Виконавцю призупинили діяльність на місяць.

• Автор теми Автор теми IvaKoZ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 642

IvaKoZ

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
13
Бали
3565
IvaKoZ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шановна громадо! Місяць назад ми виграли суд про визнанню виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню. В дію рішення вступило 7.12 але ще немає про це даних на сайті бази рішень. А сьогодні ми дізналися, що ліцензію нашого виконавця призупинили на місяць. Хто тепер має зняти арешт з рахунків?

Шановна громадо! Місяць назад ми виграли суд про визнанню виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню. В дію рішення вступило 7.12 але ще немає про це даних на сайті бази рішень. А сьогодні ми дізналися, що ліцензію нашого виконавця призупинили на місяць. Хто тепер має зняти арешт з рахунків?
Той, хто прийде йому на заміну. Хто це буде і коли саме - відповісти однозначно не можна.

Хоча б що можна сказати з практики?
Чи можна на це якось вплинути?

Хоча б що можна сказати з практики?
Чи можна на це якось вплинути?
дізнатись хто заміщує
написати йому заяву
але ж у вас рішення нема. а його треба додати до заяви
якби ви хоч прізвище виконавця написали, може хтось би і відповів, хто його заміщує. якщо така інфа є

Так, до них постійно дзвонили. Вони попросили від нас рішення, але сказали що потрібно буде ще дозвіл від стягувача і тому це може затягнутися на 2 місяці, а його відсторонили на місяць

Підкажіть, будь ласка, чим мені аргументувати (з посиланням на закон) моє бажання швидкої передачі справи на іншого приватного виконавця і на скільки може затягнутися передача провадження?

Підкажіть, будь ласка, чим мені аргументувати (з посиланням на закон) моє бажання швидкої передачі справи на іншого приватного виконавця і на скільки може затягнутися передача провадження?
від вашого бажання не залежить швидкість знаходження виконавця що заміщуватиме банадигу, там є процедура
десь тиждень. + - пару днів

Добрий вечір. Цей Лабчук заперечує, що замішає Банадигу.

Добрий вечір. Цей Лабчук заперечує, що замішає Банадигу.
[HIDE]
заміщує.webp
[/HIDE]

Назад
Угорі