Взяв кредит в УкрКредитФінанс, тепер НБУ їх накаже?

• Автор теми Автор теми Djekkkson
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 3K
  • Теґи Теґи
    кредити
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Djekkkson

✩ Premium ✩
Дописи
1257
Реакції
1318
Бали
2060
Djekkkson не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Згідно нового ЗАКОНу УКРАЇНИ Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення державного регулювання ринків фінансових послуг зазначено наступне:
8) у статті 10: "Кредитодавець зобов’язаний до укладення договору про споживчий кредитперевірити у Реєстрі осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/абоучасть в азартних іграх, наявність відомостей про споживача. Забороняється укладати договір про споживчий кредит з особами, включеними до Реєстру осіб,яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх";
Я в укр кредит фінанси знову взяв трішки коштів 5000 грн, але вони по факту нічого не перевірили і видали кредит. Я так розумію. якщо я напишу скаргу в НБУ то їм влупять штраф? Чи вже можно спиратись на недійсність договору?

Я в укр кредит фінанси знову взяв трішки коштів 5000 грн, але вони по факту нічого не перевірили і видали кредит. Я так розумію. якщо я напишу скаргу в НБУ то їм влупять штраф? Чи вже можно спиратись на недійсність договору?
Звісно. І напишіть, що взяли кошти лишень щоб перевірити.

Звісно. І напишіть, що взяли кошти лишень щоб перевірити.
чітко написано, що забороняється укладати договір. Він є укладений вже спорушенням. Я взагалі можу їх послати тепер і нічого не повертати. Але хочу повернути просто що брав без відсотків.

чітко написано, що забороняється укладати договір. Він є укладений вже спорушенням. Я взагалі можу їх послати тепер і нічого не повертати. Але хочу повернути просто що брав без відсотків.
Проверьте узнаете)

Проверьте узнаете)
вже кассі написав відповіли Компанія працює в правовому полі. Рішення по кредиту було прийнято системою. Тобто ці умніки звернули все на систему, ну цирк

Оце вже навряд. Те що вони діяли, можливо, порушуючи закон, не забирає той факт що ви взяли в них гроші.
Можливо)
Оце вже навряд. Те що вони діяли, можливо, порушуючи закон, не забирає той факт що ви взяли в них гроші.
Ща буду на тіло давити) бо штраф від 17000 грн

Забороняється укладати договір про споживчий кредит з особами, включеними до Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх, якщо у зазначеному Реєстрі міститься інформація про використання такими особами кредитних коштів для внесення ставок. Кредитодавець зобов’язаний до укладення договору про споживчий кредит перевірити наявність такої інформації у Реєстрі осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх, шляхом звернення до бюро кредитних історій. Бюро кредитних історій безоплатно надає кредитодавцям відомості про наявність у Реєстрі осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх, інформації про використання споживачем кредитних коштів для внесення ставок" Хитро написано, при внесенні в реєстр жодним чином не було прикладу, щодо прописування про використання коштів.

Згідно нового ЗАКОНу УКРАЇНИ Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення державного регулювання ринків фінансових послуг зазначено наступне:
8) у статті 10: "Кредитодавець зобов’язаний до укладення договору про споживчий кредитперевірити у Реєстрі осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/абоучасть в азартних іграх, наявність відомостей про споживача. Забороняється укладати договір про споживчий кредит з особами, включеними до Реєстру осіб,яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх";
Ви взяли трішки коштів...
Спирайтесь на свою свідомість!)))

Те що брав я то і поверну. Просто цікаво, як шараги будуть виконувати нові законодавчі норми.
І взагалі, я рахую що кредит каса мені винна))) Дак це свідомість, чи ні?)

Те що брав я то і поверну. Просто цікаво, як шараги будуть виконувати нові законодавчі норми.

І взагалі, я рахую що кредит каса мені винна))) Дак це свідомість, чи ні?)
Робіть, що хочете)))) Форум Вас нічому не навчив, нажаль....)

Їм походу убкі не передали інформацію про реєстр, дивно що сюди ще убкі втягнули.
5000 грн, це не страшно. Страшно коли 100к за день набрав.
І тема зовсім не про це. Форум мене навчив досвіду поводитись з сараями!)

Їм походу убкі не передали інформацію про реєстр, дивно що сюди ще убкі втягнули.

5000 грн, це не страшно. Страшно коли 100к за день набрав.

І тема зовсім не про це. Форум мене навчив досвіду поводитись з сараями!)
Дуже сумно, що ви не навчилися основного досвіду - не брати в мфо та не зв'язуватися з ними. Все інше, в такому випадку, ролі не грає(

Все ясно тепер, так просто не працює. Для того щоб шарагам заборонити давати кредит треба писати заяву ще в краил - частину дванадцяту доповнити реченням такого змісту: "У разі встановлення Уповноваженим органом за результатами розгляду такої заяви, що перевищення витрат на гру над особистими доходами гравця, що ставить гравця або його сім'ю у скрутне матеріальне становище, здійснюється з використанням коштів, отриманих у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту, до Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх, вноситься інформація про використання особою кредитних коштів для внесення ставок";
Можно закрити тему.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі