Виконавче провадження. Якщо не оскаржувати, які можуть бути наслідки?

• Автор теми Автор теми Aleksandria
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 4K
Отримала пакет документів. Стягувач
Фінфорс. Тандем Колейчик-Дорошкевич. Поки "включилася" ,пройшло трохи часу. По поштовому скріну ніби мені вручили 28.03.20, хоч в той день в скриньці точно ще нічого не було. На той час я вже знала про арешт пенсійного рахунку - смс з банку, і кожен день перевіряла почту. Чи мені доцільно робити позов у адмінсуд? Я не з Києва.Теж адреса не моя, там дві адреси - Київ і Дніпропетровська обл. Обидві не мої.
А яка у вас прострочка?

[/QUOTE]
Окей, піду до суду (хоча зв'язуватися з нашою фемідою не дуже стоїть) - де гарантія що вони знову надпис не зроблять? І потім по кругу. Діло в тому що я можу заплатити і забути про це, але чи є інші підводні камені? І як я маю платити, якщо не маю паперів від цієї сеньйори? Чи можливо тупо кинути 12 штук на моно і кошти самі зарахуються? Короче
Ну, якщо ви маєте можливість ,,тупо кинути 12 штук" , то для чого ви на форумі?

Я думаю, що так. Принаймі, коли я пробила, то висвітилось, що отримано під підпис!значить заказне.
Зрозуміло.Дякую.
Напишіть, хто знає, про судовий збір. Хто має платити, як і коли? І скільки. Це при адм. позиву.

Останнє редагування:
Зрозуміло.Дякую.
Напишіть, хто знає, про судовий збір. Хто має платити, як і коли? І скільки. Це при адм. позиву.
В иске не забудьте указать, чтобы при принятии судом позитивного для Вас решения, судовой сбор высчитали с исполнителя в Вашу пользу.

В иске не забудьте указать, чтобы при принятии судом позитивного для Вас решения, судовой сбор высчитали с исполнителя в Вашу пользу.
Дякую. Отож, я теж вже десь читала, що з неї і судовий збір стягнули. Рішення - тільки позитивне, тоді навіщо все починати... Чи може бути інакше?

Priynyato rіshennya styagnuti zaborgovanіst u sudovomu poryadku pered TOV UKR CREDIT FІNANCE shlyakhom otrimannya ta peredachі vikonavchogo dokumentu privatnomu vikonavtsyu. Іnfo: 0800301027(bezkoshtovno), CreditExpress
Мне такое пришло ( кто че думает?
Нагородили всего про что знают... В судебном порядке путем передачи частному исполнителю... Этого не бывает ну никак... Суд надо выиграть ещё им, а надпись через суд не делается... Короче не парьтесь...

Дякую Тобі, Боже, за людей, яких посилаєш мені! Спасибі всім, хто брав участь у моєму прозрінні. Картина прояснилася. Завтра почну... Життя прекрасне!

Дякую Тобі, Боже, за людей, яких посилаєш мені! Спасибі всім, хто брав участь у моєму прозрінні. Картина прояснилася. Завтра почну... Життя прекрасне!
Все буде добре! Ви не одна така, нас багато)) Удачі!

Все буде добре! Ви не одна така, нас багато)) Удачі!
Может сейчас скажу не к месту...но мне очень тяжело близкий человек обманул и взял мфо без моего ведома. Все к чему я шёл теперь полный 0... родители этого человека вообще забили на него . Я же жалею ...но таких средств никогда не будет у меня...как жить не знаю....плохо очень...за предательство...и за сломанную жизнь...

Дякую. Отож, я теж вже десь читала, що з неї і судовий збір стягнули. Рішення - тільки позитивне, тоді навіщо все починати... Чи може бути інакше?
Інакше і бути не може. Ці написи зносяться на раз-два, головне після позитивного рішення суду, ще й не забути скаргу до Мінюсту направити на виконавця...

Может сейчас скажу не к месту...но мне очень тяжело близкий человек обманул и взял мфо без моего ведома. Все к чему я шёл теперь полный 0... родители этого человека вообще забили на него . Я же жалею ...но таких средств никогда не будет у меня...как жить не знаю....плохо очень...за предательство...и за сломанную жизнь...
Обманули вас чи мфо?

Близкий человек взял мфо и не сказал...подставил всех
Ну, якщо вам ця людина дорога, підтримайте! В чому проблема? Чому підставив? Бо будуть дзвонити??( хтось, якесь). Це вже сталося....немає значення чому )) потрібно зрозуміти, прийняти і підтримати!
Тут є гарний розділ "Родителям и родственникам " - перечитайте))
Againzzz,

Назад
Угорі