Виконавче провадження по справі з єапб

• Автор теми Автор теми Валерія24
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 1K

Валерія24

Форумчанин
Дописи
163
Реакції
24
Бали
318
Валерія24 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня цікавить тема виконання рішення скажіть будь ласка
Якщо є постанова апеляційного суду про залишення рішення суду першої інстанції без змін
Як відбувається виконання рішення
І чи можна домовитися в мене в даному випадку з єпаб щоб вони не подавали виконавчий лист а з ними якось домовитися
Чи як писали вище домовитися з виконавцем щоб не подавав лис офіційно на роботу а частинами платити
Дякую за відповідь

можна домовитися в мене в даному випадку з єпаб щоб вони не подавали виконавчий лист а з ними якось домовитися
Вроде да.
Чи як писали вище домовитися з виконавцем щоб не подавав лис офіційно на роботу а частинами платити
Надо пробовать разговаривать с исполнителем.

З єпаб щоб не подавали виконавчий лист
Я ж выше написал, что модно попробовать. Как конкретно договориться?
Позвонить им или написать. Предложить, мол, так и так, я хотела бы закрыть без исполнительного листа. Они Вам дают реквизиты, вы оплачиваете и все.

Я ж выше написал, что модно попробовать. Как конкретно договориться?
Позвонить им или написать. Предложить, мол, так и так, я хотела бы закрыть без исполнительного листа. Они Вам дают реквизиты, вы оплачиваете и все.
Дякую

Доброго дня цікавить тема виконання рішення скажіть будь ласка
Якщо є постанова апеляційного суду про залишення рішення суду першої інстанції без змін
Як відбувається виконання рішення
І чи можна домовитися в мене в даному випадку з єпаб щоб вони не подавали виконавчий лист а з ними якось домовитися
Дякую за відповідь
Та що так всі боятся листа на роботу,ну подумаєш якийсь кредит ,та на роботі всім пофіг на ваш кредит у всіх є свої проблеми

Та що так всі боятся листа на роботу,ну подумаєш якийсь кредит ,та на роботі всім пофіг на ваш кредит у всіх є свої проблеми
ссср.
Ганьба.
Позоріщєєєє.

Якісь потрібні ще аргументи?

Де-хто навіть за 35 років не вивів із себе "совок". Навіть ті, кому 25 років, іноді так переймаються, наче живуть десь у 1978 році.

ссср.
Ганьба.
Позоріщєєєє.

Де-хто навіть за 35 років не вивів із себе "совок". Навіть ті, кому 25 років, іноді так переймаються, наче живуть десь у 1978 році.
Та нє я за таке непереживаю
Просто я на держ службі переймаюся щоб не звільнили

ссср.
Ганьба.
Позоріщєєєє.

100 відсотків

Просто я на держ службі переймаюся щоб не звільнили
Не звільнять.
Чим будуть мотивувати Ваше "звільнення"?

"- То в неї кредит, ви уявляєте?!
- який жах... І що робити будете?
- тут тільки звільняти, інших варіантів немає"

То Ви так уявляєте?
Нічого подібного.

Та нє я за таке непереживаю
І писала я не про Вас. Просто до слова прийшлося, по темі типу.

Було б за чого звільнити,в США он на приклад всі в кредитах і нічого,якось живуть і працюють
США, Європа і інші. Це звичайна світова практика. В США вигідніше взяти будинок в іпотеку, ніж на нього збирати десятирічами. Теж саме і в Європі, і будь де. І тільки у нас залишився (так-так, той самий) довбаний "совок", де за будь-яке щось - народний осуд.

Було б за чого звільнити,в США он на приклад всі в кредитах і нічого,якось живуть і працюють
Дякую за відповідь

Не звільнять.
Чим будуть мотивувати Ваше "звільнення"?

"- То в неї кредит, ви уявляєте?!
- який жах... І що робити будете?
- тут тільки звільняти, інших варіантів немає"

То Ви так уявляєте?
Нічого подібного.

І писала я не про Вас. Просто до слова прийшлося, по темі типу.
Дякую за відповідь
Накрутила себе просто
Чула такі історії

Накрутила себе просто
Не потрібно накручувати себе.
Це Ваше сприйняття ситуації. Хоч і важно, але старайтеся відволіктися і не зависати на одних цих провадженнях.
Нехай надсилає лист.
Нехай вираховують.
Нехай всі ідуть з Богом подалі.

Не потрібно накручувати себе.
Це Ваше сприйняття ситуації. Хоч і важно, але старайтеся відволіктися і не зависати на одних цих провадженнях.
Нехай надсилає лист.
Нехай вираховують.
Нехай всі ідуть з Богом подалі.
Дякую Вам дуже за підтримку,)

Дякую Вам дуже за підтримку,)
Скажіть будь ласка ще

Це ж виконавча блокує заробітню картку чи як це все відбувається

Останнє редагування:
ссср.
Ганьба.
Позоріщєєєє.

У той час багато людей брали розстрочки на техніку і меблі, доречі

Назад
Угорі