Выиграю ли я суд

• Автор теми Автор теми Missliss
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 2K
По версії МФО ви оплачували не тіло, а % за користування кредитом. Просто продовжили строк договору. Тому це законно. І Ваші претензії безпідставні.
Інша справа, що можна глянути під іншим кутом. Що ваш договір завдяки пролонгації підпадає під закон про споживче кредитування. І тоді гроші зараховувалися неправильно.
Але це потрібно сідати, рахувати і доводити, вашу правоту. А не тупо - я заплатив 3 тіла і нічого не винен
Тому, я так і писала автору, потрібен юрист, який вичитає типа договір, а його ще потрібно у них цінним листом через Укрпошту витребувати. А тоді вже суд і позовну треба щоб тільки юрист готував. Так?

Тому, я так і писала автору, потрібен юрист, який вичитає типа договір, а його ще потрібно у них цінним листом через Укрпошту витребувати. А тоді вже суд і позовну треба щоб тільки юрист готував. Так?
Якщо заробити гроші юристу то так, а якщо людині на користь то сумнівно.
Я автору этой темы чуть выше в коментах ссылку кинула на эту прелесть
Я так зрозумів, те що пишуть, люди не читають

Самое узкое Ваше место - это 100% доказательства выплат именно этой конторе и согласно Вашего договора с ней. Не важно, как Вы это называете, пролонгации или еще как-то. То есть нужны чеки с указанием получателя и назначением платежа. Все онлайн переводы в никуда - это фонд мира. Не удивлюсь, если они заявят, что Вы ни копейки не заплатили, когда поймут что к чему и откуда ноги растут.

Самое узкое Ваше место - это 100% доказательства выплат именно этой конторе и согласно Вашего договора с ней. Не важно, как Вы это называете, пролонгации или еще как-то. То есть нужны чеки с указанием получателя и назначением платежа. Все онлайн переводы в никуда - это фонд мира. Не удивлюсь, если они заявят, что Вы ни копейки не заплатили, когда поймут что к чему и откуда ноги растут.
Абсолютно згоден з вами. А то коли, розповідають про те що десять раз переплатили. А коли, справа доходить до підтвердження оплат - виявляється, що вони МФО ще винні

Абсолютно згоден з вами. А то коли, розповідають про те що десять раз переплатили. А коли, справа доходить до підтвердження оплат - виявляється, що вони МФО ще винні
И что? А как же те, кто возвращает переплаты и пролонгации??? Есть и такие. Я что-то не пойму, как к суду готовиться?
И что????

И что? А как же те, кто возвращает переплаты и пролонгации??? Есть и такие. Я что-то не пойму, как к суду готовиться?

И что????
Тому перед тим, як щось робити, порадьтеся з досвідченим людьми
Оля - ля в початку теми скинула ссылку, де Юристи 6 годин пояснювали - чи є сенс подавати на мфо першим. Якщо вам лінь чи ніколи почитати. То можливо коли подасте перші, викладете суму і зрозумієте нарешті. Власний досвід - дуже добре пояснює, але бере ска дорого...

Останнє редагування:
Записи в суді ніхто не буде розглядать, мфо скаже що ви самі дзвонили до сусідів тасвоїх батьків і говорили що то мфо щоб компенсацію з мфо взяти. І смски ви так само можете писати, найняли когось для погроз от і все.
але якщо виплатив три тіла значить погодився з таким договорм ігакше б не платив

Да я не сперечаюсь, подавати першою теж не буду, прийдуть договори, або ні, я подала в усі свої шараги цінними листами, на доглворм, які я нібито з ними заключала, прислали тільки еноти, але доглввр сумнівний, покажу юристу, потім може буде якась від них для мене акція списання, або нехай поїдають в суд, піду з юристом, сама нічого робити не буду. Читаю форум, навчаюсь. А Вам дякую за інфу.

Да я не сперечаюсь, подавати першою теж не буду, прийдуть договори, або ні, я подала в усі свої шараги цінними листами, на доглворм, які я нібито з ними заключала, прислали тільки еноти, але доглввр сумнівний, покажу юристу, потім може буде якась від них для мене акція списання, або нехай поїдають в суд, піду з юристом, сама нічого робити не буду. Читаю форум, навчаюсь. А Вам дякую за інфу.
Оце розумно

Назад
Угорі