Вже нема ніяких сил. Почалася депресія...

• Автор теми Автор теми Натунька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 3K
Роботи в Україні вистачає,втратите цю,знайдете іншу.
Згоден робота є. Але я цю де зараз 15 років шукав. Умови і оплата мені поки що дуже подобаються. Хоча звичайно хотілось би якогось невеличкого прогресу до ЗП. Наприклад у вигляді премій чи бонусів, бо звикаєш і починаєш втрачати мотивацію.

Ох я б той готивочке такое не простила.... иногда впадаю в состояние аффекта, когда отключается анализ и предусмотрительность... спасибо за свои жизненные примеры... вы нас приводите в чувства... а то у многих " депрессия" ... ерунда на постном масле а не депрессия...
Зацикленность на ментальной каше в голове.
Я долг им прощаю и не только им,хотя подкормила их хорошенько...А вообще когда у меня депресняк в жизни,МФО звонилки или звонари меня отвлекают

Вже не можу, не зовсім новачок, але постійно стан в напруженості. Куча МФО., та ще й банки пішли в протермінування. Відчуваю себе якоюсь нікчемою, яка не може не з боргами зправитись, ні вже з собою. Якісь всюди одні тупіки. Таке враження, що вже прийшов кінець. Не бачу ніякого виходу. Дуже, дуже тяжко. Хоча, перед світанком, завжди сама темна ніч...
А ну-ка отставить депрессию , если вы думаете, что в меланхоличном состоянии сможете решить эти все вопросы, - ошибаетесь... Вам нужно собрать себя в кучу, и решать их , я понимаю что тяжело , но надо бороться... В первую очередь с собой... Вам правильно советуют, гуляйте больше, чем то займитесь !!! Не хандрите, делу это не поможет !!!!

Згоден робота є. Але я цю де зараз 15 років шукав. Умови і оплата мені поки що дуже подобаються. Хоча звичайно хотілось би якогось невеличкого прогресу до ЗП. Наприклад у вигляді премій чи бонусів, бо звикаєш і починаєш втрачати мотивацію.
Невже,Вас звільнять через МФО?Ви тримайтесь.

Невже,Вас звільнять через МФО?Ви тримайтесь.
Та мабуть ні. Керівництво знає про мої проблеми. Просто депресія погано впливає на роботу, а робота відповідальна і потребує неабиякої уваги та концентрації. Я за це більше переживаю. В депресивному стані важко себе налаштувати на якісну роботу. Треба відволіктись та перезарядитись. Живу сам із друзів мало кого залишилось. Робота, дім, робота і так кожен день. Трохи накриває. ?

Та мабуть ні. Керівництво знає про мої проблеми. Просто депресія погано впливає на роботу, а робота відповідальна і потребує неабиякої уваги та концентрації. Я за це більше переживаю. В депресивному стані важко себе налаштувати на якісну роботу. Треба відволіктись та перезарядитись. Живу сам із друзів мало кого залишилось. Робота, дім, робота і так кожен день. Трохи накриває. ?
Сімку поміняйте

Сімку поміняйте
Треба змінити вже мабуть. Хоча я з ними майже не спілкуюсь. Немає бажання і сил. Вже 5 місяць прострочок по МФО. Бажання поки вирівняти банки і по можливості до кінця року закрити. А там побачу по можливостям що вийде. Але те що пишу зараз про плани - це мабуть мрія. По факту воно так не вийде і це трохи гнітить.

Треба змінити вже мабуть. Хоча я з ними майже не спілкуюсь. Немає бажання і сил. Вже 5 місяць прострочок по МФО. Бажання поки вирівняти банки і по можливості до кінця року закрити. А там побачу по можливостям що вийде. Але те що пишу зараз про плани - це мабуть мрія. По факту воно так не вийде і це трохи гнітить.
В мене теж з банками просрочки і теж хочу їх вирівняти,але це мабуть мрія...А МФО,точно при будь яких їх потугах не потягну

Не падайте духом, чем чёрт не шутит, мечты тоже сбываются.

В мене 20 мфо з досить крупними сумами. Тіло десь під 200к. Зараз мабуть вже мільйон буде. Ну їх, не смішно. А по банкам мабуть 70к. Але їх реально можна платити, тільки треба вирівняти платежі. Подумаєш про борг мфо, і трохи очкуєш що може трапитися в перспективі. Одне трохи заспокоює що з ними нічого на папері не підписував.

А не пробували познайомитись з кимось, чи захопитись чимось !!! Я також хандрила, але до того моменту поки сама не зайнялась собою, так мені напевно трішки краще було хандрити, тому що в мене ще діти , вони не особо мені давали падати в депресію, але все ж таки, збиріть всі свої думки, і налаштуйтеся на краще, в решті решт заведіть собі собаку, кота , пацюка?????...
В мене 20 мфо з досить крупними сумами. Тіло десь під 200к. Зараз мабуть вже мільйон буде. Ну їх, не смішно. А по банкам мабуть 70к. Але їх реально можна платити, тільки треба вирівняти платежі. Подумаєш про борг мфо, і трохи очкуєш що може трапитися в перспективі. Одне трохи заспокоює що з ними нічого на папері не підписував.
Може вам варто якусь стратегію виробити, перш за все з банками вирішіть питання, а МФО зачекає... Ви не одні такі....Моніторте себе на судовій владі, в реєстрі боржників, змініть сімкарту , не хай не відволікають вас від роботи, в все налагодиться !!!

Останнє редагування:
А не пробували познайомитись з кимось, чи захопитись чимось !!! Я також хандрила, але до того моменту поки сама не зайнялась собою, так мені напевно трішки краще було хандрити, тому що в мене ще діти , вони не особо мені давали падати в депресію, але все ж таки, збиріть всі свої думки, і налаштуйтеся на краще, в решті решт заведіть собі собаку, кота , пацюка?????...

Може вам варто якусь стратегію виробити, перш за все з банками вирішіть питання, а МФО зачекає... Ви не одні такі....Моніторте себе на судовій владі, в реєстрі боржників, змініть сімкарту , не хай не відволікають вас від роботи, в все налагодиться !!!
Животные снимают стресс) мои дворовые бегут на встречу... так приятно... ни один человек так мне не рад как они)

? та є доця в мене. Але зустрічі раз в тиждень чи в місяць - не дуже піднімають настрій через те що ми не можемо бути разом постійно, а лише тоді коли в мене є вільні кошти та співпадає час для зустрічі.

У
У меня 4 банка. Чего их боятся? Карточный счет как правило не имеет настоящего договора. А суд даже может помочь разбить сумму на более мелкие части... я вот так боялась вовремя не отдать что оно и разлослось как плесень. Не отвечайте. У них своя работа. У вас есть свой выбор. не делать себе нервы в том числе.
Cогласна полностью не отвечайте и все

Животные снимают стресс) мои дворовые бегут на встречу... так приятно... ни один человек так мне не рад как они)
Сын года четыре назад притащил с какого-то парадного котика, очень- очень ещё крошечного, но зато сейчас какой красавец, а умница !!! Потом ему захотелось улиток, у нас вдома появились ещё ахатинские улитки, а теперь, месяца два назад притащил крисеныша !!! В квартире целый зоопарк !!!

Вкладення

• IMG_20200224_223235~3.webp
    IMG_20200224_223235~3.webp
    52.7 Кб · Перегляди: 17
Какой бред) выкинь симку, сделай себе рабочую визу в ту же Польшу и едь живи и радуйся своей новой жизни!)

? та є доця в мене. Але зустрічі раз в тиждень чи в місяць - не дуже піднімають настрій через те що ми не можемо бути разом постійно, а лише тоді коли в мене є вільні кошти та співпадає час для зустрічі.
Це ж добре, що у вас є донечка, оці кошти які маєте нести різним упирям зажерливим, ви краще візьміть донечку і погуляйте з нею !!! А ще краще познайомтесь з кимось, тому що бути самотньою людиною, і не мати ні з ким поговорити дуже важко, знаю по собі !!!

Це ж добре, що у вас є донечка, оці кошти які маєте нести різним упирям зажерливим, ви краще візьміть донечку і погуляйте з нею !!! А ще краще познайомтесь з кимось, тому що бути самотньою людиною, і не мати ні з ким поговорити дуже важко, знаю по собі !!!
Так і робимо з нею. Намагаємось відриватись на повну в хорошому розумінні. Грошей звичайно йде немало є куди діти зараз, не те що в моєму дитинстві. А самотність звичайно веде до депресії та не добрих для себе вчинків. Як наприклад знайшов мфо. Зараз думаєш, а чого мені не вистачало. Ну були певні борги, треба було набратись терпіння і все могло вирішиться без такої трагедії яка є зараз. Вліз в одне і понесло. ... Сидиш сам і шукаєш на свою дупу пригод. ?

Так і робимо з нею. Намагаємось відриватись на повну в хорошому розумінні. Грошей звичайно йде немало є куди діти зараз, не те що в моєму дитинстві. А самотність звичайно веде до депресії та не добрих для себе вчинків. Як наприклад знайшов мфо. Зараз думаєш, а чого мені не вистачало. Ну були певні борги, треба було набратись терпіння і все могло вирішиться без такої трагедії яка є зараз. Вліз в одне і понесло. ... Сидиш сам і шукаєш на свою дупу пригод. ?
Ну так чому хандримо !!! Живіть донечкою, і забийте на ті МФО , банки вирівнюйте .... ви не перший і не останній ... Подивіться весна на дворі.... правда сьогодні у мене в Києві цілий день йде дощ, але то не біда.. у природи не має поганої погоди... Так само у житті , не повинно бути депресії, ні !!! якась "грустинка" маленька повинна бути , але ж не в затягнутому виді !!! Так що не має причин для меланхолії, слава богу всі живі , здорові, а те все розгребаєме, а ще на своєму шляху найдете чудову людину, з якою вам ні яка депресія на грозить !!!
А доречі , про тварин я не жартувала !!!

Я напротязі декількох років втратила рідних людей,це було до МФО,і саме тоді ця практика мене привела до життя,а ще сім'я .МФО це ні що ,це маленька проблемка впорівнянні з тим коли ти чуєш звук замочка на пакеті в якому вивозять маму.МФо це ніщо коли ти цілу ніч сидиш біля труни і тримаєш за руку вже покійного братика,якому б мало бути через 7 днів 33
Я Вам дуже співчуваю. Дійсно, МФО це тимчасові негаразди. А втрата рідних - то велике горе. Я молю Бога,щоб у моїй сім'ї були всі живі та здорові. Сім років тому померла від раку моя рідна сестричка, їй було 28. Мої батьки чули її останній подих - і з цим їм жити. Я Вас розумію, бо теж пережила втрату рідних. За два роки пішли бабуся, дідусь, сестра, свекруха. Це був жах! Ще й чоловіку рятували зір одного ока, і не вийшло. Залишився інвалідом. Тож ці проблеми тимчасові, головне - це рідні люди поруч. Потрібно любити себе та свою сім'ю.

Назад
Угорі