Весела Бджілка
Only read
- Дописи
- 4647
- Реакції
- 14518
- Бали
- 1998
Весела Бджілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Коли тобі дзвонять на роботу, де ти працюєш більше 10 років, за борги сина, коли розказують директорці на особистий телефон, що її поріжуть на куски, підстережуть ввечері, бо там працюю я, а в мене син взяв 20 мфо, то що ви будете робити? Чи ваших рідних ще не дістали? А ще 70 співробітників, не знаючи що таке мфо, і не чули про їх існування, дивляться тобі у спину і пліткують, бо якесь *****- звонілка в трубку сказало, що в мене непутящий син, що ми сім'я шахраїв, що ми беремо гроші і кидаємо? А більшість повірила, і твоя ділова репутація, яку ти заробляв роками розтанула, як сніг, коли в тебе землю вибили з- під ніг???? То хто деградірував? Твоє життя перетворили на пекло, бо ти офіційно працюєш і в них вся інфа на батьків і родичів! То що робити в цій ситуаціі? Я теж не беру від них телефон, але на роботі стаціонарні 3 телефони і там сімки не зміниш!!!!! То як? У вас є рецепт?хто кого нагнув?Блин такое чувство что телзвонки и смс это конец света. Как же вы деградировали, люди, после технологического бума. Головой уже никто не хочет думать, мне вам жаль! Да, я тоже влез в это д*рьмо... и что отдавать буду только через суд или когда появятся деньги (это будет после нового года, я думаю). Вас нагибают, а вы добровольно им жoпy лижите!!! В стране где воруют миллионы, вы за пару тысяч в петлю лезите. Это обычная жизненная ситуация, а вот как ее воспринимаете это жесть