Виконавче провадження. Що вони можуть зробити кроме блокування рахунку зарплатного?

• Автор теми Автор теми Yurko Yurkovich
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 434

Yurko Yurkovich

Форумчанин
Дописи
24
Реакції
1
Бали
3
Yurko Yurkovich не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір, таке питання, маю 2 відкритих ВП одне від 5.03 інше від 30.03, суми 12000 і 52000 , від ЄАПБ перше від Швидко Гроші, друге кредісенд, санкредит, аванс, фінбар і ше якась шарага, питання скільки в мене є часу на оплату даних ВП, працюю офіційно, і що вони ще можуть зробити кроме блокування рахунку зарплатного?

Багато разів писалося.
На майно може бути накладений арешт, може бути реалізоване, але все залежить від суми і самого виконавця.
Дуже рекомендую почитати Закон Про виконавче провадження
Сума в районі 60000 грн

І як реагувати на таке повідомлення?

Зобов’язати боржника, протягом 5 робочих днів, подати декларацію про доходи та
майно та попередити боржника про відповідальність за неподання такої декларації або
внесення до неї завідомо неправдивих відомостей."

І як реагувати на таке повідомлення?

Зобов’язати боржника, протягом 5 робочих днів, подати декларацію про доходи та
майно та попередити боржника про відповідальність за неподання такої декларації або
внесення до неї завідомо неправдивих відомостей."
Тут почекаємо адвокатів, бо я можу невірну інформацію надати.
Справа в тому, що знаю випадки, коли це просто ігнорувалося і все було нормально, просто блокували рахунки і витягували гроші звідти.

Добрий вечір, таке питання, маю 2 відкритих ВП одне від 5.03 інше від 30.03, суми 12000 і 52000 , від ЄАПБ перше від Швидко Гроші, друге кредісенд, санкредит, аванс, фінбар і ше якась шарага, питання скільки в мене є часу на оплату даних ВП, працюю офіційно, і що вони ще можуть зробити кроме блокування рахунку зарплатного?
Підкажіть, по Єапб у вас приватні чи державні виконавці?

А заблокували рахунки коли? Вели якусь комунікації після суду і по сьогодні?
Ні не вів, раз позвонив до виконавця то сказали що якщо не оплачу зразу то подадуть на роботу і буде зніматися 20%

Приватний одний і той самий
У мене також суд був у жовтні, ВП відкрили на початку березня.
Склалося враження за останні роки, що в області кожен приватний виконавець типу як має "свій профіль". 1 по Обленерго(за інші комунальні служби точно не скажу), другий по великим банкам, третій по колекторським компаніям.

Назад
Угорі