Щоденник я більше не можу про це мовчати.

• Автор теми Автор теми анонім49
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 5K
Друже, ти в адекваті?

Я спрощу тобі життя. В екселі або гугл таблицях є функція =SUM(діапазон), вона сумує клітинки.

Ти винен наразі 193 тис. грн. З 1% на день - це 1900 грн, тобто 60 тис. на місяць тільки відсотки.

Враховуючи все вищеперелічене, я сумніваюсь що ти заробляєш 100 тис. грн, щоб протягнути це все без штрафів та прострочок.

Твоя стратегія зараз -- кинути всіх у прострочки. Закрити в першу чергу тих, хто подає швидко подає в суд.

Якщо ти можеш відкладати 20 тис. грн на місяць -- то розраховуй що 1) це займе тобі мінімум два роки, 2) цілком можливо що буде кілька судів, 3) всі рідні дізнаються, бо пошта буде забита листами МФО.

Збери кабіну і подивись в очі реальності.

Переглянути вкладення 175200
100% згодна. Рівно рік тому я витратила 1 день, підняла всі графіки мфо (23 шт) і розкреслила всі свої платежі на 2 місяці вперед. Зрозуміла, що на % піде вся моя зп, а в мене дитина, яка повністю залежить від мого доходу, комунальні і таке інше. І головне - тіло при цьому не зменшиться. Так я зупинилась на сумі тіл трохи більшій, ніж 100 тис.грн. За рік ця сума зменшилась вдвічі. Я дуже не обмежувала бюджет, так як дитина не повинна страждати від моїх проблем. Спочатку більше було пропозицій, а грошей не хватало, зараз 1 розстрочка і коли є можливість і норм пропозиції закриваю потихеньку.
Жалію лише що раніше на місяць-півтора цього не зробила, хоч і розуміла, що вже не витягну. Вже була б на фінішній прямій. А я шукала кредит, щоб все перекрить. Добре, що і не знайшла.

Автор, якщо ви не перестанете платити по графікам, то ваш борг через місяць буде біля 250 тис., а через два - більше 300.

Друже, ти в адекваті?

Я спрощу тобі життя. В екселі або гугл таблицях є функція =SUM(діапазон), вона сумує клітинки.

Ти винен наразі 193 тис. грн. З 1% на день - це 1900 грн, тобто 60 тис. на місяць тільки відсотки.

Враховуючи все вищеперелічене, я сумніваюсь що ти заробляєш 100 тис. грн, щоб протягнути це все без штрафів та прострочок.

Твоя стратегія зараз -- кинути всіх у прострочки. Закрити в першу чергу тих, хто подає швидко подає в суд.

Якщо ти можеш відкладати 20 тис. грн на місяць -- то розраховуй що 1) це займе тобі мінімум два роки, 2) цілком можливо що буде кілька судів, 3) всі рідні дізнаються, бо пошта буде забита листами МФО.

Браво!

Друже, ти в адекваті?

шановний, давайте не переходити на особистості. якщо хочете чимось допомогти — це можна робити спокійно і без образливих висловів. дякую!

апдейт: закрив firstcredit, кредиткаса пішла в прострочку поки що. скоро зп, її закрию повністю за можливості. кредиткаса прислали лише листа на електронку і дзвонили один раз, і то антиспам не пропустив. поки так. гадаю що як позбудусь найбільшого боргу стане легше все це розгрібати, плюс каса виходячи з того що писали вище досить часто ходить в суд.

в кредиткасу таки вніс платіж, не хочу з ними потім тягатися по судах тому що чув що вони ну ніяк на поступки не йдуть. частково зменшив тіло. єгроші полетіли в прострочку, теж частково погасив тіло на наступний день.

ще хотів спитати, чи є взагалі сенс блокувати особистий кабінет в бітах і кріпсі? чи врятує це від повішеного кредиту?

як погашу всі мікропозики планую поміняти паспорт, можливо піб, можливо номер телефону. не знаю поки чи це ефективно чи ні, але хочеться від цього всього відхреститися і більше ніколи не згадувати.

і так, всіх з прийдешніми святами)

в кредиткасу таки вніс платіж, не хочу з ними потім тягатися по судах тому що чув що вони ну ніяк на поступки не йдуть. частково зменшив тіло. єгроші полетіли в прострочку, теж частково погасив тіло на наступний день.

ще хотів спитати, чи є взагалі сенс блокувати особистий кабінет в бітах і кріпсі? чи врятує це від повішеного кредиту?

як погашу всі мікропозики планую поміняти паспорт, можливо піб, можливо номер телефону. не знаю поки чи це ефективно чи ні, але хочеться від цього всього відхреститися і більше ніколи не згадувати.

і так, всіх з прийдешніми святами)
А власне, що виграєте тим, що внесете платіж по Кредит касі? Наступного разу є можливість закрити весь кредит?
В мене по касі тіло 15 тис, нарахували 106тис., скинули вже до 26тис.писав їм, просив суд. Не йдуть. Кредит зара вже у 5ї колекторськиї компанії.

Сенс блокувати кабінети в бітах мабуть, що є, але краще під запись все. Якщо про итати теми по форумі та в інтернеті, то 90% повішених позик було на незаблокований кабінет.

З є гроші, топ1, крипси и биты треба бути морально готовим, будуть подзвони по всім, і розсилки, тому розкажіть оточенню

Suncredit і starfin виходьте на протер мінування, будуть дзвінки в смс Вам тільки, через місяць протермінування десь приблизно запропонують за тіло

Cly, avira і finbert на поотермінування можна, мені через 4-5 місяців за тіло пропонували закрити
Moneyveo у мене особисто продали в Таліон плюс, там через рік закрив за пів тіла, особо терору не було, сім інколи дзвонили, та смс
Alexcredit дали закрити тіло і розбили на 10 платежів
Alex через який період дали за тіло ? Коли був договір я чи були пролонгації?

всіх з новим роком!)

завтра починається прострочка в finx. що від них можна очікувати? вони адекватні в цілому чи теж розкопують всіх кого тільки можна навіть якщо в договорі не прописані?
з 30 числа пішов в прострочку пумб, планую погасити з зп в першу чергу його, щоб не переживати.
suncredit пускаю поки на прострочку разом з mybiz (вкотре). сподіваюсь не будуть надзвонювати іншим.

пумб просить закрити прострочений платіж впродовж двох днів, чи варто дослухатися чи все таки краще пустити в прострочку? мфошки не шкода, але щодо банку є сумніви.

сам я багато чого переосмислив, в тому числі й те, що вже не можу жити в цих коловоротах кредитів. тому першими на закриття будуть йти банки і найагресивніші мфошки (в.т.ч. і ті що подають в суд).

а ще порадьте будь ласка хороший, бажано безкоштовний антиспам, бо труколлер часто все таки пропускає, а дзвінків в період прострочок штук 30 за день. дякую!

Останнє редагування:
всіх з новим роком!)

завтра починається прострочка в finx. що від них можна очікувати? вони адекватні в цілому чи теж розкопують всіх кого тільки можна навіть якщо в договорі не прописані?
з 30 числа пішов в прострочку пумб, планую погасити з зп в першу чергу його, щоб не переживати.
suncredit пускаю поки на прострочку разом з mybiz (вкотре). сподіваюсь не будуть надзвонювати іншим.

пумб просить закрити прострочений платіж впродовж двох днів, чи варто дослухатися чи все таки краще пустити в прострочку? мфошки не шкода, але щодо банку є сумніви.

а ще порадьте будь ласка хороший, бажано безкоштовний антиспам, бо труколлер часто все таки пропускає, а дзвінків в період прострочок штук 30 за день. дякую!
І вас з новим роком.
В мене фін х були адекватні. Дзвонили лише до контактного, що я надав.

Через якийсь час несплати, розбили суму з частковим списання — на рік. Я не вніс жодного платежу.

Потім продали, ті в свою чергу подали до суду на тіло 11 тис, позов в загальному щось біля 23. Суд цього місяця.

Сан кредит ще був, теж комусь продали, закрив зі списанням. Не знаю кому дзвонили.

А власне, що виграєте тим, що внесете платіж по Кредит касі? Наступного разу є можливість закрити весь кредит?
В мене по касі тіло 15 тис, нарахували 106тис., скинули вже до 26тис.писав їм, просив суд. Не йдуть. Кредит зара вже у 5ї колекторськиї компанії.

Сенс блокувати кабінети в бітах мабуть, що є, але краще під запись все. Якщо про итати теми по форумі та в інтернеті, то 90% повішених позик було на незаблокований кабінет
те що зараз не йдуть в суд не означає що не підуть, і по лічному опиту,
скажу що це напевно ваша остання хороша пропозиція від них,
а в суді який буде з вірогідністю 99% попросять 50к+і адвокат наврядчі допоможе,і всі ті кал контори то їхні підрозділи.

а в суді який буде з вірогідністю 99% попросять 50к+і адвокат наврядчі допоможе,і всі ті кал контори то їхні підрозділи.
Я ж і не кажу, що не можуть піти в суд. Я привожу приклад, як на даний момент за півтори року.

Якщо дійде до 50+ то буду їм сплачувати 5 років по пару гривень, і зїсть ці гроші інфляція.

тому я з касою не хочу ризикувати, краще вже внесу все по платежах, аніж переживатиму стосовно суду

завтра в прострочку йдуть cly з avira, сильно наярюють оточенню?

тому я з касою не хочу ризикувати, краще вже внесу все по платежах, аніж переживатиму стосовно суду

завтра в прострочку йдуть cly з avira, сильно наярюють оточенню?
как повезет. в принципе почти любая контора - "как повезет". Одним звонят с агрессией и террорят окружение, а другим нет. есть конторы по типу Санкредит которые работают по одной и той самой схеме со всеми, но не стоит забывать что все зависит от того какой менеджер на ваше дело попадется и насколько легко о вас найти инфу, а еще как именно вы реагируете на их приколы. И еще забудьте об этих "частично внес тело" - это бабло на ветер. Во-первых вы вносите не тело, а проценты. Во-вторых, оплата "тела" идет только после договоренности с конторой и получении гарантийного листа. Либо вносите все либо ничего. Изучайте каждую контору и копите деньги на тело либо тело плюс небольшой процент ведь не все закрывают за тело. Общайтесь через электронку с ними либо договаривайтесь о звонке, но брать щас трубку слушать бред - не имеет смысла. На форуме куча инфы.

И кредиты - это ваше личное дело. Судя по вашему списку окружение сто процентов узнает, а там уже вы будете учиться не зависеть от чужого мнения плюс почистите свое окружение, станете сильнее и финансово грамотнее, научитесь жить по средствам и тд. Ищите плюсы, держитесь и все будет хорошо

как повезет. в принципе почти любая контора - "как повезет". Одним звонят с агрессией и террорят окружение, а другим нет. есть конторы по типу Санкредит которые работают по одной и той самой схеме со всеми, но не стоит забывать что все зависит от того какой менеджер на ваше дело попадется и насколько легко о вас найти инфу, а еще как именно вы реагируете на их приколы. И еще забудьте об этих "частично внес тело" - это бабло на ветер. Во-первых вы вносите не тело, а проценты. Во-вторых, оплата "тела" идет только после договоренности с конторой и получении гарантийного листа. Либо вносите все либо ничего. Изучайте каждую контору и копите деньги на тело либо тело плюс небольшой процент ведь не все закрывают за тело. Общайтесь через электронку с ними либо договаривайтесь о звонке, но брать щас трубку слушать бред - не имеет смысла. На форуме куча инфы.

И кредиты - это ваше личное дело. Судя по вашему списку окружение сто процентов узнает, а там уже вы будете учиться не зависеть от чужого мнения плюс почистите свое окружение, станете сильнее и финансово грамотнее, научитесь жить по средствам и тд. Ищите плюсы, держитесь и все будет хорошо
спасибо большое за поддержку! санкредит пока наяривают в вайбер, игнорить пока не предложат тело?

спасибо большое за поддержку! санкредит пока наяривают в вайбер, игнорить пока не предложат тело?
они пишут на вайбер или телегу и все можно решить в письменном виде. могут даже месяц-два просить тело, самая лайтовая контора

в звонках вас будет ждать только попытка на вас надавить, вопли менеджеров(они почему-то там постоянно меняются) и будут трындеть мол "как вам не стыдно". оно вам явно не надо))

они пишут на вайбер или телегу и все можно решить в письменном виде. могут даже месяц-два просить тело, самая лайтовая контора

в звонках вас будет ждать только попытка на вас надавить, вопли менеджеров(они почему-то там постоянно меняются) и будут трындеть мол "как вам не стыдно". оно вам явно не надо))
та вопли я уже на старфине послушал когда отказался платить до 12:00, послал нах и сказал что аванс придёт не раньше 16 и хоть усритесь) так им и не заплатил

У вас договір на якусь сталу суму кожного місяця, чи ви пролонговуєте кредит?
там від 7к тіла вроді уже зробили повернення частинами, тобто платиш відсотки + тіло відразу якось там рахує, пролонгація два в одному

там від 7к тіла вроді уже зробили повернення частинами, тобто платиш відсотки + тіло відразу якось там рахує, пролонгація два в одному
від 5 наче, у мене тіло 29500, я рівними платежами сплачую поки що

Назад
Угорі