Вже нема ніяких сил. Почалася депресія...

• Автор теми Автор теми Натунька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 3K
Вже не можу, не зовсім новачок, але постійно стан в напруженості. Куча МФО., та ще й банки пішли в протермінування. Відчуваю себе якоюсь нікчемою, яка не може не з боргами зправитись, ні вже з собою. Якісь всюди одні тупіки. Таке враження, що вже прийшов кінець. Не бачу ніякого виходу. Дуже, дуже тяжко. Хоча, перед світанком, завжди сама темна ніч...
Это не самая большая проблема в жизни. Все можно и нужно пережить.

Дякую всім за підтримку. Ви найкращі. Модераторам форума-самі найкращі побажання. Багато корисної інформації та підтримки

Л
муму, я давно хочу в буддийский храм съездить в Киеве есть вот мож на весне съезжу))
Люблю храмы....такое умиротворение. может мое состояние в последнее время на буддистское похоже)) хотя мало изучала тему. После слета мошенников в марте можно сгонять. )

Дякую всім за підтримку. Ви найкращі. Модераторам форума-самі найкращі побажання. Багато корисної інформації та підтримки
Держитесь. Все мы пережили здесь то же. Это только придает сил. Выше нос!

Вже не можу, не зовсім новачок, але постійно стан в напруженості. Куча МФО., та ще й банки пішли в протермінування. Відчуваю себе якоюсь нікчемою, яка не може не з боргами зправитись, ні вже з собою. Якісь всюди одні тупіки. Таке враження, що вже прийшов кінець. Не бачу ніякого виходу. Дуже, дуже тяжко. Хоча, перед світанком, завжди сама темна ніч...
Забейте на МФО живите дальше,у меня тоже такое было,заблокировала неподписаные номера теперь вижу их только во входящих но не слышу в банке у меня три кредита была просрочка три месяца сейчас банк предложил реконструкцию по одному с кредитов ,сделала осталось ещё два реконструктуризировать,все будет ок,а знакомые звонят и уже с улыбкой ржем вместе над тем что им за меня звонили)все наладится,берегите себя и здоровье ?

Коли в мене депресія,є два варіанти:
1.Перестановка,генеральна уборка в квартирі.
2.Похід в перукарню,зміна кольору волосся,чи челочка по іншому...
Перший коли дуже зла або коштів немає,а другий трішки коштів і ,,КРАСУННЯ,,.

Коли в мене депресія,є два варіанти:
1.Перестановка,генеральна уборка в квартирі.
2.Похід в перукарню,зміна кольору волосся,чи челочка по іншому...
Перший коли дуже зла або коштів немає,а другий трішки коштів і ,,КРАСУННЯ,,.
Тоже практикую) и главное, есть приятный ощутимый результат)

Тоже практикую) и главное, есть приятный ощутимый результат)
Я напротязі декількох років втратила рідних людей,це було до МФО,і саме тоді ця практика мене привела до життя,а ще сім'я .МФО це ні що ,це маленька проблемка впорівнянні з тим коли ти чуєш звук замочка на пакеті в якому вивозять маму.МФо це ніщо коли ти цілу ніч сидиш біля труни і тримаєш за руку вже покійного братика,якому б мало бути через 7 днів 33

Я теж в депресію впав. Мабуть весна так діє. Пробував вирівняти платежі по банкам. Крутився, крутився не все вийшло + отримав платіжки за комунальні і все бачу безвихідь. Платежі мене зїли. А на МФО поки забив. Треба переключитись на щось хороше і забити поки на все. А то ще втрачу роботу, тоді мабуть буде ще гірше.

Около 10 мфо, умудрился собрать самые конченые)) шлю нах всех открытым текстом - автор, они вам ничего не сделают

Я напротязі декількох років втратила рідних людей,це було до МФО,і саме тоді ця практика мене привела до життя,а ще сім'я .МФО це ні що ,це маленька проблемка впорівнянні з тим коли ти чуєш звук замочка на пакеті в якому вивозять маму.МФо це ніщо коли ти цілу ніч сидиш біля труни і тримаєш за руку вже покійного братика,якому б мало бути через 7 днів 33
Это правда(.... соболезную.

Я теж в депресію впав. Мабуть весна так діє. Пробував вирівняти платежі по банкам. Крутився, крутився не все вийшло + отримав платіжки за комунальні і все бачу безвихідь. Платежі мене зїли. А на МФО поки забив. Треба переключитись на щось хороше і забити поки на все. А то ще втрачу роботу, тоді мабуть буде ще гірше.
Роботи в Україні вистачає,втратите цю,знайдете іншу.

Моя мама кричала : отдай кредиты..а я ей : я заплачу за коммуналку. На всех все равно не хватит..без еды жить тоже никак нельзя...

Нікчеми - мфчмошки, загончющие людей в тупик. Все проходят этот этап. Депрессия - именно то, чего от вас и ждут эти недочеловеки, так им будет проще довести до состояния, когда вы будете готовы на органы себя здать лишь бы рассчитаться с ними. Боритесь с этим состоянием, перейдите в режим поx** и не забывайте дурным голову. Пройдитесь по форуму, почитайте, пообщайтесь с форумчанами, здесь вам помогут и поймут.

Так,правда!!!Маму вбив її чоловік,братик(моя підтримка),розбився на машині на якій ,,В.Готівочка,,,хоче нацарапати,,,,тв@рь,,
После такого мфо кажутся такой ничего не значащей ерундой. Соболезную утратам (((

Так,правда!!!Маму вбив її чоловік,братик(моя підтримка),розбився на машині на якій ,,В.Готівочка,,,хоче нацарапати,,,,тв@рь,,
Ох я б той готивочке такое не простила.... иногда впадаю в состояние аффекта, когда отключается анализ и предусмотрительность... спасибо за свои жизненные примеры... вы нас приводите в чувства... а то у многих " депрессия" ... ерунда на постном масле а не депрессия...
Зацикленность на ментальной каше в голове.

Назад
Угорі