Я ігроманка

• Автор теми Автор теми Алла1986
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 10K
Саме через те, що багато вільного часу було, робота в мене не складна. Тай чоловік повністю забезпечує мене і дитину. Тому ціну грошам я не знаю. І це 100% правда . В мене зараз є думка поїхати за кордон, бажано в Польшу. І відпрацювати, хоч частину тих грошей. Щоб я зрозуміла, що напоїла.

Ви зовсім мене не образили. Бо це все правда. І своїм щоденником я хочу застерегти таких як я. Мені дуже шкода, що раніше я не знайшла цей форум. Але мабуть просто не шукала. Була впевнена, що зрравлюсь сама.
Польща гарна для життя,а не для заробітків.Тут і ціни піднялися,і труд українців обезцінився.Не вартує.Я б і зараз не їхала сюди,але попала на гарну посаду,на сидячу роботу, ніфіга не роблю і ще й премію маю :mosking: :rolleyes:

Польща гарна для життя,а не для заробітків.Тут і ціни піднялися,і труд українців обезцінився.Не вартує.Я б і зараз не їхала сюди,але попала на гарну посаду,на сидячу роботу, ніфіга не роблю і ще й премію маю :mosking: :rolleyes:
Сторожуєш?

Ніхто форум не читає?)🙄🤭

Круто. Проте в моєму випадку потрібна інша робота. Така з якої приходиш і падаєш

Не знав ,що можна в автомати ще щось вигравати. А як чоловік не бачив що ви ігроман? Треба боротись з автоматами. Кредити то другорядна проблема.
Кредитів набрався, борги великі. Але одне тішить, що більше вже ніхто і ніколи не дасть. На цьому кредитоманія закінчилася назавжди. А от ігроманія це напевно як залежність.
Дякую. Знаєте я дуже багато читала про роботу в Польщі. І тепер дуже хочу туди поїхати, така собі трудотерапія. Здається мені, що там в мене не буде вільно часу, окрім як поспати. Думаю на літні канікули син походе до бабусі в село, а я на трудотерапію. Бо зараз не можливо. Син ходить в школу і ним займаюсь тільки я. Хоча були мислі перевести його в школу в село до бабусі, а самій їхати вже.
Маю сумнів, що польська трудотерапія допоможе. На рахунок важкої праці так. В моєї знайомої дочці і італійська трудотерапія не допомогла. Навіть там почала грати. Я не засуджую ігроманів. Сама не краща, що опинилась в борговій ямі. Візьму тут, щоб віддати в іншому місці. Теж було як гра. Поки вже ніхто не давав. До речі, маю ще залежність від сигарет. Теж гроші в нікуди. Правда свої зароблені викидаю на вітер. Так що де в чому розумію вас.

Останнє редагування:
Кредитів набрався, борги великі. Але одне тішить, що більше вже ніхто і ніколи не дасть. На цьому кредитоманія закінчилася назавжди. А от ігроманія це напевно як залежність.

Маю сумнів, що польська трудотерапія допоможе. На рахунок важкої праці так. В моєї знайомої дочці і італійська трудотерапія не допомогла. Навіть там почала грати. Я не засуджую ігроманів. Сама не краща, що опинилась в борговій ямі. Візьму тут, щоб віддати в іншому місці. Теж було як гра. Поки вже ніхто не давав. До речі, маю ще залежність від сигарет. Теж гроші в нікуди. Правда свої зароблені викидаю на вітер. Так що де в чому розумію вас.
Дякую за розуміння

24 листопада в мене день народження і знаю, що ці автомати дадуть мені подарунок у вигляді 10000 грн. Думаю, ну все зараз на них зіграю і досить
а что так бывает? наверно очень много засадили перед этим если они такие подарки делают
В мене зараз є думка поїхати за кордон, бажано в Польшу. І відпрацювати, хоч частину тих грошей.
а смысл если будете проходить банкротство?

а что так бывает? наверно очень много засадили перед этим если они такие подарки делают

а смысл если будете проходить
Банкротство не дешевая процедура. Да и на 5 лет присудят, Что-то выплачивать

Назад
Угорі