Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не треба нічого очікувати. Це проста лякалка.Прийшов лист від онлайн Фінанс, про стягнення заборгованості в розмірі 6500
при тілі боргу в 1000.
Чого очікувати, чого боятись?
Прочитав досить багато інформації, і тепер я так розумію що після цьої вимоги варто очікувати ВП?Не треба нічого очікувати. Це проста лякалка.
Читайте форум, тут багато інформації.
Не обов'язково. Я два роки в протермінуванні і немє ніякого ВП.Прочитав досить багато інформації, і тепер я так розумію що після цьої вимоги варто очікувати ВП?
Тобто вам також приходила подібна вимога?Не обов'язково. Я два роки в протермінуванні і немє ніякого ВП.
ОтрмувавПісля неї, ви нічого більше не отримували?
Я досить сильно нервую з цього приводу.Отрмував
Не треба нервувати, бо воно і так нічого не дасть. Заспокійтесь.Я досить сильно нервую з цього приводу.
Здається, що скоро все ж буде виконавче провадження, і як в такому випадку варто поводитись?
Нервничать однозначно не нужно, это проходящее, а вот здоровье нужно по беречь!Я досить сильно нервую з цього приводу.
Здається, що скоро все ж буде виконавче провадження, і як в такому випадку варто поводитись?
Вони зроблять надпис, бо займаються суто цим. Я через місяць, після отримання від них листа, знайшла себе в реєстрі боржників. Виконавець наклав арешт на рахунки.Прийшов лист від онлайн Фінанс, про стягнення заборгованості в розмірі 6500
при тілі боргу в 1000.
Чого очікувати, чого боятись?
Дак Ви колега.Не обов'язково. Я два роки в протермінуванні і немє ніякого ВП.
Тож що мені варто робити на даний момент?Вони зроблять надпис, бо займаються суто цим. Я через місяць, після отримання від них листа, знайшла себе в реєстрі боржників. Виконавець наклав арешт на рахунки.
Мониторить реестр должников и на всякий случай откладывать средства на юриста.Тож що мені варто робити на даний момент?
Интересно как они выбирают кому делать вп?по имуществу и доходам?просто у меня ничего официально нет,кроме детских выплат и влепили...Не обов'язково. Я два роки в протермінуванні і немє ніякого ВП.
если вимога оформлена как положено, то нужно написать им заперечення...при сносе инн пригодитсяТож що мені варто робити на даний момент?
На наличие оф доходов и финансов на счетах, наличие собственности...Интересно как они выбирают кому делать вп?по имуществу и доходам?просто у меня ничего официально нет,кроме детских выплат и влепили...
На что они смотрят в первую очередь?
Получается детские выплаты это есть мой доход?т.к.кроме кредитки в привате,естественно с минусом,ничего нет.и квартира не приватизирована...не знаете?они по исполнительной надписи могут с официального дохода тех кто прописан со мной взыскать?или с меня только?На наличие оф доходов и финансов на счетах, наличие собственности...
Только с вас. Вы брали займ, а не ваши родственникиПолучается детские выплаты это есть мой доход?т.к.кроме кредитки в привате,естественно с минусом,ничего нет.и квартира не приватизирована...не знаете?они по исполнительной надписи могут с официального дохода тех кто прописан со мной взыскать?или с меня только?
Спасибо за ответ.бо я вчера позвонила исполнителю,спросила с чего они будут взыскать (как нет ничего),а он говорит,что найдут с чего и с кого.Я и подумала,мама официально работает и прописка одна.Только с вас. Вы брали займ, а не ваши родственники
Да. Многим блокировали соц выплаты.Получается детские выплаты это есть мой доход?
Не могут.они по исполнительной надписи могут с официального дохода тех кто прописан со мной взыскать?