Виконавче провадження! Куди оплачувати?

• Автор теми Автор теми Маряна03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K
Прочтите два последних слова в названии в теме. Потом еще раз. А потом еще раз вслух.

Я порекомендовал,что еще можно и через Дию оплатить. Перечитал тему еще раз, ни одного сообщения нет, где бы советовали забить и сносить все.

Благодарен форуму, что многому научил, к примеру быть на морозе, не отвечать на звонки, ждать предложений, воспользовался этими советами, но все чаще замечаю буллинг и непонимания в свой адрес только за то, что закрыл шараги за тело. Всем удачи
???
Вони взагалі нічого не вимагають.Якщо працюєте,то можуть постанову на відрахування 20% на роботу надіслати,можуть із заблокованних рахунків списати кошти...а так,якщо маєте бажання,то платіть посильну суму,але рекомендую Вам звернутися в суд і оскаржити внн.

Прочтите два последних слова в названии в теме. Потом еще раз. А потом еще раз вслух.

Я порекомендовал,что еще можно и через Дию оплатить. Перечитал тему еще раз, ни одного сообщения нет, где бы советовали забить и сносить все.

Благодарен форуму, что многому научил, к примеру быть на морозе, не отвечать на звонки, ждать предложений, воспользовался этими советами, но все чаще замечаю буллинг и непонимания в свой адрес только за то, что закрыл шараги за тело. Всем удачи
А так это не Вы были, тогда ясно...

У меня по пумб влепили вп с блоком и пумб каждый месяц присылает смс с суммой оплаты

Отримаєте документи від виконавця і там будуть реквізити для оплати.
Доброго дня) я сьогодні вияснила, що це не Таскомбанк звернувся до виконавця, а гоуфінгоу, в Таскомбанк у запропонували погасити мій кредитний ліміт 3 тис і закрити цю карточку, але закидати гроші не на номер карточки, а на рахунок карточки

Доброго дня) я сьогодні вияснила, що це не Таскомбанк звернувся до виконавця, а гоуфінгоу, в Таскомбанк у запропонували погасити мій кредитний ліміт 3 тис і закрити цю карточку, але закидати гроші не на номер карточки, а на рахунок карточки
тоесть МФО, сносите инн через суд!

То краще зносьте той напис.

Так зносьте напис по Гоунфінгоу.
А якщо плануєте погашати карту,то дійсно потрібно на реквізити рахунку платити через касу банку,але майте на увазі,що поки висітиме відкрите вп ви рахунок не зможете закрити повністю.
Так це МФО, потрібно звернутися до юриста
На форумі профільні юристи.

Так зносьте напис по Гоунфінгоу.
А якщо плануєте погашати карту,то дійсно потрібно на реквізити рахунку платити через касу банку,але майте на увахі,що поки висітиме відкрите вп ви рахунок не зможете закрити повністю.

На форумі профільні юристи.
Працівники банку, мені сказали, що потрібно прийти у відділення банку і писати заяву на закриття карточки

Сьогодні мені наклали арешт на картку монобанку через несплату за кредитом Таскомбанку. На карточці не має коштів. Я хочу закривати кредит , що мені робити , як оплачувати , куда оплачувати?
Почему Вы задаете эти вопросы здесь? Еще и с такой претензией. Лично мне плевать, что и у кого Вы там хотите закрывать. Там и спрашивайте.:pardon:

Як з вами можна зв'язатися?
Чому Ви ставите ці питання тут? Ще й із такою претензією. Особисто мені начхати, що і в кого Ви там хочете закривати. Там і питайте.:pardon:
тому що в юридичних питаннях я 0 тому і запитала

Працівники банку, мені сказали, що потрібно прийти у відділення банку і писати заяву на закриття карточки
Карточку закриють,але наскільки знаю,то поки висітиме відкрите вп Вам рахунок не закриють і довідку про відсутність заборгованності не дадуть.Якось так.
Але Ви зараз краще займайтеся знесенням внн.

Ну так звоните в банк. Говорите что мечтаете снести им денег и все. Следуйте инструкции. При чем здесь юридический вопрос? Ну бред просто....

Вибирайте юриста,в профілі в підписах є контакти.
Screenshot_20211207-170028_Samsung Internet.webp

Так це МФО, потрібно звернутися до юриста
Абсолютно верно... Если что то обращайтесь...

Вы решили отстаивать свои права, а не платить им...

Назад
Угорі