Виконавче провадження. Якщо не оскаржувати, які можуть бути наслідки?

• Автор теми Автор теми Aleksandria
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 4K

Может сейчас скажу не к месту...но мне очень тяжело близкий человек обманул и взял мфо без моего ведома. Все к чему я шёл теперь полный 0... родители этого человека вообще забили на него . Я же жалею ...но таких средств никогда не будет у меня...как жить не знаю....плохо очень...за предательство...и за сломанную жизнь...
Це перша реакція. Переживіть її. Пройде трошки часу - відкриється нове дихання. А зараз прийміть щось заспокійливе. Я ось, наприклад, буду пити чай з м'яти, щоб добре виспатися.

Близкий человек взял мфо и не сказал...подставил всех
Просто сейчас уже все равно...по началу был страх...а после понятно что решили за тебя твою жизнь...если
Ну, якщо вам ця людина дорога, підтримайте! В чому проблема? Чому підставив? Бо будуть дзвонити??( хтось, якесь). Це вже сталося....немає значення чому )) потрібно зрозуміти, прийняти і підтримати!
Тут є гарний розділ "Родителям и родственникам
Читали но...понимаешь что работа к которой шёл решил 1 человек самый родной...звонилки своего не получать так как денег нет...но просто все потеряют все...так как не все понимают звонилок...
Це перша реакція. Переживіть її. Пройде трошки часу - відкриється нове дихання. А зараз прийміть щось заспокійливе. Я ось, наприклад, буду пити чай з м'яти, щоб добре виспатися.
Спасибо Вам. Но есть банки где не просто все это. А зп потеряв будет горе. Мфо ничего не получат...а вот банки на законных основаниях будут добивать...вот и все
..
Вы очень добрый человек,спасибо ?

Останнє редагування:
Просто сейчас уже все равно...по началу был страх...а после понятно что решили за тебя твою жизнь...если

Читали но...понимаешь что работа к которой шёл решил 1 человек самый родной...звонилки своего не получать так как денег нет...но просто все потеряют все...так как не все понимают звонилок...

Спасибо Вам. Но есть банки где не просто все это. А зп потеряв будет горе. Мфо ничего не получат...а вот банки на законных основаниях будут добивать...вот и все
..

Вы очень добрый человек,спасибо ?
Ну і що що банки? З банками теж можна вирішувати через суд!!! В мене, наприклад, є банки. 8місяців я не плачу, не мала можливості спочатку, а зараз немає бажання (багато часу платила , думаю досить). Хтось вимагає, хтось продав колекторам. Я чекатиму тільки суду!! А там побачим)) можливо візьмуть свої 20%, а можливо і ні)))
Всі проблеми в нашій голові!! Заспокойтесь! Тут кожен пройшов цей шлях, ви не одинокі))

Я от теж зразу не розуміла... Є така процедура, і вони (наші герої) користуються нею. Це мені так адвокат пояснив. А я - Вам.
А оспаривать только через суд?Набираю информацию заранее.Бо всё-таки с моими 6 займами,можно ждать.

А оспаривать только через суд?Набираю информацию заранее.Бо всё-таки с моими 6 займами,можно ждать.
Тільки через суд!
6 займів? Дурниця просто, в порівнянні з багатьма тут присутніми))аж заздрісно?

Ст. 150 Цивільно-процесуального кодексу та ст. 73 ЗУ "Про виконавче провадження". Читайте, які рахунки не можна блокувати. Якщо ви підпадаєте під ці категорії, то беріть довідку з банку, що рахунок дійсно такий і разом з заявою надсилайте поштою Дорошкевич і вона розблокувує рахунки. Зарплатний точно, тут люди таке пишуть. А вже потім в суд і все таке інше. Хоч грошей вона менше отримає. Пишіть їй на електронку - вона навіть сама дає зразок заяви, яку потрібно їй надіслати.

Так, і бажано швидко. Вивчайте матеріали Форуму і з часом все зрозумієте.

Priynyato rіshennya styagnuti zaborgovanіst u sudovomu poryadku pered TOV UKR CREDIT FІNANCE shlyakhom otrimannya ta peredachі vikonavchogo dokumentu privatnomu vikonavtsyu. Іnfo: 0800301027(bezkoshtovno), CreditExpress
Мне такое пришло ( кто че думает?
Мені таке прийшло від Фінфорс. Текст той самий.

А если исполнительный округ частного исполнителя не совпадает с моим местом жительства и работы, может ли бухгалтер не списывать % с зарплаты?

А если исполнительный округ частного исполнителя не совпадает с моим местом жительства и работы, может ли бухгалтер не списывать % с зарплаты?
не может)) для этого надо или отменить производство или приостановить его через суд

Назад
Угорі