Я понял одно!

• Автор теми Автор теми Олег
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег

Форумчанин
Дописи
215
Реакції
83
Бали
2625
Олег не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зачем портить себе нервы и здоровье, успокоить родных и не общаться с ними. На работе начальство предупрежу. Будут деньги, сам им позвонюи буду дтговариваться об оплате тела и % за месяц. Пора успокоиться, а то можна себя до чегото плохого довести. Есть дети, внуки, надо радоваться тому, что они есть и здоровы. Хотя иногда думаю, взрослый мужик, а попал в такое болото, ничего, и это пройдет!

Добре що Ви це розумієте, У мене мама-пенсіонерка вірить всому що вони пишуть і дзвонять нікого не чує. Взагалі пропав інтерес до життя, тільки і чекає коли прийдуть і все заберуть. І ми всі разом вже трохи з глузду зїжаємо, бо кожну секунду одне і те ж, "Дай гроші. Треба віддати їм гроші.." А я ж не банк...

До недавна ,я теж була в пініці,не знала що робити ,куди бігти...Втратила у вазі 10 кг.думала здурію,або ще гірше( щось хотіла собі зробити).
Але потім зрозуміла,потрібно заспокоїтися!!!Оцінити свою проблему як не глобальну!!!Розуміти ,що це не кінець життя ,а лише тимчасові труднощі,з якими зіткнувся!!!Налаштувати себе і своїх рідних,що все буде добре))Головне ,щоб самому в це вірити )))І жити далі!!!!!

Verona, яка Ви молодець. Ви праві, поки сам це не зрозумієш, ніхто не допоможе. Все в голові.

Блин такое чувство что телзвонки и смс это конец света. Как же вы деградировали, люди, после технологического бума. Головой уже никто не хочет думать, мне вам жаль! Да, я тоже влез в это д*рьмо... и что отдавать буду только через суд или когда появятся деньги (это будет после нового года, я думаю). Вас нагибают, а вы добровольно им жoпy лижите!!! В стране где воруют миллионы, вы за пару тысяч в петлю лезите. Это обычная жизненная ситуация, а вот как ее воспринимаете это жесть

Блин такое чувство что телзвонки и смс это конец света. Как же вы деградировали, люди, после технологического бума. Головой уже никто не хочет думать, мне вам жаль! Да, я тоже влез в это д*рьмо... и что отдавать буду только через суд или когда появятся деньги (это будет после нового года, я думаю). Вас нагибают, а вы добровольно им жoпy лижите!!! В стране где воруют миллионы, вы за пару тысяч в петлю лезите. Это обычная жизненная ситуация, а вот как ее воспринимаете это жесть
Полностью с вами согласна !!!!

Н

Но не все же предлагают акции. Некоторые продают колам. А те начинают треш по новой.
Як показує досвід,майже всі.Та перечитавши форум від корки до корки,можу зробити висновок,що кали не такі агресивні.

Добре що Ви це розумієте, У мене мама-пенсіонерка вірить всому що вони пишуть і дзвонять нікого
Verona, яка Ви молодець. Ви праві, поки сам це не зрозумієш, ніхто не допоможе. Все в голові.
Це точно ,що в голові!Поки сам не заспокоїшся ,нічого не вийде.Потрібно прокидатись зранку і казати собі ЩО ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!(це серйозно!!),якби тяжко не було,кожного ранку, допоки не стане легше і не" розвидниться".Мені це допомогло))))

Н

Но не все же предлагают акции. Некоторые продают колам. А те начинают треш по новой.
Непотрібно з колекторів(гамна)робити черт знае що мене в свій час мфо доставали більше чим кали.і ніякого трешу.просто будуть займатись телефонним тероризмом.но з цим можна боротись просто не відповідати на дзвінки повний ігнор

Вы сделали очень правильный вывод.. А стыдно должно быть не вам взрослому мужику, за то, что вы влезли во все это.. а стране... за, то что вам пришлось туда влазить.. Не от сахарной жизни же вы туда полезли...
Счастья Вашей семье! Детками внукам.. Живите и дарите радость им и себе!
И все будет хорошо!!!

Вы сделали очень правильный вывод.. А стыдно должно быть не вам взрослому мужику, за то, что вы влезли во все это.. а стране... за, то что вам пришлось туда влазить.. Не от сахарной жизни же вы туда полезли...
Счастья Вашей семье! Детками внукам.. Живите и дарите радость им и себе!
И все будет хорошо!!!
Огромное спасибо!

Перед продажей практически все предлагали акции,тело,или тело плюс процент.даже сслоун и е -Гроши.

Зачем портить себе нервы и здоровье, успокоить родных и не общаться с ними. На работе начальство предупрежу. Будут деньги, сам им позвонюи буду дтговариваться об оплате тела и % за месяц. Пора успокоиться, а то можна себя до чегото плохого довести. Есть дети, внуки, надо радоваться тому, что они есть и здоровы. Хотя иногда думаю, взрослый мужик, а попал в такое болото, ничего, и это пройдет!
Хороші слова і хороший настрой) усе вірно, усе минає)

А предлагали в смс или в тел.разговоре?
В смс и в вайбер писали.Я с ними не говорю по телефону.считаю всю нужную и важную инфо можно изложить кратко и письменно.)так и происходит.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі