Я работник Приват банка

Оксана Р,
Ще й покійної мами кредитку погашаю
по причине чего вы ее погашаете, вы приняли наследство официально? если нет, то этого вы не должны делать
Так я теж подала. А борг то ніхто не відміняв
бред какой-то

Користувалася МФО 2 роки. Було норм. Через хворобу мами і її смерть полетіли всі збереження, позичили. Доглядала тата-інваліда більше року, кошти з сім,. бюджету танули. Татова смерть, затримки з/п чоловіка. Вже 2 міс не бачили з/п. Я в декреті. Працюю офіційно в Приваті.
Мають просрочки Манівео, Дінеро, Мілоан, Свізо, Сос кредит, Єгроші, Кредит7, Лоані, Качай Гроші, Му кредит, Сс лоун, Укрпозика, Зекредит, Єкеш, Глобал кредит, Кредит каса, Заплатка, Смартівей. Просрочки з березня.Майже все бралося на погашення %. Якби не карантин і далі бралося! Боялася прострочок. Не знаю з чого почати. Чи користуватися послугами юристів типу ПІК чи Захист?Як спілкуватися з МФО і калами? Найбільше страждала від Смартівей. Поки крім дзвінків, смс, листів на пошту і адресу реєстрації нічого не було. ФБ і ОК видалила, фотки з ВК і інстаграм видалила. В чоловіка 7 прострочок і 1 реструктуризація Му кредит.
Підскажіть, з чого почати чи вже пізно щось робити?Найбільше боюся за роботу, з 2014 р там Працюю. Чез ці всі борги буду раніше виходити на роботу, дитині 10 міс.
Ніякий Захист чи Пік! То знов гроші потчгне і не малі Коротше так, потерпіти потім як пелена з очей спаде. Плати в першу чергу банки. Не впадати в розпач, дитину годувати треба, а не тих орків. На роботі як будуть напрягати, дзвонити на урядову, от і все. Вони там вже геть всі охреніли візьми 6к віддай 20000. Може блін ім всім по машині і дачі ше купити.

Странная у вас СБ, столько долгов и прямой допуск к большим суммам, тем более, что и начальство в курсе

Так я теж подала. А борг то ніхто не відміняв
У нас как было. После смерти матери осталась кредитка с долгом 10 тыс. Мы не платили 5 месяцев. Обнаружили письмо в ящике от привата и написано что задолженность. Позвонили по номеру который был указан в письме, сказали скиньте фото свидетельства о смерти в вайбер. И на этом долг пропал и личный кабинет в привате удалили.

у меня кредитка отца (который умер год назад). я ничего платить не собираюсь...

А що банківські працівники не люди? Кредитів мати не можуть? Так от, шановні, я вас розчарую. Бувають навіть директори департаментів Колекшен , які кредити не платять.?
Я теж в банку, директор теж знає про кредити. Дзвінків на роботу поки не було, я вказувала всюди попередню роботу (не банк).

Человек просто касир,она этого не знает.??
Ну да, банковский работник который влез в долги в МФО, это что-то
А Ви думаєте, якщо банківський працівник, то якісь превілегії є?! Всі там прості смертні

Н
Принаймні ви платите за маму тільки тіло кредиту??
В знайомої була така ситуація, то вона тільки залишок тіла кредиту повертала, без%
Ну звичайно. Перерахувати % за той період поки робила свідоцтво і додавали його в систему і плачу тільки тіло. Ну там головне без прострочок, хочаб 100 грн треба вносити

Оксана Р, а почему Вы в банк не предоставили справку о смерти мамы, зачем закрываете её кредитку, не пойму!?!

любые, если оф.вступили в наследство
Все долги передаются наследнику
Сама я не сталкивалась, но у знакомого была ситуация как описано выше. Предоставили свидетельство о смерти и на этом все дела с банком закончились

Я те ща шепну на ухо. Ток никому не кажи! То все куйня!? Тсссс
Ни чего себе????А как это работник банка и в такой ж*пе????Вы меня прям удивили.???????Вы как работник фин.установы могли взять кредит на выгодных условиях.И вам звонят на работу?????

Вітаємо в наших рядах!
Перестаньте позичати і пролонгувати!
Попередьте рідних про можливі дзвінки шахраїв))
Читайте форум)) по кожному зі своїх мфо.
Змініть сімку або блок на незнайомі))
Режим -200!
З часом,як захочете, повернете тіло( в основному пропонують через півроку і більше)
На даному етапі потрібно або сталеві нерви, або повний ігнор))
Ми з вами, і нас багато, не сумуйте, все налагодиться ?
Takernata Привет я тоже Ромны как и ты боржнык и проходимец:saint: как говорят соседи что им дозвон идет от чмошников

Оксана Р, а почему Вы в банк не предоставили справку о смерти мамы, зачем закрываете её кредитку, не пойму!?!
Я поставила питання по МФО, а не по інших кредитах. Там проблем у мене немає.
До того ж написала, що працівник фін установи, і які можуть бути проблеми на роботі. Це все, що мене цікавить.

Сама я не сталкивалась, но у знакомого была ситуация как описано выше. Предоставили свидетельство о смерти и на этом все дела с банком закончились
правильно сделали, только это все же делать надо до принятия наследства, потом и эта справка не поможет

Назад
Угорі