Виконавче провадження як краще закрити?

• Автор теми Автор теми Kidnapper
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K

Kidnapper

Читач
Дописи
11
Реакції
0
Бали
1
Kidnapper не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Виникло питання як краще оплатити ВП через дію чи зв’язатись з виконавцем та уточнити реквізити ? І через скільки після оплати розблокують банківські рахунки?

Виникло питання як краще оплатити ВП через дію чи зв’язатись з виконавцем та уточнити реквізити ? І через скільки після оплати розблокують банківські рахунки?
В асвп, если есть доступ, от туда можно оплатить. А почему не сносим иин?

В асвп, если есть доступ, от туда можно оплатить. А почему не сносим иин?
Доступ є дякую). Не знаю до кого краще звернутись на рахунок зносу , в інтернеті немає гарантій що мене не кинуть

Знесете ВНН, виконавець завершить ВП і розблокує рахунки.
Дякую. ВП не велика сума , тому думаю оплачу і тай на цьому кінець. Після оплати ВП відразу закривається чи потрібно чекати на підтвердження виконавця?

Дякую. ВП не велика сума , тому думаю оплачу і тай на цьому кінець. Після оплати ВП відразу закривається чи потрібно чекати на підтвердження виконавця?
А яка сума? Від кого ВНН?
Після оплати напишите виконавцю заяву, про завершення ВП.
Ці сараї будуть ліпити незаконні ВНН поки їх оплачують. Ось Ви виплатите, а звідки Ви знаєте, на яку частину бору Вам ВНН зробили. Поки будете оплачувати, вони можуть далі малювать свої %, а потім продати ще комусь цей борг. Я Вас не відмовляю від оплати, просто пишу, як може бути, а може і ні.

А яка сума? Від кого ВНН?
Після оплати напишите виконавцю заяву, про завершення ВП.
Ці сараї будуть ліпити незаконні ВНН поки їх оплачують. Ось Ви виплатите, а звідки Ви знаєте, на яку частину бору Вам ВНН зробили. Поки будете оплачувати, вони можуть далі малювать свої %, а потім продати ще комусь цей борг. Я Вас не відмовляю від оплати, просто пишу, як може бути, а може і ні.
От вердикт, бистрозайм продав

Цікаво яка сума )) Ці ідіоти можуть з пару тисяч півмільйона нарахувати ))
4700 взяв, нарахували уже 12к , потім прийшло на пошту що на вас вікдрито ВП 6553+винагорода виконавцю і загальна сума 7500 щоб закрити ВНН

Цікаво яка сума )) Ці ідіоти можуть з пару тисяч півмільйона нарахувати ))
Мені з п'яти намалювали тільки чверть і пропонують тіло. Я почекаю півмільйона, хоча все ж таки хочу мільйон

4700 взяв, нарахували уже 12к , потім прийшло на пошту що на вас вікдрито ВП 6553+винагорода виконавцю і загальна сума 7500 щоб закрити ВНН
Майже 3000 Вам зайвими будуть? Краще таки до юриста і знести напис. Витрати на правничу допомогу повернете і буде Вам щастя.

вопрос: куда делась разница 12 000 - 6553 ?
Я так зрозумів що вони відкрили ВНН на суму користування кредитом тільки місяць. Бо по договору я взяв 4700 а мав повернути 6553
А скільки прострочка була?
3 місяці

Назад
Угорі