На все УкрКредитФінанс подал в суд .

• Автор теми Автор теми Blackeeys
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 3K
Подскажите пожалуйста а сколько должно быть просрочки чтоб они подали в суд? А то родителям названивает их адвокат и просит чтоб перезвонила. Перезваниваю а у них автоответчик и чисто смех записан

Подскажите пожалуйста а сколько должно быть просрочки чтоб они подали в суд? А то родителям названивает их адвокат и просит чтоб перезвонила. Перезваниваю а у них автоответчик и чисто смех записан
Немає конкретної логікф. Через місяць також можуть подати в суд

У меня с февраля без оплат , в июне прислали лист вимогу , в понедельник подали в суд.
Кстати звонков от них не было вообще.
Один раз позвонили , напомнили о оплате, я сказала нема грошей и всё.

У каждого по разному, от нескольких месяцев до нескольких лет

То звичайна звонілка чи звонарь назвав себе адвокатом .

То мабуть їх Юридичний стимул дзвонять. Забийте фіг, вони звичайні оператори а не юристи

К сожалению суд я проиграла , суд полностью на стороне Укркредитфинанс, на аппеляцию подавать не буду, кругом бегом выходит половина моего долга , решила идти на банкротство.

К сожалению суд я проиграла , суд полностью на стороне Укркредитфинанс, на аппеляцию подавать не буду, кругом бегом выходит половина моего долга , решила идти на банкротство.
Я сьогодні їх закрила...останній платіж по суду, вони виграють...бажаю вам терпіння та сил, но вони ще ті сволоти! Я тоді просила їх, в мене чоловік воював, ні! Потім він зник безвісті, відповідь ні, ну і прийшлось тягнути час з судом, а потім присудили, може юріст була не ахті! Але я щаслива я краще у інших візьму чим у цих!

Назад
Угорі