Вимога про стягнення заборгованості. О.О. Тимошенко

• Автор теми Автор теми xlnt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 3K

xlnt

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
xlnt не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшов лист від онлайн Фінанс, про стягнення заборгованості в розмірі 6500
при тілі боргу в 1000.
Чого очікувати, чого боятись?

при тілі боргу в 1000.
Не треба нічого очікувати. Це проста лякалка.
Читайте форум, тут багато інформації.

Не треба нічого очікувати. Це проста лякалка.
Читайте форум, тут багато інформації.
Прочитав досить багато інформації, і тепер я так розумію що після цьої вимоги варто очікувати ВП?

Я досить сильно нервую з цього приводу.
Не треба нервувати, бо воно і так нічого не дасть. Заспокійтесь.
Здається, що скоро все ж буде виконавче провадження, і як в такому випадку варто поводитись?
https://anticollector.ua/threads/mn...i-otvety-na-chasto-zadavaemye-voprosy.25069/#

Я досить сильно нервую з цього приводу.
Здається, що скоро все ж буде виконавче провадження, і як в такому випадку варто поводитись?
Нервничать однозначно не нужно, это проходящее, а вот здоровье нужно по беречь!

при тілі боргу в 1000.
Вони зроблять надпис, бо займаються суто цим. Я через місяць, після отримання від них листа, знайшла себе в реєстрі боржників. Виконавець наклав арешт на рахунки.

Вони зроблять надпис, бо займаються суто цим. Я через місяць, після отримання від них листа, знайшла себе в реєстрі боржників. Виконавець наклав арешт на рахунки.
Тож що мені варто робити на даний момент?

Не обов'язково. Я два роки в протермінуванні і немє ніякого ВП.
Интересно как они выбирают кому делать вп?по имуществу и доходам?просто у меня ничего официально нет,кроме детских выплат и влепили...
На что они смотрят в первую очередь?

Интересно как они выбирают кому делать вп?по имуществу и доходам?просто у меня ничего официально нет,кроме детских выплат и влепили...
На что они смотрят в первую очередь?
На наличие оф доходов и финансов на счетах, наличие собственности...

На наличие оф доходов и финансов на счетах, наличие собственности...
Получается детские выплаты это есть мой доход?т.к.кроме кредитки в привате,естественно с минусом,ничего нет.и квартира не приватизирована...не знаете?они по исполнительной надписи могут с официального дохода тех кто прописан со мной взыскать?или с меня только?

Получается детские выплаты это есть мой доход?т.к.кроме кредитки в привате,естественно с минусом,ничего нет.и квартира не приватизирована...не знаете?они по исполнительной надписи могут с официального дохода тех кто прописан со мной взыскать?или с меня только?
Только с вас. Вы брали займ, а не ваши родственники

Только с вас. Вы брали займ, а не ваши родственники
Спасибо за ответ.бо я вчера позвонила исполнителю,спросила с чего они будут взыскать (как нет ничего),а он говорит,что найдут с чего и с кого.Я и подумала,мама официально работает и прописка одна.

Получается детские выплаты это есть мой доход?
Да. Многим блокировали соц выплаты.
они по исполнительной надписи могут с официального дохода тех кто прописан со мной взыскать?
Не могут.

Назад
Угорі