Весела Бджілка
Only read
- Дописи
- 4647
- Реакції
- 14518
- Бали
- 1998
Весела Бджілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Молодчинка просто, так тримати.Всім привіт! Виграла я окружний суд та апеляцію по дорошкевич і фінфорс. Судовий збір отримала від неї і розблокувала рахунки))
Дуже вдячна форуму! Тут знайшла зразок заяви в адмінсуд, що далі робити підсказали юристи форуму. Дуже всім вдячна! Тепер буду зносити колейчука напис?
Завтра відпишу в приват, бо вже святкую

Дякую, вже святкую?????????Примите и мои поздравления с победой!!!! Обязательно хорошо отпразднуйте такое событие!!!
Я уже праздную! присоединяйся!с победой вас!думаю что стоит обмыть это событие!!!!!!!!!!!!!
Поздравляю?????????Всім привіт! Виграла я окружний суд та апеляцію по дорошкевич і фінфорс. Судовий збір отримала від неї і розблокувала рахунки))
Дуже вдячна форуму! Тут знайшла зразок заяви в адмінсуд, що далі робити підсказали юристи форуму. Дуже всім вдячна! Тепер буду зносити колейчука напис?
СпасибоЗавтра відпишу в приват, бо вже святкую
Дякую, вже святкую?????????
я уже в теме но по легкому 4 бутылки крушовице и 2 леща....Я уже праздную! присоединяйся!
А я "окуня" рубаю ))) ... жду цуко пока "дозреет" ))я уже в теме но по легкому 4 бутылки крушовице и 2 леща....