Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ДаА скажіть,ще будь ласка,а якщо видалити всі номери с тел книги,вони все одно знайдуть контакти?
Я ,чомусь ,не можу повірити в це...багато людей пише протилежне. І особисто знаю людей ,які звертались на гарячу лінію....Да,говорила жінка,і каже якщо ви брали кредит,то ви повинні його виплатити,я їй кажу ,що пролонгувала,а зараз просто не має можливості,тому почали всім родичам дзвонити, погрожувати,як з цим бути,а вона каже заплатіть,тоді проблему буде вирішено
Який тоді вихід,щоб не знали родичі?
Номер 1545Я ,чомусь ,не можу повірити в це...багато людей пише протилежне. І особисто знаю людей ,які звертались на гарячу лінію....
Можливо Ви не туди дзвонили?
То же,шо и Вы.Це
Це якісь копійки в тебе.що ти тут робиш?
всё правильно, это очень хорошо,что вы поняли что пора остановиться на 22хLeon, копійки ну для кого як
В мене така ж ситуація. До батьків навіть не телефлную? вони ще гірше калів мозок виносять???. Але все пройде, головне не піддаватися паніці!!! Я знайшла на форумі людей, які мені дають поради, підтримують мене. З часом і родичі все зрозуміють і побачать, ну хто не помиляється??? Головне не боятися тих щадротів, що тараторять по той бік телефонної трубки!!! Читайте форум, тут саме ті люди, які готові підтримати і порадити???Дайте совет,как быть?как жить дальше?при каждом звонке от родственников здрагиваюсь.Письма шлют
От ти сама знаєш, що мені урядова допомогла! ? Таліон, мані4ю, кредит плюс і смартівей дзвонять і пишуть раз в день! Порівняно з тим, що було до дзвінка на урядову, це взагалі дрібнииииички??Я ,чомусь ,не можу повірити в це...багато людей пише протилежне. І особисто знаю людей ,які звертались на гарячу лінію....
Можливо Ви не туди дзвонили?
Нам тут всім говорять,,ЗАПЛАТІТЬ,,!!!Да,говорила жінка,і каже якщо ви брали кредит,то ви повинні його виплатити,я їй кажу ,що пролонгувала,а зараз просто не має можливості,тому почали всім родичам дзвонити, погрожувати,як з цим бути,а вона каже заплатіть,тоді проблему буде вирішено
Я написала їм електронного листа,можливо це допоможе...В мене така ж ситуація. До батьків навіть не телефлную? вони ще гірше калів мозок виносять???. Але все пройде, головне не піддаватися паніці!!! Я знайшла на форумі людей, які мені дають поради, підтримують мене. З часом і родичі все зрозуміють і побачать, ну хто не помиляється??? Головне не боятися тих щадротів, що тараторять по той бік телефонної трубки!!! Читайте форум, тут саме ті люди, які готові підтримати і порадити???
От ти сама знаєш, що мені урядова допомогла! ? Таліон, мані4ю, кредит плюс і смартівей дзвонять і пишуть раз в день! Порівняно з тим, що було до дзвінка на урядову, це взагалі дрібнииииички??
Незнаю, особисто я телефонувала...Я написала їм електронного листа,можливо це допоможе...
Скажіть,будь ласка,а якщо видалити тел книгу все одно знайдуть номери родичів?Незнаю, особисто я телефонувала...
Я все деньги забрал себеИ у меня так же..займ за займом,чтоб погасить предыдущие, теперь 25 МФО ...Вот пока что 5 из них просрочено,началась жара)))?? Держитесь, переживём)) Одно жалко,как подумаю сколько я перекредитовывалась, лучше б эти деньги себе забрала,а не им,жабка теперь давит,ква ква ?
Зачем оно тебе надо эти коллектора?Лиса Йольская, я жду пока начнут наярювати колектора
Знайдуть,приїдуть,опичатують,опишуть!!!Читайте форум...Скажіть,будь ласка,а якщо видалити тел книгу все одно знайдуть номери родичів?
поменять им симкиЯкий тоді вихід,щоб не знали родичі?
Номер 1545
Ну Ви ще молодець, що вчасно цей форум знайшли. Вирулите, звісно що) Я от, завдяки цьому ж форуму, коли почитав список мікрокредитних організацій, дізнався, що в мене більше мфчмо, ніж я думав)Моя історія проста все було добре поки я не дізнався про МФО ну і пішло поїхало1,2,3займ тепер борг 22 штуки і це просто(вафлі) але думаю що я вирулю з цьої ями і надіюсь що після2019заборонять діяльність МФО ілюди почнуть жити спокійно
ОбовъязковоСкажіть,будь ласка,а якщо видалити тел книгу все одно знайдуть номери родичів?
Що обов'язково?Обовъязково
В моєму випадку знайшли?Скажіть,будь ласка,а якщо видалити тел книгу все одно знайдуть номери родичів?
Найдут родичей и не только@ganjkiller,
Що обов'язково?
Мені здається ,що вони дізнаються всю інформацію про тебе,а потім ,якщо в когось по місці прописки ще десь були якісь зв'язки з банками,то тим і дзвонятьВ моєму випадку знайшли?![]()