так важко допомогти людині....!!!!!

Sara777, ви зараз знервована, і дуже гостро все сприймаєте. Будь ласка, постарайтесь заспокоїтися. Що ті мфо? Нічого страшного не буде. Вони самі нервові, поводяться огидно, але вони пшик! Нічого не можуть зробити, бо вся країна їм винна. Нас таких багато, ніхто не платить. Всі чекають. Пережили мфо і чекають, а що далі? Життя триває.
не в тому річ чи знервована ні навпаки,просто душу тут виклала розказала як зімною було насправді.а є люди просто які тебе ні щоб підтримати а пишуть дурню якусь.,яким і не хочеться відповідати.тут всі одинакові я так розумію але бачу що хтось когось тут хоче ще навчати шо зачем набрала і т.п.
люди які з нормальною підтримкою і бажанням поспілкуватись не будуть так "вискачком" писати.?

Sara777 Вона, тоесть я, находится на форуме) так что пишите мне! А не жалуйтесь! И да я считаю, что за такой период времени что Вы связаны с МФО, это Вы должны нам давать советы! А не продолжать бояться, того чем угрожают! Вы мне не ответили на вопрос кто сообщает пограничным службам, о просрочках по кредитам? Данной информацией не обладаю, и буду благодарна за ответ!)
ой я лично катаюсь регулярно наркотраффик кило героина всегда при мне!

Я умываю руки! А то ещё проклянут! ;) пойду липить понты на кухню) А читать дубликат того что в смс МФО пишут, и что говорят в трубку не вижу смысла. Ну мое мнение думаю понятно.

так я створила ті теми якими була зацікавлена,щоб мені змогли відповісти або якось морально підтримати підсказати.бо я не довго тут знаходжусь і читаю всі теми щоб зрозуміти для себе як вчинити в тих чи в других випадках.
я до цього нічого не знала крім страху за ці просрочкі,і багато інформації я мала стосовно мене.і ось виклала усе тут як на"ладошкі" і легше стало.

однозначно я їй також дякую мамі,але далі в боргах.почитала цей форум трохи заспокоїлась.,але зранку те саме в думках шо знову позвонять або напишуть смс якусь страшну.я сама по собі дуже мнітельна і беру все до голови: а як,а шо буде далі,та це просто капец кароче.
Шо за страшнi смски Вам надсилають?Налякайте но мене на нiч .

шоб закрити старі беруться тоість (бралися) нові і так цепочка получається,і напевно з цієї ями ніколи,або ігнор таяк я роблю на даний час,бо надоїло..
Ви писали що закривали,а потiм все знову..

не в тому річ чи знервована ні навпаки,просто душу тут виклала розказала як зімною було насправді.а є люди просто які тебе ні щоб підтримати а пишуть дурню якусь.,яким і не хочеться відповідати.тут всі одинакові я так розумію але бачу що хтось когось тут хоче ще навчати шо зачем набрала і т.п.
люди які з нормальною підтримкою і бажанням поспілкуватись не будуть так "вискачком" писати.?
Вы девушка очень вспыльчивая, такая у Вас реакция... бурная..хорошо, что Вам полегчало а надолго ли??? А за родителей Вы подумали??? Они вам помогли отвалить такие деньжища!!!Вы продали машину!!! И снова на те же грабли!!! Вы же уже были за границей с долгами. Вы уедите а долбать звонками и смс будут Ваших родителей. Конечно там такие проценты!!! А что сейчас будет не тоже колесо??? Вы теперь квартиру побежите продавать???Я не пойму Вы что идя в просрочки не знали что Вас ждет???Вы обижаетесь на девочек с форума, но я лично поняла их вопросы к Вам, а Вы что так ничего и не поняли???

Не дописала то що коли повіддавала в тому році кредити усі,то хтось зірвав мій акаунт гугл і набрав на мене кредити де тільки можна було.то я бігом додому з за кордону писати заяву в поліцію,таяк там дозвонитися не могла.знайомий що робить в поліції сказав тільки приїзжати і писати заяву.і шо ви думаєте?,написала 2 раза їм.пришло шо міри не принімають по поводу цієї заяви.так я їм сказала,шо набрав хтось а я маю віддавати за аферистів які наживаються.потім пішла до адвоката він сказав замінити номер телефона,і якщо то я дійсно не брала то нічого не буде.
уже рік пройшов як вродеби 5 кредитів набрали на мене,то лиш один credit up дав за себе знати,бо пришло пісьмо тіпа акція від них розділяють кредит на три рівні частини,шоб оплачувати кожен місяць по такій то суммі,кароче дурдом і то з великої букви.
в прокуратурі взагалі сказали домовлятися з ними тоже не взялися за це діло.,шо набрали на мої дані кредити.
А В ТІМ НАЙ БЕРУТЬ СКІЛЬКИ ХОЧУТЬ,ПАСПОРТ ПОМІНЯЛА,НОМЕР ТАКОЖ.НЕХАЙ ДОКАЗУЮТЬ ШО ТО ІМЕННО Я БРАЛА,Я МАЮ ВВІДУ ЗА ТИХ АФЕРИСТІВ.
а мої що я зараз набрала то проблема,бо на новий паспорт
Ви хоч читаете що Ви пишете?

• Подобається
Реакції: LeTa
Вы девушка очень вспыльчивая, такая у Вас реакция... бурная..хорошо, что Вам полегчало а надолго ли??? А за родителей Вы подумали??? Они вам помогли отвалить такие деньжища!!!Вы продали машину!!! И снова на те же грабли!!! Вы же уже были за границей с долгами. Вы уедите а долбать звонками и смс будут Ваших родителей. Конечно там такие проценты!!! А что сейчас будет не тоже колесо??? Вы теперь квартиру побежите продавать???Я не пойму Вы что идя в просрочки не знали что Вас ждет???Вы обижаетесь на девочек с форума, но я лично поняла их вопросы к Вам, а Вы что так ничего и не поняли???
мені одній так здається що реально тут колектори самі коментують іше з такою злістю.що за питання??? "Ви не знали,чого чекали?" це не форумчани так підтримують а колектори вспильчіві пишуть і такі ще обуренні.
на разі особисто у вас немає проблем ніяких з боргами? то якшо немає та рада за вас?

і сумму я не вказала за моєю заборгованістю?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі