викупає коллекторське агенство Кавказ мій борг

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 4K
Сьогодні подзвонив мамед чи ахмед , що викупає коллекторське агенство Кавказ мій борг .З 3000-2000 пролонгаціями. 4міс мовчали, а сьогодні жесть. Обзвонили директора його жінку та його дітей, пів колективу з погрозами. Я казала, що мошенники, але директор написав заяву у міліцію та сказав, якщо правда, що я брала, то я повинна буду виплатити 67000. Мене трясе з ранку, не знаю, порадьте що робити? Мабуть прийдеться звільнитись! Заяву в кіберполіцію написала, а толку!
Я думаю Кавказ, Чечня и Цыгане слова - страшилки для доверчивых.
Там от Махмета только погоняло. Не, ну могут нанять кого-то ... с акцентом
но, по теме: не бойтесь. Если есть возможность, поговорите с юристом про вашу ситуацию и делайте, что можете.
Не знаю от какой суммы надо скакать, чтобы на 67 000 выйти, я подозреваю вас пугают.
Энивей, через суд меньше будет. Поговорите с юристом.

Підскажіть, хто що порадить ! Бо собі щось зроблю, дитина хвора +це, за 1 рік просрочкі думала що буде легче, а де там!!!
Для начала вдох выдох, чай успокаивает, посмотрите на ребёнка и скажите "ради ребёнка, всё приодолею и всё пройду" у меня тоже сегодня очень тяжёлый день с ними...со всех сторон

Пусть копает куда хочет, вы тут причем, вы его номер не давали. А указывать платить вам или нет, это явно не ему
Сказав,що мене заставить з 3000, я заплатила 2000, а йому сказали 167000

Він це ізробив, але я казала, що аферисти. А він сказав, що докопається до правди і якщо в мене там ось є -то я маю платити все, + йому моральну компенсацію
Да конь педальный такой директор!!!Он не имеет никакого права что то от Вас требовать выплатить каким-то шарагам.

Всім дякую, я не один день на форумі, в мене хвора дитина, але таке за 1 рік вперше, і чесно, я сдаюсь, бо в мене нема вже сил боротися. НАЖАЛЬ
Весь час трималась ради дитини, а сьогодгі мабуть усе, добре, що дома нікого немає
Я вчитель в сільскій школі-і такого сраму я більше не переживу!!!!

Всім дякую, я не один день на форумі, в мене хвора дитина, але таке за 1 рік вперше, і чесно, я сдаюсь, бо в мене нема вже сил боротися. НАЖАЛЬ
Весь час трималась ради дитини, а сьогодгі мабуть усе, добре, що дома нікого немає
ну какой срам, вы чего?
обычная бытовая ситуация.
у них работа такая .... им от каждого запуганного к зарплате бонус

не отвечайте на их звонки (неизвестные номера) если так сильно переживаете.
и для личного успокоения и понимания ситуации поговорите с юристом.
их работа вас добивать, ваша работа - выйти из ситуации и не допускать таких ошибок.
все разрулится.

Да конь педальный такой директор!!!Он не имеет никакого права что то от Вас требовать выплатить каким-то шарагам.
Я це розумію, але сказав що не дозволить, щоб люди із-за мене страждали!

если такой справедливый, пусть сам эти дикие суммы от балды и платит.
Вы автор тоже выходите из комы и включайте характер.

с х р е на ли такие суммы оплачивать?
все (ок, многие) берут кредиты, займы и тд. Не на всех можно ездить и манипулировать сознанием
Да, неприятно. Но, жить можно. Подайте на разбирательство (юристы знают) и платите скок брали + - их %

Можно подумать,что Ваши коллеги все прям такие святоши без кредитов прям все.Блин, забейте и всё,и живите так,как жили до этого.Я так и делаю,и поxep кто там что про меня подумает,как раз заодно если чё и ненужные люди отсеятся.

він уже пробив,що контора реальна і т.д. просто в мене вже немає сил. НІЯКИХ взагалі, щось доказувати, боротися!
І що це має означати? Ну є така факторингова шарага і що з того ???
Є в них претензії - нехай йдуть до суду і вирішують це питання. Так директору і скажіть.
Ще раз вам повторюю - в тому то й сутність їхньої роботи : напрягати дзвінками і все. Ні в який суд вони не підуть!
А чому ? Тому що в них немає з чим в суд звертатись.

Він це ізробив, але я казала, що аферисти. А він сказав, що докопається до правди і якщо в мене там ось є -то я маю платити все, + йому моральну компенсацію
Во бл дебилизм , моральную компенсацию.

Я це все розумію, не знаю, як переживу і як буду в очі дивитися, дзвонила домовитись, з 3000 просять 15000 до завтра

Я це все розумію, не знаю, як переживу і як буду в очі дивитися, дзвонила домовитись, з 3000 просять 15000 до завтра
Да пошлите вы их нах*р с их 15к
А не дохера ли они хотят!!!!Морда не треснет у них?!Шлите их в суд(куда не пойдут они,ибо идти им не с чем)
Либо скажите им,что пусть сначала докажут,что Вы им что то вообще должны

Вы главное успокойтесь, прорвёмся. Всё будет ок. А за село я вам скажу сегодня поговорят о вас , завтра обо мне и через неделю будут о клавке с лавки кости мыть . Думаете о детях, и о себе. На всё остальное забейте. Всё будет ок.

я директору так і сказала, хай покажуть де я підпис ставила і вишлють

я і так вже 3 рік борюсь за життя дитини, да влізла, да винна, але вже мабуть немає сил боротися і комусь щось доводити
тілки тут і можу в виговоритись вам вчора з чоловіком плакались один одному, а сьогодні новий удар

Назад
Угорі