Я тоже новий привіт всім

• Автор теми Автор теми Святослав
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 2K
Да,говорила жінка,і каже якщо ви брали кредит,то ви повинні його виплатити,я їй кажу ,що пролонгувала,а зараз просто не має можливості,тому почали всім родичам дзвонити, погрожувати,як з цим бути,а вона каже заплатіть,тоді проблему буде вирішено
Я ,чомусь ,не можу повірити в це...багато людей пише протилежне. І особисто знаю людей ,які звертались на гарячу лінію....
Можливо Ви не туди дзвонили?

Який тоді вихід,щоб не знали родичі?
Я ,чомусь ,не можу повірити в це...багато людей пише протилежне. І особисто знаю людей ,які звертались на гарячу лінію....
Номер 1545

Leon, копійки ну для кого як
всё правильно, это очень хорошо,что вы поняли что пора остановиться на 22х ☺️это не мало) если б я сообразила так же когда-то ,не было бы у меня 25 займов, там намноооого больше 22х тысяч, раз в 8 наверное, но это пока просрочек ещё ?так что вы молодец

Дайте совет,как быть?как жить дальше?при каждом звонке от родственников здрагиваюсь.Письма шлют
В мене така ж ситуація. До батьків навіть не телефлную? вони ще гірше калів мозок виносять???. Але все пройде, головне не піддаватися паніці!!! Я знайшла на форумі людей, які мені дають поради, підтримують мене. З часом і родичі все зрозуміють і побачать, ну хто не помиляється??? Головне не боятися тих щадротів, що тараторять по той бік телефонної трубки!!! Читайте форум, тут саме ті люди, які готові підтримати і порадити???
От ти сама знаєш, що мені урядова допомогла! ? Таліон, мані4ю, кредит плюс і смартівей дзвонять і пишуть раз в день! Порівняно з тим, що було до дзвінка на урядову, це взагалі дрібнииииички??

Да,говорила жінка,і каже якщо ви брали кредит,то ви повинні його виплатити,я їй кажу ,що пролонгувала,а зараз просто не має можливості,тому почали всім родичам дзвонити, погрожувати,як з цим бути,а вона каже заплатіть,тоді проблему буде вирішено
Нам тут всім говорять,,ЗАПЛАТІТЬ,,!!!

В мене така ж ситуація. До батьків навіть не телефлную? вони ще гірше калів мозок виносять???. Але все пройде, головне не піддаватися паніці!!! Я знайшла на форумі людей, які мені дають поради, підтримують мене. З часом і родичі все зрозуміють і побачать, ну хто не помиляється??? Головне не боятися тих щадротів, що тараторять по той бік телефонної трубки!!! Читайте форум, тут саме ті люди, які готові підтримати і порадити???

От ти сама знаєш, що мені урядова допомогла! ? Таліон, мані4ю, кредит плюс і смартівей дзвонять і пишуть раз в день! Порівняно з тим, що було до дзвінка на урядову, це взагалі дрібнииииички??
Я написала їм електронного листа,можливо це допоможе...

И у меня так же..займ за займом,чтоб погасить предыдущие, теперь 25 МФО ...Вот пока что 5 из них просрочено,началась жара)))?? Держитесь, переживём)) Одно жалко,как подумаю сколько я перекредитовывалась, лучше б эти деньги себе забрала,а не им,жабка теперь давит,ква ква ?
Я все деньги забрал себе
Лиса Йольская, я жду пока начнут наярювати колектора
Зачем оно тебе надо эти коллектора?

Моя історія проста все було добре поки я не дізнався про МФО ну і пішло поїхало1,2,3займ тепер борг 22 штуки і це просто(вафлі) але думаю що я вирулю з цьої ями і надіюсь що після2019заборонять діяльність МФО ілюди почнуть жити спокійно
Ну Ви ще молодець, що вчасно цей форум знайшли. Вирулите, звісно що) Я от, завдяки цьому ж форуму, коли почитав список мікрокредитних організацій, дізнався, що в мене більше мфчмо, ніж я думав)

В моєму випадку знайшли?☹️☹️☹️
Мені здається ,що вони дізнаються всю інформацію про тебе,а потім ,якщо в когось по місці прописки ще десь були якісь зв'язки з банками,то тим і дзвонять

Назад
Угорі