Nat171
✩ Premium ✩
- Дописи
- 217
- Реакції
- 154
- Бали
- 5125
Nat171 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
100% згодна. Рівно рік тому я витратила 1 день, підняла всі графіки мфо (23 шт) і розкреслила всі свої платежі на 2 місяці вперед. Зрозуміла, що на % піде вся моя зп, а в мене дитина, яка повністю залежить від мого доходу, комунальні і таке інше. І головне - тіло при цьому не зменшиться. Так я зупинилась на сумі тіл трохи більшій, ніж 100 тис.грн. За рік ця сума зменшилась вдвічі. Я дуже не обмежувала бюджет, так як дитина не повинна страждати від моїх проблем. Спочатку більше було пропозицій, а грошей не хватало, зараз 1 розстрочка і коли є можливість і норм пропозиції закриваю потихеньку.Друже, ти в адекваті?
Я спрощу тобі життя. В екселі або гугл таблицях є функція =SUM(діапазон), вона сумує клітинки.
Ти винен наразі 193 тис. грн. З 1% на день - це 1900 грн, тобто 60 тис. на місяць тільки відсотки.
Враховуючи все вищеперелічене, я сумніваюсь що ти заробляєш 100 тис. грн, щоб протягнути це все без штрафів та прострочок.
Твоя стратегія зараз -- кинути всіх у прострочки. Закрити в першу чергу тих, хто подає швидко подає в суд.
Якщо ти можеш відкладати 20 тис. грн на місяць -- то розраховуй що 1) це займе тобі мінімум два роки, 2) цілком можливо що буде кілька судів, 3) всі рідні дізнаються, бо пошта буде забита листами МФО.
Збери кабіну і подивись в очі реальності.
Переглянути вкладення 175200
Жалію лише що раніше на місяць-півтора цього не зробила, хоч і розуміла, що вже не витягну. Вже була б на фінішній прямій. А я шукала кредит, щоб все перекрить. Добре, що і не знайшла.
Автор, якщо ви не перестанете платити по графікам, то ваш борг через місяць буде біля 250 тис., а через два - більше 300.