Olga46447
✩ Premium ✩
- Дописи
- 149
- Реакції
- 92
- Бали
- 68
Olga46447 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Позитивна в вас історіяТа забий! Банки мають цілі відділи по роботі з просроченою заборгованістю та необмежений бюджет на суди. За них потрібно перейматися. А мфошки - це відрижка Тігіпка. Почитайте історії, як мфо через півроку самі пропонують за тіло. В суд йдуть лише бізнес позика (заради іміджу сюрйозної кантори) і кредит каса коли поганий настрій (мені через півроку самі запропонували тіло +30%, а після закриття прислали промокод на нову позику зі знижкою 65%)
Доброго дня. Можете розповісти більше про Suncredit, бо мене вони дістаються нормально так, дзвінки і повідомлення на вайбер регулярні. Ше й пеню наразували як пів тіла кредиту. (З є гроші, топ1, крипси и биты треба бути морально готовим, будуть подзвони по всім, і розсилки, тому розкажіть оточенню
Suncredit і starfin виходьте на протер мінування, будуть дзвінки в смс Вам тільки, через місяць протермінування десь приблизно запропонують за тіло
Cly, avira і finbert на поотермінування можна, мені через 4-5 місяців за тіло пропонували закрити
Moneyveo у мене особисто продали в Таліон плюс, там через рік закрив за пів тіла, особо терору не було, сім інколи дзвонили, та смс
Alexcredit дали закрити тіло і розбили на 10 платежів
Останнє редагування: