я цим МФО віддала за пів тора року 20тис.євро.

• Автор теми Автор теми Sara777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Скільки ж нас тут з подібними історіями..А у мене особисто найгірше те, що через мене в кредитне ярмо влізла і мама..Але не в довбані шарашки, а в нормальний банк. Ненавиджу себе за це. Треба було одразу забити на мфо і не просити в неї допомоги, бо як результат- стало ще гірше...
От чесно, приходить вечір, дзвінки припиняються, читаєш форум-і ніби легше стає, ніби та удавка на шиї попускається, але лягаєш спати і згадуєш, що зранку все почнеться з початку...Прокидатись не хочеться
так і воно і є...у мене тоже саме,попускає а зранку думаю шо робити.
в ПРИВАТ БАНКУ також мала просрочку велику десь більше 8 місяців того року,і все одним платежом віддала 75 тис.грн десь,бо були оплати частинами також.
уже рік Приват банк не піднімає кредитний ліміт на картці моїй.а зарис би здалося...на відділенні Привата сказали якшо б я не зробила оплату одним платежом( мою просрочку) може би і дали підняли кред.ліміт а так ні.
але при такій просрочці мене випустили за кордон все таки

Скільки ж нас тут з подібними історіями..А у мене особисто найгірше те, що через мене в кредитне ярмо влізла і мама..Але не в довбані шарашки, а в нормальний банк. Ненавиджу себе за це. Треба було одразу забити на мфо і не просити в неї допомоги, бо як результат- стало ще гірше...
От чесно, приходить вечір, дзвінки припиняються, читаєш форум-і ніби легше стає, ніби та удавка на шиї попускається, але лягаєш спати і згадуєш, що зранку все почнеться з початку...Прокидатись не хочеться
Дівчата,а що у Вас світлого сталось за цей період??

Моя мама теж має кредити в банках,через мене ... Живемо разом... Їмо за одним столом....))) Розмова і поцілунки...

Я не пам'ятаю яка. Та мені і не цікаво.
Головне, що ви мої борги закрили.
свої да))) а ті хто брав ні
Post automatically merged:

Дівчата,а що у Вас світлого сталось за цей період??

Моя мама теж має кредити в банках,через мене ... Живемо разом... Їмо за одним столом....))) Розмова і поцілунки...
А як іначе,вони нас розуміють навіть знаючи що це не добре зроблено було?ми їхні діти які б не були але їхні...

думаю они вас любят!
обожнюють не те слово)

Останнє редагування:
вы видите разницу межу мфо и банками?

Мої теж.
Мене ніхто не чіпає ніколи, бо є такі як ви, готові виплатити замість мене все, що скажуть.

Дякую ще раз.
ну тай добре))) я рада за вас.
знати що маєш десь кредити і % ідуть вперед нереальні то голова обертом.
треба у вас навчитися бути безразлічним,шо і начінаю робити...
просто тут смішного нічого немає,рано чи пізно всерівно находять

так і воно і є...у мене тоже саме,попускає а зранку думаю шо робити.
в ПРИВАТ БАНКУ також мала просрочку велику десь більше 8 місяців того року,і все одним платежом віддала 75 тис.грн десь,бо були оплати частинами також.
уже рік Приват банк не піднімає кредитний ліміт на картці моїй.а зарис би здалося...на відділенні Привата сказали якшо б я не зробила оплату одним платежом( мою просрочку) може би і дали підняли кред.ліміт а так ні.
але при такій просрочці мене випустили за кордон все таки
Ну это естественно что выпустили! А кто Вам сказал что при просрочках не выпускают?

Ну это естественно что выпустили! А кто Вам сказал что при просрочках не выпускают?
так пишуть,якщо подали до суду то все,виїзд неможливий.
хотя на той час я даже і не знала що до суду можуть подати,або подивитися судову владу,їхала на ризик

Не дописала то що коли повіддавала в тому році кредити усі,то хтось зірвав мій акаунт гугл і набрав на мене кредити де тільки можна було.то я бігом додому з за кордону писати заяву в поліцію,таяк там дозвонитися не могла.знайомий що робить в поліції сказав тільки приїзжати і писати заяву.і шо ви думаєте?,написала 2 раза їм.пришло шо міри не принімають по поводу цієї заяви.так я їм сказала,шо набрав хтось а я маю віддавати за аферистів які наживаються.потім пішла до адвоката він сказав замінити номер телефона,і якщо то я дійсно не брала то нічого не буде.
уже рік пройшов як вродеби 5 кредитів набрали на мене,то лиш один credit up дав за себе знати,бо пришло пісьмо тіпа акція від них розділяють кредит на три рівні частини,шоб оплачувати кожен місяць по такій то суммі,кароче дурдом і то з великої букви.
в прокуратурі взагалі сказали домовлятися з ними тоже не взялися за це діло.,шо набрали на мої дані кредити.
А В ТІМ НАЙ БЕРУТЬ СКІЛЬКИ ХОЧУТЬ,ПАСПОРТ ПОМІНЯЛА,НОМЕР ТАКОЖ.НЕХАЙ ДОКАЗУЮТЬ ШО ТО ІМЕННО Я БРАЛА,Я МАЮ ВВІДУ ЗА ТИХ АФЕРИСТІВ.
а мої що я зараз набрала то проблема,бо на новий паспорт
Вы попеняли паспорт только?фамилию тоже? Ещё что то меняли?

так пишуть,якщо подали до суду то все,виїзд неможливий.
хотя на той час я даже і не знала що до суду можуть подати,або подивитися судову владу,їхала на ризик
На заборе тоже пишут. А сейчас почему боитесь выезжать? Я возможно что то упустила, у Вас был суд?

Вы попеняли паспорт только?фамилию тоже? Ещё что то меняли?

На заборе тоже пишут. А сейчас почему боитесь выезжать? Я возможно что то упустила, у Вас был суд?
просрочені кредити,і верокеш тіпа до суду подає уффаааа

смс прислав verocash

шо з того як поміняла все,а індефік.код то теж самий))))

смс прислав verocash
Ну и? Вы были и у юриста, и в полиции, и судя по тому что пишите и отвечаете, то умеете писать и читать! И то что в суд подают мы все тут знаем! Вопрос в другом , причём тут запрет выезда за границу? Вы знаете кто может это сделать, и когда?

Ну и? Вы были и у юриста, и в полиции, и судя по тому что пишите и отвечаете, то умеете писать и читать! И то что в суд подают мы все тут знаем! Вопрос в другом , причём тут запрет выезда за границу? Вы знаете кто может это сделать, и когда?
так якшо ви знаєте тут то читайте,а не з понтами пишіть мені! можна якось нормально писати а не нукати...раз така напонтичена то узнавай у других! а то як ті шо звонять начінає!

вы видите разницу межу мфо и банками?
Звичайно. Про це і мова. Якби повернути час, нізащо б не погодилася, щоб вона брала кредит. Моя мама така, що вона хліба не купить а віддасть останні гроші за кредит, при чому обов'язково вчасно і стільки скільки прописано в договорі. На мене з моїми мфо вона вже забила, але в банку стоїть її прізвище і підпис, тому той кредит буде виплачувати до останнього.

Звичайно. Про це і мова. Якби повернути час, нізащо б не погодилася, щоб вона брала кредит. Моя мама така, що вона хліба не купить а віддасть останні гроші за кредит, при чому обов'язково вчасно і стільки скільки прописано в договорі. На мене з моїми мфо вона вже забила, але в банку стоїть її прізвище і підпис, тому той кредит буде виплачувати до останнього.
я лично не имею разницы что есть банки что есть бадеги мфо!мне им платить не интересно!

так якшо ви знаєте тут то читайте,а не з понтами пишіть мені! можна якось нормально писати а не нукати...раз така напонтичена то узнавай у других! а то як ті шо звонять начінає!
запрети всі можуть зробити якщо до ходить до суда! і якщо не подали заяву на митницю про заборону на перетин кордону,у зв'язку просроченої заборгованності та не виплати її та ігнорування)))))) якось так
я сама з кредитами просроченими і всерівно ризикую на виїзд

Я ці питання хотіла Вам також поставити.... Випередили..... І чому так агресивно відразу відповіли.... Ця людина не ,,якась звонілка'''. Ми тут допомагаємо.... Але повинні знати як?в чому?........
Не гарно з Вашої сторони

Ну не начинайте так, а я буду писать то что считаю нужным! А нужным я считаю, доводить факты, а не пугать новичков своими предположениями которые Вам внушили звонилки! Так Вот... запретить выезд может только исполнительная служба! А не писатель от МФО в смс!

Хотіла раніше за це написати але боялася що якось тут вичисляють кредитори нас і все...але в тім хоть так і так вони десь є і читають це все і бачать і регочуть з таких як я...

які саме??? вам що не віриться в таке?
Вичислять? І що? Борги менші стануть? "Вовка боятися - в ліс не ходити!". Хай вони бояться, що розоряться. Бо ми ж їм не віддамо їх космічні суми! Хай їм нло платить!

• Подобається
Реакції: LeTa
запрети всі можуть зробити якщо до ходить до суда! і якщо не подали заяву на митницю про заборону на перетин кордону,у зв'язку просроченої заборгованності та не виплати її та ігнорування)))))) якось так
я сама з кредитами просроченими і всерівно ризикую на виїзд
Ещё раз уточняю , ( возможно проблема в трудностях перевода) кто !? Подаёт в пограничные службы заявление по поводу просроченной задолженности , и не выплаты ее а так же игноривания( кого?)?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі