Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В асвп, если есть доступ, от туда можно оплатить. А почему не сносим иин?Виникло питання як краще оплатити ВП через дію чи зв’язатись з виконавцем та уточнити реквізити ? І через скільки після оплати розблокують банківські рахунки?
Доступ є дякую). Не знаю до кого краще звернутись на рахунок зносу , в інтернеті немає гарантій що мене не кинутьВ асвп, если есть доступ, от туда можно оплатить. А почему не сносим иин?
Знесете ВНН, виконавець завершить ВП і розблокує рахунки.А якщо знести ВП то рахунки банківські розблокують?
Дякую. ВП не велика сума , тому думаю оплачу і тай на цьому кінець. Після оплати ВП відразу закривається чи потрібно чекати на підтвердження виконавця?Знесете ВНН, виконавець завершить ВП і розблокує рахунки.
А яка сума? Від кого ВНН?Дякую. ВП не велика сума , тому думаю оплачу і тай на цьому кінець. Після оплати ВП відразу закривається чи потрібно чекати на підтвердження виконавця?
От вердикт, бистрозайм продавА яка сума? Від кого ВНН?
Після оплати напишите виконавцю заяву, про завершення ВП.
Ці сараї будуть ліпити незаконні ВНН поки їх оплачують. Ось Ви виплатите, а звідки Ви знаєте, на яку частину бору Вам ВНН зробили. Поки будете оплачувати, вони можуть далі малювать свої %, а потім продати ще комусь цей борг. Я Вас не відмовляю від оплати, просто пишу, як може бути, а може і ні.
Цікаво яка сума )) Ці ідіоти можуть з пару тисяч півмільйона нарахувати ))От вердикт, бистрозайм продав
4700 взяв, нарахували уже 12к , потім прийшло на пошту що на вас вікдрито ВП 6553+винагорода виконавцю і загальна сума 7500 щоб закрити ВННЦікаво яка сума )) Ці ідіоти можуть з пару тисяч півмільйона нарахувати ))
Мені з п'яти намалювали тільки чверть і пропонують тіло. Я почекаю півмільйона, хоча все ж таки хочу мільйонЦікаво яка сума )) Ці ідіоти можуть з пару тисяч півмільйона нарахувати ))
Це ще кошерно.4700 взяв, нарахували уже 12к , потім прийшло на пошту що на вас вікдрито ВП 6553+винагорода виконавцю і загальна сума 7500 щоб закрити ВНН
вопрос: куда делась разница 12 000 - 6553 ?потім прийшло на пошту що на вас вікдрито ВП 6553
Майже 3000 Вам зайвими будуть? Краще таки до юриста і знести напис. Витрати на правничу допомогу повернете і буде Вам щастя.4700 взяв, нарахували уже 12к , потім прийшло на пошту що на вас вікдрито ВП 6553+винагорода виконавцю і загальна сума 7500 щоб закрити ВНН
Оставили для другой ИНН?вопрос: куда делась разница 12 000 - 6553 ?
вони мені Паніковського нагадуютьМені з п'яти намалювали тільки чверть і пропонують тіло. Я почекаю півмільйона, хоча все ж таки хочу мільйон

вони мені Паніковського нагадують
![]()
![]()
![]()
, це точно про нихА скільки прострочка була?4700 взяв, нарахували уже 12к , потім прийшло на пошту що на вас вікдрито ВП 6553+винагорода виконавцю і загальна сума 7500 щоб закрити ВНН
Я так зрозумів що вони відкрили ВНН на суму користування кредитом тільки місяць. Бо по договору я взяв 4700 а мав повернути 6553вопрос: куда делась разница 12 000 - 6553 ?
3 місяціА скільки прострочка була?