Я ігроманка

• Автор теми Автор теми Алла1986
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 10K
Спасибо

Напевно Ви праві. Але хвороба теж є. Я, не кажу, що все через хворобу. Просто хочу пояснити, що хвороба теж відіграє. А так то я розумію, що відповідадьсть лежить тільки на мені.
Я незнаю що вас підштовхнуло до гри.Те що я напишу,це не відноситься на пряму до вас.Ні в якому разі не хочу вас образити.
Але.....
Це сугубо мій погляд, чому не вважаю хворобою.
Люди займаються грою....
Коли не думають як заробляються гроші,їх утримують....
Або хочуть швиденько десь зірвати куш....але працювати не хочуть)
Через надлишок вільного часу)
Ви спробуйте зайнятись чимось...корисним.
Робота, хоббі,спорт....і як в анекдоті і хор))
А хор нащо?)
Щоб грати не було коли)))

Я незнаю що вас підштовхнуло до гри.Те що я напишу,це не відноситься на пряму до вас.Ні в якому разі не хочу вас образити.
Але.....
Це сугубо мій погляд, чому не вважаю хворобою.
Люди займаються грою....
Коли не думають як заробляються гроші,їх утримують....
Або хочуть швиденько десь зірвати куш....але працювати не хочуть)
Через надлишок вільного часу)
Ви спробуйте зайнятись чимось...корисним.
Робота, хоббі,спорт....і як в анекдоті і хор))
А хор нащо?)
Щоб грати не було коли)))
Саме через те, що багато вільного часу було, робота в мене не складна. Тай чоловік повністю забезпечує мене і дитину. Тому ціну грошам я не знаю. І це 100% правда . В мене зараз є думка поїхати за кордон, бажано в Польшу. І відпрацювати, хоч частину тих грошей. Щоб я зрозуміла, що напоїла.
Саме через те, що багато вільного часу було, робота в мене не складна. Тай чоловік повністю забезпечує мене і дитину. Тому ціну грошам я не знаю. І це 100% правда . В мене зараз є думка поїхати за кордон, бажано в Польшу. І відпрацювати, хоч частину тих грошей. Щоб я зрозуміла, що напоїла.
Ви зовсім мене не образили. Бо це все правда. І своїм щоденником я хочу застерегти таких як я. Мені дуже шкода, що раніше я не знайшла цей форум. Але мабуть просто не шукала. Була впевнена, що зрравлюсь сама.

Польша - не самый хороший вариант для заработков. Плюс только в том, что там легко найти работу и можно быстро начать. И даже с украинским языком нормально будет. Ну каждому свое. Не думаю, что муж одобрит Ваш план.

Запам'ятайте...від проблеми не втікти....
Її потрібно вирішувати.
Відпрацювати можна і тут,було б бажання.
Те про що я писала....заповніть себе чимось,що приноситиме дохід,незалежність,і не залишить часу на дурниці.
Бо повірте,борги в МФО це дрібниці навпроти проблем з грою.Ви адекватна людина,і думаю розумієте про що я.Бажаю вам впоратись♥️
І щоб здоровий глузд переміг в цій "війні".

Польша - не самый хороший вариант для заработков. Плюс только в том, что там легко найти работу и можно быстро начать. И даже с украинским языком нормально будет. Ну каждому свое. Не думаю, что муж одобрит Ваш план.
Хотелось бы верить, что после того как он всё узнаёт у меня ещё будет муж.
Запам'ятайте...від проблеми не втікти....
Її потрібно вирішувати.
Відпрацювати можна і тут,було б бажання.
Те про що я писала....заповніть себе чимось,що приноситиме дохід,незалежність,і не залишить часу на дурниці.
Бо повірте,борги в МФО це дрібниці навпроти проблем з грою.Ви адекватна людина,і думаю розумієте про що я.Бажаю вам впоратись♥️
І щоб здоровий глузд переміг в цій "війні".
Дуже Вам дякую.

Ну если будете раз за разом такое исполнять, то рано или поздно мужа не будет, так что лучше встать на путь верный :)

Дуже Вам дякую.
Перестаньте.Всі ми не з крилами за спиною....
Проблеми що можна вирішити грошима,то не проблеми....
Вам дуже потрібна його допомога,підтримка....
І якщо він ще досі з вами,то нічого йому не страшно...
Просто ви подумайте про те,що він десь їздить,заробляє кошти для вас ,щоб ви ні в чому не нуждались....а ви "підносите"такі сюрпризи))
Насварить,і правильно зробить ...
Головне,щоб ви усвідомили що накоїли.

Ни одна женщина не хочет себе мужа игромана, который всю зарплату сливает на игры, в долгах, в дом ничего не несёт. Не муж, а чучело, одним словом. И в обратную сторону та же схема. Мужчинам нужна нормальная жена, хранитель очага и все такое, а не игроман с больной головой, у которого все мысли про игры и долги.

Ни одна женщина не хочет себе мужа игромана, который всю зарплату сливает на игры, в долгах, в дом ничего не несёт. Не муж, а чучело, одним словом. И в обратную сторону та же схема. Мужчинам нужна нормальная жена, хранитель очага и все такое, а не игроман с больной головой, у которого все мысли про игры и долги.
💯%

Перестаньте.Всі ми не з крилами за спиною....
Проблеми що можна вирішити грошима,то не проблеми....
Вам дуже потрібна його допомога,підтримка....
І якщо він ще досі з вами,то нічого йому не страшно...
Просто ви подумайте про те,що він десь їздить,заробляє кошти для вас ,щоб ви ні в чому не нуждались....а ви "підносите"такі сюрпризи))
Насварить,і правильно зробить ...
Головне,щоб ви усвідомили що накоїли.
Дякую. Я теж знаю, що він буде поряд. Він в мене неймовірний. Інколи задаю собі питання. За що мені так щастить в житті. Біля мене неймовірні люди. І на роботі і вдома і друзі. Коли я зізналась в перший раз, я навіть не могла уявити, що мене ніхто не осудить, а навпаки допогатимуть. Моя свекровь, ни слова не сказала, а просто дала грошей, одне що сказала, що всі ми не без гріха. Уявляєте!!!
Все що я зараз відчуваю, це сором перед сімєю
Понимаю, надеюсь со мной не все потеряно, и есть шанс выбрался из всего этого

Дякую. Я теж знаю, що він буде поряд. Він в мене неймовірний. Інколи задаю собі питання. За що мені так щастить в житті. Біля мене неймовірні люди. І на роботі і вдома і друзі. Коли я зізналась в перший раз, я навіть не могла уявити, що мене ніхто не осудить, а навпаки допогатимуть. Моя свекровь, ни слова не сказала, а просто дала грошей, одне що сказала, що всі ми не без гріха. Уявляєте!!!
Тому у вас попереду клопітка робота....
Не забувайте,що людське терпіння теж має грані)
І я не за допомогу коштами....а за моральну допомогу,підтримку....
Але саме більше залежить від вас самої.
Я знаю,що якщо людина захоче,поставе собі ціль...вона до неї дійде.Вам пощастило,у вас дбайливе оточення.Докажіть їм ,що вони не дарма вас підтримуют.

Тому у вас попереду клопітка робота....
Не забувайте,що людське терпіння теж має грані)
І я не за допомогу коштами....а за моральну допомогу,підтримку....
Але саме більше залежить від вас самої.
Я знаю,що якщо людина захоче,поставе собі ціль...вона до неї дійде.Вам пощастило,у вас дбайливе оточення.Докажіть їм ,що вони не дарма вас підтримуют.
Дякую. Сподіваюсь все вийде. Навіть не сподіваюсь, а впевнена!!!!

Алла1986,
У мене майстер манікюру,теж колись все плакала ,ой багато вільного часу,всяка дурня лізе в голову))
Зайнялась нігтями🤣🤭тепер каже,яка я була дурна)
Я зранку встаю,і думаю а коли уже спать ляжу))
Займіться чимось,підіть на курси,тим паче грошима чоловік допоможе...
Це так вам на порозмислить)

Понимаю, надеюсь со мной не все потеряно, и есть шанс выбрался из всего этого
Ну вот. Вам хотя бы повезло с окружением. У меня уже нет долгов (они были больше ваших), но у меня особо нет друзей, и всего прочего. А конкретно сейчас жизнь в одиночестве у черта на куличках. Я это к тому, что стоит стараться находить что-то хорошее в своей жизни, когда кажется, что все летит в тартарары.

Вот я нахожу плюсы в своём положении - у меня красивая природа, пейзажи, северное сияние и все вот из этой серии. Отличное место, чтобы собрать мысли в кучу :) А мне это сейчас надо.

Знали бы Вы, как мне банально хочется с кем-то прогуляться, а не с кем. Пока что. А у Вас есть куча всего хорошего в жизни, уверен. Так что не унывайте))

Алла1986,
У мене майстер манікюру,теж колись все плакала ,ой багато вільного часу,всяка дурня лізе в голову))
Зайнялась нігтями🤣🤭тепер каже,яка я була дурна)
Я зранку встаю,і думаю а коли уже спать ляжу))
Займіться чимось,підіть на курси,тим паче грошима чоловік допоможе...
Це так вам на порозмислить)
Дякую. Знаєте я дуже багато читала про роботу в Польщі. І тепер дуже хочу туди поїхати, така собі трудотерапія. Здається мені, що там в мене не буде вільно часу, окрім як поспати. Думаю на літні канікули син походе до бабусі в село, а я на трудотерапію. Бо зараз не можливо. Син ходить в школу і ним займаюсь тільки я. Хоча були мислі перевести його в школу в село до бабусі, а самій їхати вже.

Цените людей, которые Вас окружают. И старайтесь не делать на ровном месте проблем себе и окружающим. А то потом все от Вас отвернутся, и будете ото как я - наедине с собой. А приятного в этом мало :D Люди не будут вечно поддерживать, помогать, понимать. Рано или поздно, как говорится, "терпець урветься" :)

Ну вот. Вам хотя бы повезло с окружением. У меня уже нет долгов (они были больше ваших), но у меня особо нет друзей, и всего прочего. А конкретно сейчас жизнь в одиночестве у черта на куличках. Я это к тому, что стоит стараться находить что-то хорошее в своей жизни, когда кажется, что все летит в тартарары.

Вот я нахожу плюсы в своём положении - у меня красивая природа, пейзажи, северное сияние и все вот из этой серии. Отличное место, чтобы собрать мысли в кучу :) А мне это сейчас надо.

Знали бы Вы, как мне банально хочется с кем-то прогуляться, а не с кем. Пока что. А у Вас есть куча всего хорошего в жизни, уверен. Так что не унывайте))
Моя семьи и родные, это то что меня держит. То ради чего я хочу выбраться. Я понимаю что если б не мои грехи, сейчас была бы с сыном где в Карпатах и тоже любовалась красотами. Но имею, что имею. И ради сына больше всего хочется исправится, показать ему этот мир

Моя семьи и родные, это то что меня держит. То ради чего я хочу выбраться. Я понимаю что если б не мои грехи, сейчас была бы с сыном где в Карпатах и тоже любовалась красотами. Но имею, что имею. И ради сына больше всего хочется исправится, показать ему этот мир
Меня окружают вот такие красоты, гуляю один, и вспоминаю времена, когда был должен 400к грн. И казалось, что это конец. Как бывало, по три дня ничего не ел, ибо не было, за что купить. А сейчас рестарт, новое начало, которое полно надежд :)

У Вас тоже все получится. Главное - правильно подойти к делу.

Желаю Вам оказаться в красивом месте, без долгов, и чтоб рядом были близкие люди.
Спустя год без долгов мне стыдно просить, брать в долг. Может, к этому тоже придёте. Причём даже на что-то нормальное, а не игры там всякие.

Вкладення

• 20231122_142407.webp
    20231122_142407.webp
    223.8 Кб · Перегляди: 86
Меня окружают вот такие красоты, гуляю один, и вспоминаю времена, когда был должен 400к грн. И казалось, что это конец. Как бывало, по три дня ничего не ел, ибо не было, за что купить. А сейчас рестарт, новое начало, которое полно надежд :)

У Вас тоже все получится. Главное - правильно подойти к делу.

Желаю Вам оказаться в красивом месте, без долгов, и чтоб рядом были близкие люди.
Спас ибо Вам огромное за поддержку. Вокруг меня тоже очень много красоты, живу в Одессе, моё успокоение это море. Не могу без него. А ещё люблю ездит к свекрови в село. Там невероятная красота.

Назад
Угорі