Я новачок.Не знаю,як все це пережити.

• Автор теми Автор теми Larisa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 1K
Поменяйте симку, или говорите пускай подают на суд, в суд верят ли они подадут ,а если подадут в суде скажите что вы мать и 5 детей, что не как жить...

Дякую всім.Буду намагатись.
Я думала про те щоб взяти в якомусь банкі кредит ,щоб платити в одне місце,але з моїми доходами точно не дадуть.Чи можна спробувати?

Стидно тому,що в селі знають,що я завжди повертаю борги,а тут таке...
Ну, узнают в селе и что? Ну вот что? Правильно - ничего, от слова вообще. МФО ничего вам сделать не смогут кроме как звонками заваливать (тут выход простой - сменить сим карту), а вот банк совершенно другое дело, так что перестаньте об этом думать.

Саша, учимся читать: я написал не только про оффтоп тебе, а и ответил на поставленный тобой вопрос.
Или ответ на своё сообщение тебе уже узнать не интересно и ты обычный калл, которому тут обстановку подорвать охота?
Кстати, заряди телефон.
Да никогда она не брала. Я вообще первый раз такое вижу. Сегодня закрыть хотел. Так эти твapu говорят: закрывай, а проценты потом вернём)))

Привіт всім.Я новачок.У мене 15 МФО.Сума приблизно 150+/- тис.Я не знаю,як з цим жити.Спочатку як брала була ніби під гіпнозом,а коли прийшла до тями зрозуміла,що вже пізно.Рідним зізналась лише після того,як почалися думки про самогубство.У мене 5 дітей,4 з них маленькі.Живу з мамою.З чоловіком на данний момент не живу(тут свої причини).Подеяких позиках уже пішли просрочки,почали дзвонити,кричати.Але я їх теж не розумію,я ж вказувала що в мене 4-ро дітей до 18років і дохід 4200,а вони все одно давали,навіть коли я писала що потрібні гроші для оплати іншого кредиту.На що вони розраховували?Тепер не сплю,не їм,не живу!!!!Що робити?Чи є вихід?Дуже соромно.Здається що це якийсь дурний сон і це все не зі мною.
Если вы не брали кредит на: Пьянки, развлечения,азартные игры, наркотики,то и повода для стыда абсолютно нет. Мы все тут в похожей ситуации, просто вам сейчас нужно перебороть этот моральный дискомфорт,и гоните прочь чувство ложного стыда. У вас есть чем заняться- дети,быт. Респект вам,и добро пожаловать в нашу компанию)))

Да никогда она не брала. Я вообще первый раз такое вижу. Сегодня закрыть хотел. Так эти ***** говорят: закрывай, а проценты потом вернём)))
Вы нарушаете правила форума. Одна тема, одни ответы в теме.
Перечитайте правила. А то схлопочете бан от модераторов.
Не обижайтесь на других, Вам просто это обьясняют. О Укрпозыке нужно писать в теме про укрпозыку.

Если вы не брали кредит на: Пьянки, развлечения,азартные игры, наркотики,то и повода для стыда абсолютно нет. Мы все тут в похожей ситуации, просто вам сейчас нужно перебороть этот моральный дискомфорт,и гоните прочь чувство ложного стыда. У вас есть чем заняться- дети,быт. Респект вам,и добро пожаловать в нашу компанию)))
пардон, а чего должно быть стыдно, если брался кредит на перечисленные вами блага? :письмо::dance4:

Привіт всім.Я новачок.У мене 15 МФО.Сума приблизно 150+/- тис.Я не знаю,як з цим жити.Спочатку як брала була ніби під гіпнозом,а коли прийшла до тями зрозуміла,що вже пізно.Рідним зізналась лише після того,як почалися думки про самогубство.У мене 5 дітей,4 з них маленькі.Живу з мамою.З чоловіком на данний момент не живу(тут свої причини).Подеяких позиках уже пішли просрочки,почали дзвонити,кричати.Але я їх теж не розумію,я ж вказувала що в мене 4-ро дітей до 18років і дохід 4200,а вони все одно давали,навіть коли я писала що потрібні гроші для оплати іншого кредиту.На що вони розраховували?Тепер не сплю,не їм,не живу!!!!Що робити?Чи є вихід?Дуже соромно.Здається що це якийсь дурний сон і це все не зі мною.
Занимайтесь,детьми,уделяйте им все свое свободное время,что бы даже времени небыло на мысли о МФО.Читайте форум.

Дякую всім.Буду намагатись.
Я думала про те щоб взяти в якомусь банкі кредит ,щоб платити в одне місце,але з моїми доходами точно не дадуть.Чи можна спробувати?

Стидно тому,що в селі знають,що я завжди повертаю борги,а тут таке...
Ні в якому випадку не беріть більше кредит!!! Змініть номер телефону собі і бажано рідним))) мфо нехай гулять лісом!!
А на рахунок ,,соромно, бо всі знають, що повертаєте борги,, - то це вам на руку!!! Оттак і пояснюйте - була потреба - взяла, повернула все, а вони ще щось там намалювали!!порадилась з адвокатом-сказав ,,забий, бо це не законно( і це правда)")))) Після цього все село стане на вашу сторону!! Читайте форум і будьте щасливою мамою своїй малечі!?

Дякую,за слова підтртмки.Хотілося б вірити,що все так і буде.Але дуже стидно.
Соромно коли діти голодні,соромно вбивці чи шахраю повинно бути і нашим чиновникам,які набиваючи свої кармани ,доводять людей до таких ситуацій

Звісно,що не гуляки.Мені ніколи про таке думати.Взяла бо треба було оплатити рахунки,закрила,через деякий час взяла знову,а потім пішло-поїхало,то нестача грошей то дітина заболіла.Перекредитувалась в новій компанії,а вони як на зло тільки підходить час оплати присилають ссилки де можна взяти ще,а я ніби в сні з думками що все наладиться,брала і брала,але вже ними не користувалась,а лише перекривала інші.От і вся історія,я думаю,як і в багатьох інших.Одне не розумію,чому їх ще досі не змусили не давати грошей тим у кого вже є позики в інших компаніях?Вони ж ніби зомбують людей.Навіть зараз приходять СМС :"Бери,тобі одобрено і тд..."
Ні в якому випадку не беріть більше кредит!!! Змініть номер телефону собі і бажано рідним))) мфо нехай гулять лісом!!
А на рахунок ,,соромно, бо всі знають, що повертаєте борги,, - то це вам на руку!!! Оттак і пояснюйте - була потреба - взяла, повернула все, а вони ще щось там намалювали!!порадилась з адвокатом-сказав ,,забий, бо це не законно( і це правда)")))) Після цього все село стане на вашу сторону!! Читайте форум і будьте щасливою мамою своїй малечі!?
Дякую

Дякую,за слова підтртмки.Хотілося б вірити,що все так і буде.Але дуже стидно.
Стыдно должно быть власти, что хотят чтобы численность населения увеличилась, а при этом не думают как люди должны детей воспитывать при маленьких начислениям и при наших ценах

Я в первую неделю когда началась просрочка похудела на 4кг., тоже не ела, почти не спала, всю трусило постоянно. Из Манифою одна неадватка позвонила кричала всех родных отыщет, ребёнка отберёт, потому что, если я не плачу кредит, значит мне нечем кормить ребенка. Я старалась сначала спокойно с ней говорить, а потом меня сорвало, послала прямым текстом. Написала сразу на неё жалобу, сейчас юрист составляет им официальное письмо. И кстати, никто детей не отберёт, брехня всё это!

А я думаю нужно гордится, что тратились деньги на удовольствия, а не как остальные л0хи на пролонгации.
Я не знаю, что такое пролонгации и реструктуризации... И от этого на душе тепло и радостно!!!
Стыдно??? Не, не слышал..))))

Назад
Угорі