Выиграю ли я суд

• Автор теми Автор теми Missliss
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 2K
Да була тут подібна тема.
Пані почала з того що "Прошу совєта" , а закінчила "зачем, я сама собі юрист".
Суть така : розумні люди завжди сповнені сумнівів, а дурні самовпенені, що знають все.

" НЕ МЕЧИТЕ БИСЕР ПЕРЕД СВИНЬЯМИ... " І далі за класикою
У меня уже глаз дергаться начинает, когда читаю темы

Да тут Tarass і Bolt шість годин одній баришні пояснювали про суди і все інше.
Але броня крєпка і танкі наши быстры...
Я автору этой темы чуть выше в коментах ссылку кинула на эту прелесть

если договор типа)) и вы с ним согласны))) то о каких нарушениях тогда идет речь?))
Она пишет, что по три тела выплачено, разве это норма по закону, даже если договор есть, если и есть, то явно с нарушениями

У меня уже глаз дергаться начинает, когда читаю темы
Не тільки у вас. Я перед тим як щось писати, читав форум: думки юристів і досвідчених людей. Не завжди звичайно все знаходив з першого разу. Але коли тобі кажуть - ти дypak, так не роби, буде гірше. Кажеш: Дякую за пораду. Якщо не згоден - аргументуєш. Слухаєш заперечення. Не правий - визнай.
Та ні потрібно понти колотить.

Останнє редагування:
Она пишет, что по три тела выплачено, разве это норма по закону, даже если договор есть, если и есть, то явно с нарушениями
Питання в тому, яким чином. Чи то було перезаключення договору. Чи пролонгації. Можна оспорювати, але не все так просто.

почему? договор это договоренность двух сторон)) если вы договорились и вас все устраивало))) то о каких же нарушениях может идти речь?
Можно ли в суде оспорить типа договор, так как если кредит онлайн, то там все типа договора
а можно как то развернутие вопрос)))

почему? договор это договоренность двух сторон)) если вы договорились и вас все устраивало))) то о каких же нарушениях может идти речь?

Договор, если противоречит законодательству подлежит признанию недействительным полностью или в части противоречия...
Мало ли о чем придет в голову договорится двум и более людям :)

Договор, если противоречит законодательству подлежит признанию недействительным полностью или в части противоречия...
можно конечно))) никто же не говорит, что нельзя)))

Все просто. Та дьявол кроется в деталях.

Ок. Попытаюсь. Типа договор, это то, что все мы типа оформляли онлайн. Если были пролонгации, то можно ли их привязать к выплатам типа тела без договора. Поэтому вопрос = что оспаривать, если три тела выплачено пролонгациями.

Ок. Попытаюсь. Типа договор, это то, что все мы типа оформляли онлайн. Если были пролонгации, то можно ли их привязать к выплатам типа тела без договора. Поэтому вопрос = что оспаривать, если три тела выплачено пролонгациями.
По версії МФО ви оплачували не тіло, а % за користування кредитом. Просто продовжили строк договору. Тому це законно. І Ваші претензії безпідставні.
Інша справа, що можна глянути під іншим кутом. Що ваш договір завдяки пролонгації підпадає під закон про споживче кредитування. І тоді гроші зараховувалися неправильно.
Але це потрібно сідати, рахувати і доводити, вашу правоту. А не тупо - я заплатив 3 тіла і нічого не винен

Назад
Угорі