Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То вы еще зоопарка не видели в квартире. Щас я расскажу, как выглядит в идеале домашний зоопарк. Две кошки, небольшая собачка. В зале во всю стену клетки, а в них дегу всегда штук 10, два или три кролика и штук 5 шиншилл. Вишенка на торте - то ли ящерица, то ли тритон в аквариуме. Может еще кого забыла. Запах в квартире держался постоянно, но хозяев это не смущало.Сын года четыре назад притащил с какого-то парадного котика, очень- очень ещё крошечного, но зато сейчас какой красавец, а умница !!! Потом ему захотелось улиток, у нас вдома появились ещё ахатинские улитки, а теперь, месяца два назад притащил крисеныша !!! В квартире целый зоопарк !!!
Тоже мне горе...Вже не можу, не зовсім новачок, але постійно стан в напруженості. Куча МФО., та ще й банки пішли в протермінування. Відчуваю себе якоюсь нікчемою, яка не може не з боргами зправитись, ні вже з собою. Якісь всюди одні тупіки. Таке враження, що вже прийшов кінець. Не бачу ніякого виходу. Дуже, дуже тяжко. Хоча, перед світанком, завжди сама темна ніч...

Так,втрата близьких це дуже боляче і страшно,порівняно з проблемами МФО.Я Вам дуже співчуваю. Дійсно, МФО це тимчасові негаразди. А втрата рідних - то велике горе. Я молю Бога,щоб у моїй сім'ї були всі живі та здорові. Сім років тому померла від раку моя рідна сестричка, їй було 28. Мої батьки чули її останній подих - і з цим їм жити. Я Вас розумію, бо теж пережила втрату рідних. За два роки пішли бабуся, дідусь, сестра, свекруха. Це був жах! Ще й чоловіку рятували зір одного ока, і не вийшло. Залишився інвалідом. Тож ці проблеми тимчасові, головне - це рідні люди поруч. Потрібно любити себе та свою сім'ю.
То вы еще зоопарка не видели в квартире. Щас я расскажу, как выглядит в идеале домашний зоопарк. Две кошки, небольшая собачка. В зале во всю стену клетки, а в них дегу всегда штук 10, два или три кролика и штук 5 шиншилл. Вишенка на торте - то ли ящерица, то ли тритон в аквариуме. Может еще кого забыла. Запах в квартире держался постоянно, но хозяев это не смущало.

?Я Вам дуже співчуваю. Дійсно, МФО це тимчасові негаразди. А втрата рідних - то велике горе. Я молю Бога,щоб у моїй сім'ї були всі живі та здорові. Сім років тому померла від раку моя рідна сестричка, їй було 28. Мої батьки чули її останній подих - і з цим їм жити. Я Вас розумію, бо теж пережила втрату рідних. За два роки пішли бабуся, дідусь, сестра, свекруха. Це був жах! Ще й чоловіку рятували зір одного ока, і не вийшло. Залишився інвалідом. Тож ці проблеми тимчасові, головне - це рідні люди поруч. Потрібно любити себе та свою сім'ю.
Нужно зациклится на мысли, что нужніе деньги прийдут. что все будет хорошо. я так месяц всякие аффирмации слушала. (вот не надо говорить, что это чушь. Я таким образом пришла к мысли, что все хватит и начала действовать и мне подруга дала этот форум, где я нашла подтверждение тому, что я правильно начала двигаться). Нужно думать как станет легко когда закроете последний или если не будете платить, тогда представлять момент, когда вы просто получили известие о том, что ваш долг списали. Эти мысли меня вытянули из депрессии. я дико захотела испытать тот кайф, когда эта вся х***ень закончилась. В мянваре я думала уже составить завещание и мысле о суициде были и как мой ребенок будет без меня и что я жизненное дно и последняя неудачница. Я даже не знала, что таааааак много людей страдает из-за них.Вже не можу, не зовсім новачок, але постійно стан в напруженості. Куча МФО., та ще й банки пішли в протермінування. Відчуваю себе якоюсь нікчемою, яка не може не з боргами зправитись, ні вже з собою. Якісь всюди одні тупіки. Таке враження, що вже прийшов кінець. Не бачу ніякого виходу. Дуже, дуже тяжко. Хоча, перед світанком, завжди сама темна ніч...
А як моніторити себе???А не пробували познайомитись з кимось, чи захопитись чимось !!! Я також хандрила, але до того моменту поки сама не зайнялась собою, так мені напевно трішки краще було хандрити, тому що в мене ще діти , вони не особо мені давали падати в депресію, але все ж таки, збиріть всі свої думки, і налаштуйтеся на краще, в решті решт заведіть собі собаку, кота , пацюка?????...
Може вам варто якусь стратегію виробити, перш за все з банками вирішіть питання, а МФО зачекає... Ви не одні такі....Моніторте себе на судовій владі, в реєстрі боржників, змініть сімкарту , не хай не відволікають вас від роботи, в все налагодиться !!!
Отвлекись!!! Выпей вина и посмотри комедию)) Все будет хорошо.Вже не можу, не зовсім новачок, але постійно стан в напруженості. Куча МФО., та ще й банки пішли в протермінування. Відчуваю себе якоюсь нікчемою, яка не може не з боргами зправитись, ні вже з собою. Якісь всюди одні тупіки. Таке враження, що вже прийшов кінець. Не бачу ніякого виходу. Дуже, дуже тяжко. Хоча, перед світанком, завжди сама темна ніч...
На сайті Судової влади , заходите на сайт, вибираєте колонку , здається, розклад засідань , далі там є колонка "справи", і в справах є " стан розгляду справ"... А я , особисто, в телеграмі підключилась до каналу OpenData Ukraine, і тільки ввожу свій індитифікаційний, і мені зразу видає, чи є на мене справи в суді, і чи я є в реєстрі боржників ...А як моніторити себе???
Дякую!!На сайті Судової влади , заходите на сайт, вибираєте колонку , здається, розклад засідань , далі там є колонка "справи", і в справах є " стан розгляду справ"... А я , особисто, в телеграмі підключилась до каналу OpenData Ukraine, і тільки ввожу свій індитифікаційний, і мені зразу видає, чи є на мене справи в суді, і чи я є в реєстрі боржників ...
А де там саме вводити???На сайті Судової влади , заходите на сайт, вибираєте колонку , здається, розклад засідань , далі там є колонка "справи", і в справах є " стан розгляду справ"... А я , особисто, в телеграмі підключилась до каналу OpenData Ukraine, і тільки ввожу свій індитифікаційний, і мені зразу видає, чи є на мене справи в суді, і чи я є в реєстрі боржників ...
Это точно .Я тоже не ожидала ,что так много людей туда вляпались .Нужно зациклится на мысли, что нужніе деньги прийдут. что все будет хорошо. я так месяц всякие аффирмации слушала. (вот не надо говорить, что это чушь. Я таким образом пришла к мысли, что все хватит и начала действовать и мне подруга дала этот форум, где я нашла подтверждение тому, что я правильно начала двигаться). Нужно думать как станет легко когда закроете последний или если не будете платить, тогда представлять момент, когда вы просто получили известие о том, что ваш долг списали. Эти мысли меня вытянули из депрессии. я дико захотела испытать тот кайф, когда эта вся х***ень закончилась. В мянваре я думала уже составить завещание и мысле о суициде были и как мой ребенок будет без меня и что я жизненное дно и последняя неудачница. Я даже не знала, что таааааак много людей страдает из-за них.
Дайте себе время погоревать и пожалеть себя... и в бой.
Подписываются под каждым вашим словом!?Нужно зациклится на мысли, что нужніе деньги прийдут. что все будет хорошо. я так месяц всякие аффирмации слушала. (вот не надо говорить, что это чушь. Я таким образом пришла к мысли, что все хватит и начала действовать и мне подруга дала этот форум, где я нашла подтверждение тому, что я правильно начала двигаться). Нужно думать как станет легко когда закроете последний или если не будете платить, тогда представлять момент, когда вы просто получили известие о том, что ваш долг списали. Эти мысли меня вытянули из депрессии. я дико захотела испытать тот кайф, когда эта вся х***ень закончилась. В мянваре я думала уже составить завещание и мысле о суициде были и как мой ребенок будет без меня и что я жизненное дно и последняя неудачница. Я даже не знала, что таааааак много людей страдает из-за них.
Дайте себе время погоревать и пожалеть себя... и в бой.