Виконавче провадження по справі з єапб

• Автор теми Автор теми Валерія24
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 1K
ссср.
Ганьба.
Позоріщєєєє.

Якісь потрібні ще аргументи?

Де-хто навіть за 35 років не вивів із себе "совок". Навіть ті, кому 25 років, іноді так переймаються, наче живуть десь у 1978 році.
Я конечно дико извините, а вы посуду сдаёте? :)))

Если серьёзно, то автор, звоните, договаривайтесь. Я лично после проигранного суда закрыл всё без листа, оплачивая по 1-1.5к грн в месяц.

Дякую Вам дуже за підтримку,)

Скажіть будь ласка ще

Це ж виконавча блокує заробітню картку чи як це все відбувається
могут заблокировать, но если счёт именно зарплатный, то берёте из банка справку об этом и подаёте заяву исполнителю - блок снимут.

Я конечно дико извините, а вы посуду сдаёте? :)))

Если серьёзно, то автор, звоните, договаривайтесь. Я лично после проигранного суда закрыл всё без листа, оплачивая по 1-1.5к грн в месяц.

могут заблокировать, но если счёт именно зарплатный, то берёте из банка справку об этом и подаёте заяву исполнителю - блок снимут.
Дуже дякую за відповідь
Скажіть будь ласка у вас саме суд з єпаб був?)

Дуже дякую за відповідь
Скажіть будь ласка у вас саме суд з єпаб був?)
Да, мы до войны договорились на меньшую оплату, они даже гарантийный прислали, но, увы, суд, в котором некоторые дела по 5 лет лежат, решил пройти очень быстро. Апелляцию подавать не стал, там полтора тела, договорились на оплату добровольно.

Да, мы до войны договорились на меньшую оплату, они даже гарантийный прислали, но, увы, суд, в котором некоторые дела по 5 лет лежат, решил пройти очень быстро. Апелляцию подавать не стал, там полтора тела, договорились на оплату добровольно.
Дякую
Скажіть будь ласка а суд направляє у виконавчу лист сам. Чи це робить позивач?

США, Європа і інші. Це звичайна світова практика. В США вигідніше взяти будинок в іпотеку, ніж на нього збирати десятирічами. Теж саме і в Європі, і будь де. І тільки у нас залишився (так-так, той самий) довбаний "совок", де за будь-яке щось - народний осуд.
підтримую!! другий місяць виплачую ВП(( крім жінок за 60 я нікому була непотрібна, а ті тільки охали, бо як це так)))?))

Підкажіть, будь ласка, у моєму випадку, суд програла сума 21К, краще звернутися до єапб раніше ніж виконавець візьметься, чи навряд єапб підуть на поступки? Та чи не знаєте щодо виконавця, вони державного чи приватного залучають?

Доброго дня цікавить тема виконання рішення скажіть будь ласка
Якщо є постанова апеляційного суду про залишення рішення суду першої інстанції без змін
Як відбувається виконання рішення
І чи можна домовитися в мене в даному випадку з єпаб щоб вони не подавали виконавчий лист а з ними якось домовитися
Чи як писали вище домовитися з виконавцем щоб не подавав лис офіційно на роботу а частинами платити
Дякую за відповідь
В мене був суд в 2 інстанціях, після програшу в апеляції, звʼязувався напряму з ЕАПБ. Отримав знижку на закриття і гарантійний, закрив одним платежем. Місяця через 3-4 отримав довідку про відсутність заборгованості.

Підкажіть, будь ласка, у моєму випадку, суд програла сума 21К, краще звернутися до єапб раніше ніж виконавець візьметься, чи навряд єапб підуть на поступки? Та чи не знаєте щодо виконавця, вони державного чи приватного залучають?

Не совсем понял на какие уступки они должны идти?
Идут, конечно, к частному.

Скажіть будь ласка яка у вас була сума
Заборгованості

Назад
Угорі