Щоденник я більше не можу про це мовчати.

• Автор теми Автор теми анонім49
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 99
  • Перегляди Перегляди 5K
Та забий! Банки мають цілі відділи по роботі з просроченою заборгованістю та необмежений бюджет на суди. За них потрібно перейматися. А мфошки - це відрижка Тігіпка. Почитайте історії, як мфо через півроку самі пропонують за тіло. В суд йдуть лише бізнес позика (заради іміджу сюрйозної кантори) і кредит каса коли поганий настрій (мені через півроку самі запропонували тіло +30%, а після закриття прислали промокод на нову позику зі знижкою 65% 😅)
Позитивна в вас історія😅

З є гроші, топ1, крипси и биты треба бути морально готовим, будуть подзвони по всім, і розсилки, тому розкажіть оточенню

Suncredit і starfin виходьте на протер мінування, будуть дзвінки в смс Вам тільки, через місяць протермінування десь приблизно запропонують за тіло

Cly, avira і finbert на поотермінування можна, мені через 4-5 місяців за тіло пропонували закрити
Moneyveo у мене особисто продали в Таліон плюс, там через рік закрив за пів тіла, особо терору не було, сім інколи дзвонили, та смс
Alexcredit дали закрити тіло і розбили на 10 платежів
Доброго дня. Можете розповісти більше про Suncredit, бо мене вони дістаються нормально так, дзвінки і повідомлення на вайбер регулярні. Ше й пеню наразували як пів тіла кредиту. (

Останнє редагування:
Позитивна в вас історія😅

Доброго дня. Можете розповісти більше про Suncredit, бо мене вони дістаються нормально так, дзвінки і повідомлення на вайбер регулярні. Ше й пеню наразували як пів тіла кредиту. (
Доброго дня)
Старфін і Санкредит у мене були одні з самих задовбистих і придурочних у плані спілкування чи переписування, залякують. Ніколи ні від кого не брала трубку, але переписувалась регулярно, так легше. Люди пишуть скрізь на форумі, що крім вас нікого і не чіпають. Пропонують десь через 1-1,5 за тіло закрити і не один раз. Я грошей не мала, тому просила поділити, на це не йшли. А потім погодили розбити тіло на дві частини на протязі трьох тижнів. Дали гарантійну.

Это их принцип работы, давить на Вас, звонки, смс, угрозы, что будут писать и звонить окружению, судами, автодозвоны каждые 5 мин - по факту, это пустые слова которые не имеют никакого веса, где-то через месяц-два предложат закрыть за тело, так что тут точно не стоит переживать, лайтовые МФО, если не обращать внимание на этот прессинг, я их три раза закрывал за тело

Это их принцип работы, давить на Вас, звонки, смс, угрозы, что будут писать и звонить окружению, судами, автодозвоны каждые 5 мин - по факту, это пустые слова которые не имеют никакого веса, где-то через месяц-два предложат закрыть за тело, так что тут точно не стоит переживать, лайтовые МФО, если не обращать внимание на этот прессинг, я их три раза закрывал за тело
Дуже дякую за інформацію.

апдейт по кліках.

десь лише другий день прострочки був, вони вже встигли продати калам виходить?... бо якось дивно, я чув що продають через місяці.

Вкладення

• Screenshot_2026-01-15-12-01-05-991_com.google.android.gm-edit.webp
    Screenshot_2026-01-15-12-01-05-991_com.google.android.gm-edit.webp
    102.4 Кб · Перегляди: 10
апдейт по кліках.

десь лише другий день прострочки був, вони вже встигли продати калам виходить?... бо якось дивно, я чув що продають через місяці.
де там написано про перехід прав на ваш договір? це просто дзвонилкам віддали

до речі щось всі підозріло затихли,
де там написано про перехід прав на ваш договір? це просто дзвонилкам віддали
та звідки ж я знаю як то відбувається, це вперше у мене десь калоконтору залучають( того й питаю

санкредит строчить. чи варто якось реагувати? чи продадуть калам в результаті?

Вкладення

• Screenshot_2026-01-23-01-58-54-980_com.truecaller-edit.webp
    Screenshot_2026-01-23-01-58-54-980_com.truecaller-edit.webp
    47.3 Кб · Перегляди: 10
  • Screenshot_2026-01-23-01-59-21-847_com.truecaller-edit.webp
    Screenshot_2026-01-23-01-59-21-847_com.truecaller-edit.webp
    101.4 Кб · Перегляди: 9
  • IMG_20260123_020408.webp
    IMG_20260123_020408.webp
    33.9 Кб · Перегляди: 8
вітайте мене, вже місяць як не сплатив по жодному кредиту) абсолютно всі полетіли в прострочки
поки повний ігнор доки не буде норм умов, максимум читаю що вони написують на пошту. і жити стало значно легше

хтось може десь приблизно через місяць норм умови запропонувати?

апдейт( лімон залучили афк, але це ще не найбільша проблема, якщо її взагалі такою можна назвати. найбільша проблема — я втратив роботу( не через кредити слава богу, а через скорочення
тепер доведеться ще й з цим якось жити, поки й не знаю де знайти достойну роботу, що ж...

апдейт( лімон залучили афк, але це ще не найбільша проблема, якщо її взагалі такою можна назвати. найбільша проблема — я втратив роботу( не через кредити слава богу, а через скорочення
тепер доведеться ще й з цим якось жити, поки й не знаю де знайти достойну роботу, що ж...
Найди хоть какую-то временно, весной на стройку, можно тоже временно, а если понравится, то и на постоянную, люди всегда строятся и в войну и нет, и у многих денег не убавилось на строительство, котеджи строят и сейча, главное войти в русло, я ушёл со стройки, т. к. война и нужна была работа с бронью... но это всегда востребованная профессия.

вперше турбують когось крім додаткових номерів. слони (?) вперше обдзвонили всіх по місцю прописки. поки наче все, але я так розумію далі буде, причому не тільки від цих...

поки ще нікого не закривав. продовжувати ігнорити?

Останнє редагування:
вперше турбують когось крім додаткових номерів. слони (?) вперше обдзвонили всіх по місцю прописки. поки наче все, але я так розумію далі буде, причому не тільки від цих...

поки ще нікого не закривав. продовжувати ігнорити?
Ми вже також вичислили, що Слони обдзвонюють і на роботу і кому знайдуть. І кажуть неправдиву інформацію, вигадані імена і суми. Коли ми їх закрили, дзвінки припинились, стало легше. Бо ота вся куча що в нас лишилась нікому не дзвонили зовсім крім нас з чоловіком.

Ми вже також вичислили, що Слони обдзвонюють і на роботу і кому знайдуть. І кажуть неправдиву інформацію, вигадані імена і суми. Коли ми їх закрили, дзвінки припинились, стало легше. Бо ота вся куча що в нас лишилась нікому не дзвонили зовсім крім нас з чоловіком.
а за яку суму гасили? і на який день прострочення це було?

апдейт: лімони продали таліону. з ними можна домовитися ж за тіло? чув що дехто у таліона взагалі за півтіла закривав.

Назад
Угорі