выиграл суд с Дорошкевич (АлексКредит)

• Автор теми Автор теми Prorokjkee
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 4K
Стаття 287. Особливості провадження у справах з приводу рішень, дій або бездіяльності органу державної виконавчої служби, приватного виконавця

6. Апеляційні скарги на судові рішення у справах, визначених цією статтею, можуть бути подані протягом десяти днів з дня їх проголошення.

7. Суд апеляційної інстанції розглядає справу у десятиденний строк після закінчення строку на апеляційне оскарження з повідомленням учасників справи.
Tarass, ніяк не можу зрозуміти,чому адмін.суди дають 30днів на апеляцію?

Tarass, ніяк не можу зрозуміти,чому адмін.суди дають 30днів на апеляцію?
потому, что помошники у судей, не самые умные люди))))
и потом, приходится писать в новой ухвале " Проте, під час виготовлення повного тексту рішення від ___________ р., судом помилково вказані загальні норми щодо набрання законної сили судовим рішенням та порядку, строків його оскарження.

За таких обставин, суд дійшов висновку про необхідність виправлення технічної помилки в рішенні суду від __________ р. виклавши третій абзац його резолютивної частини наступним чином:

рішення суду набирає законної сили відповідно до вимог статті 272 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржене в строки, передбачені ч. 6 ст. 287 Кодексу адміністративного судочинства України. "

Останнє редагування:
Ну вот и я выиграл суд с Дорошкевич (АлексКредит) . Рад не то слово) Теперь у Пеппы есть 30 дней что бы подать апелляцию. Спасибо Yurist , так как я дуб дерево был в юр. отрасли, все бумаги и собственно всю работу проделал он.
Поздравляю. Вы молодец. Я только начала свою войну с Дорошкевич

Ну вот и я выиграл суд с Дорошкевич (АлексКредит) . Рад не то слово) Теперь у Пеппы есть 30 дней что бы подать апелляцию. Спасибо Yurist , так как я дуб дерево был в юр. отрасли, все бумаги и собственно всю работу проделал он.
Поздравляю!!!

Такс, прошло 15 дней (решение было 10го числа). Я так понимаю апелляции уже не будет? Или есть лазейки как время тянуть?

Останнє редагування:
Назад
Угорі