Виплата по виконавчому впровадженні, якщо працює боржник не офіційно

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 3K
а що ви хотіли щоб він вам відповів?

він зробив свою роботу, виніс стандартні постанови, а далі вам вже вирішувати як платити
Хоч би сказав ,чи можна сплачувати частинами ((((((

Мені пояснювали в такому випадку заява на розблокування на 16 тис. В мене теж були власні поповнення окрім зп, тому краще розблоковувати як видаткову на дві мінімальні. При вп таким чином спробую зняти блокування
ну мне и 16.000 хватит с головой для карты, туда приходит меньше все равно, то есть даже если не полностью разблокируют из-за не целевых поступлений, то на 2 минималки точно должны?

Не відповідає))))один раз відписала помічник на електронну пошту і все !
Ну зможу по тисячі в місяць,бо вп не одне ((((
Платіть скільки зможете. Реквізити є. Майна ж нема. Що вам він зробить

Платіть скільки зможете. Реквізити є. Майна ж нема. Що вам він зробить
Мене чоловік зі своїм майном скоріше доведе,чим ті виконавці )причепився ,що його майно будуть забирали ,немає сил
В чоловіка є майно і в батьків (((

Скажіть будь ласка
Якщо є постанова апеляційного суду про не зміну рішення позивачем був єпаб
Як з єпаб можна домовитися про закриття боргу без виконавчого листа
У коло був досвід поділіться будь ласка

Мене чоловік зі своїм майном скоріше доведе,чим ті виконавці )причепився ,що його майно будуть забирали ,немає сил
В чоловіка є майно і в батьків (((
Він не хоче почитати загалом про те, що воно є таке?

Він
Він не хоче почитати загалом про те, що воно є таке?

Він каже так ,ти не маєш майна ,не працюєш ,і як вони стягнути з тебе не можуть, будуть братися за моє майно 😭😭
А в нього дві земельні ділянки офіційно право власності в нього,і він хоче їх продати ,щоб придбати житло ,і тепер хвилюється ((((((

Він

Він каже так ,ти не маєш майна ,не працюєш ,і як вони стягнути з тебе не можуть, будуть братися за моє майно 😭😭
А в нього дві земельні ділянки офіційно право власності в нього,і він хоче їх продати ,щоб придбати житло ,і тепер хвилюється ((((((
Ну то нехай продає. В чому проблема ?)

Він

Хай переживає за тцк. Їм він більш потрібний ))) людина навіть не цікавиться. Це дивно. Там напевно ще свекруха капає

Хай переживає за тцк. Їм він більш потрібний ))) людина навіть не цікавиться. Це дивно. Там напевно ще свекруха капає
Це точно,що потрібний але він свій обов'язок вже виконав перед ними

Ну то нехай продає. В чому проблема ?)
Боїться ,що через вп моє , відіжму ть

Скажіть будь ласка
Якщо є постанова апеляційного суду про не зміну рішення позивачем був єпаб
Як з єпаб можна домовитися про закриття боргу без виконавчого листа
У коло був досвід поділіться будь ласка
Я домовлялась з ними після того, як суд програла. Писала на офіційну пошту, звонила на номери, вказані на сайті. З переляку добряче їх заспамила😁 Домовились про розподіл боргу на кілька платежів без звертання до виконавчої служби. Вони навіть якусь частину боргу мені скинули (не пам'ятаю вже), все виплатила, все норм👌

Я домовлялась з ними після того, як суд програла. Писала на офіційну пошту, звонила на номери, вказані на сайті. З переляку добряче їх заспамила😁 Домовились про розподіл боргу на кілька платежів без звертання до виконавчої служби. Вони навіть якусь частину боргу мені скинули (не пам'ятаю вже), все виплатила, все норм👌
Дякую
У мене 69000😭😭😭

Назад
Угорі