Виконавче провадження! Куди оплачувати?

• Автор теми Автор теми Маряна03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K

Маряна03

Форумчанин
Дописи
148
Реакції
61
Бали
343
Маряна03 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні мені наклали арешт на картку монобанку через несплату за кредитом Таскомбанку. На карточці не має коштів. Я хочу закривати кредит , що мені робити , як оплачувати , куда оплачувати?

Сьогодні мені наклали арешт на картку монобанку через несплату за кредитом Таскомбанку. На карточці не має коштів. Я хочу закривати кредит , що мені робити , як оплачувати , куда оплачувати?
Отримаєте документи від виконавця і там будуть реквізити для оплати.

скажіть будь ласка, а там можна частинами платити, чи вони відразу всю суму вимагають?

скажіть будь ласка, а там можна частинами платити, чи вони відразу всю суму вимагають?
Вони взагалі нічого не вимагають.Якщо працюєте,то можуть постанову на відрахування 20% на роботу надіслати,можуть із заблокованних рахунків списати кошти...а так,якщо маєте бажання,то платіть посильну суму,але рекомендую Вам звернутися в суд і оскаржити внн.

Вони взагалі нічого не вимагають.Якщо працюєте, то можуть постанову на відрахування 20% на роботу надіслати,можуть із заблокованих рахунків списати кошти...а так,якщо маєте бажання,то платіть посильну суму,але рекомендую Вам звернутися до суду і оскаржити внн .
Дуже вам дякую за відповідь ❤️ а якщо я на рахунок кредитної карточки кину всю суму для того щоб закрити кредит, то арешт буде знято, чи треба буде звертатися до них щоб зняли арешт? Я просто шокована, бо там не велика сума і якраз я б змогла через тиждень її закрити, але не встигла

Дуже вам дякую за відповідь ❤️ а якщо я на рахунок кредитної карточки кину всю суму для того щоб закрити кредит, то арешт буде знято, чи треба буде звертатися до них щоб зняли арешт? Я просто шокована, бо там не велика сума і якраз я б змогла через тиждень її закрити, але не встигла
Перш ніж кидати гроші на картку, запитайте в банку.Бо ВП то вже відкрито, щоб двічі не довелося платити))

Краще мабуть через ВП платити.
Поздвоніть в банк уточніть.По ідеї спочатку вони повинні внн відізвати.

Краще мабуть через ВП платити.
Поздвоніть в банк уточніть.По ідеї спочатку вони повинні внн відізвати.
На всяк випадок, я сходжу в банк , думаю так найкраще буде щось уточнити . Дякую вам , а то я так розгубилася , не розуміла взагалі що до чого♥️

Який банк подав?
Таскомбанк.
Я думаю,що ТС такою інформацією не володіє.
Возможно, мне, преред подачей иска в суд, банк прислал письмо-требованее с суммой долга, а потом подали в суд. Может ТС, перед тем как влепить ИНН, и не присылали ничего.

Останнє редагування:
Вам можно, Вам ведь всё равно лишь бы платить...
Прочтите два последних слова в названии в теме. Потом еще раз. А потом еще раз вслух.

Я порекомендовал,что еще можно и через Дию оплатить. Перечитал тему еще раз, ни одного сообщения нет, где бы советовали забить и сносить все.

Благодарен форуму, что многому научил, к примеру быть на морозе, не отвечать на звонки, ждать предложений, воспользовался этими советами, но все чаще замечаю буллинг и непонимания в свой адрес только за то, что закрыл шараги за тело. Всем удачи

Назад
Угорі