Zoltan
Перевірений
- Дописи
- 1846
- Реакції
- 2269
- Бали
- 698
Zoltan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
та ну нах це скільки вони років вам крутили?13 тисяч хотіти -103 тисячі
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
та ну нах це скільки вони років вам крутили?13 тисяч хотіти -103 тисячі
Це вже були суди ,в двох випадках не було сенсу писати відзив ,бо все прораховано правильно ,і адвокат сказала ,що там без варіантів, тільки правничу зменшили ,кредит каса самі +- адекватні в моєму випадку,бо два тіла і без правничої.......Дорошкевич у 2020 році наклала арешт на рухоме майно, яке вже давно згнило та розібрали на запчасти, запорожець який у 88 році дали батькам бо я неповнолітня дитина інвалід, і вона записана на мене. А у Вас такі суми по рішенням суду чи виконавчі написи.
та ну нах це скільки вони років вам крутили?
а звідки адвокат?адвокат сказала ,що там без варіантів
Полтава,хороший адвокат, займається судовими справами по МФО ,тут не в адвокаті справа а у договорі,який ми підписуємо ,і не завжди можна щось зробити навіть пишучи відзив, якось так (а звідки адвокат?
а хто був позивач?Полтава,хороший адвокат, займається судовими справами по МФО ,тут не в адвокаті справа а у договорі,який ми підписуємо ,і не завжди можна щось зробити навіть пишучи відзив, якось так (
Кредит -7а хто був позивач?
А якщо не офіційно я теж так, працюю на ринку вони можуть прислати якогось листа до адміністрації ринкуЗрозуміла!
Я працюю не офіційно,тому прийдеться сплачувати самостійно...
Скажіть,а як щодо нерухомості,маєте на собі щось з майна ,що виконавець робив ,наклав арешт ???
Хвилююся,бо тільки по тисячі в місяць зможу а в мене борги великі ,три вп - 45 тис,75 тис а одне взагалі 102 тисячі ,але цим принципово не буду платити з тіла 13 тисяч -103
Хіба на ринку оформлення офіційне ,якщо за вас платят податки ,то через іпн вас знайдуть,але не впевнена щодо ринку .....А якщо не офіційно я теж так, працюю на ринку вони можуть прислати якогось листа до адміністрації ринку
Чи виконавча якось по іншому шукає місце роботи
ДякуюХіба на ринку оформлення офіційне ,якщо за вас платят податки ,то через іпн вас знайдуть,але не впевнена щодо ринку .....
Подає запит чи є у вас оф дохід . Там таких, як ви багато и шукати кожного то морокаА якщо не офіційно я теж так, працюю на ринку вони можуть прислати якогось листа до адміністрації ринку
Чи виконавча якось по іншому шукає місце роботи
Карта осталась жива даже после увольнения?От тут точно не скажу ,я работал и с меня один месяц выщитали 20% от зп( написал сразу заяву про рахунок и его разблочили) ,потом я типа уволился и работаю неофициально и при этом карта на 16 к доступна мне,уже даже было второе ВП то всеравно табак бабки снимаю без бпроблем
нет.там дложно быть в справке от привата что етот счет есть типа для выплат .типа цільовийрахуноок .кажись так
А чи давали гарантійний лист?Та
Так, писала, що програла їм суд (номер справи такий-то), і чи можна вирішити проблему без виконавчої служби?
Відповіли не відразу, десь через тиждень, домовились, все ок. Це в минулому році було. В принципі, їм самим простіше без мороки з виконавцями, мабуть, тому і погодились. Просили індифікаційний код мій, мабуть, пробивали роботу. А офіційно в мене мінімалка. Вони б ті 30 тисяч до пенсії знімали по 20%![]()