Виконавче провадження. Блокування рахунків. Що робити?

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 529

Лорена

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
44
Бали
2625
Лорена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора усім. Хочу вас запитати. Є два виконавчих від приватних. Одне відкрите 2.02.22 інше 06.01.22 судових справ не було нічого не зносила не платила. Заблокували лише один рахунок. На даний момент працюю офіційно в державній установі. Мене цікавить питання як довго може висіти таке виконавче якщо з ним нічого не робити і чи можуть вони блокувати зараз інші рахунки коли пройшло стільки часу

Можуть блокувати. І скоріше всього заблокують.

Доброго вечора усім. Хочу вас запитати. Є два виконавчих від приватних. Одне відкрите 2.02.22 інше 06.01.22 судових справ не було нічого не зносила не платила. Заблокували лише один рахунок. На даний момент працюю офіційно в державній установі. Мене цікавить питання як довго може висіти таке виконавче якщо з ним нічого не робити і чи можуть вони блокувати зараз інші рахунки коли пройшло стільки часу
Якщо у вас вп по внн, то термін 3 роки на знесення. З дня вчинення
Після цього терміну - назавжди

як довго може висіти таке виконавче якщо з ним нічого не робити
до поки не буде стягнута вся заборгованість, або виконавцю не надоїсть ваше вп

чи можуть вони блокувати зараз інші рахунки коли пройшло стільки часу
звичайно, з травня поточного року поновлено арешт рахунків

Якщо у вас вп по внн, то термін 3 роки на знесення. З дня вчинення
Після цього терміну - назавжди
Я перепрошую але нічого не зрозуміла) по внн ти як? І що означає після 3 років назавжди?
до поки не буде стягнута вся заборгованість, або виконавцю не надоїсть ваше вп

звичайно, з травня поточного року поновлено арешт рахунків
А якщо надоїсть то що буде?)))
Можуть блокувати. І скоріше всього заблокують.
Зарплатний рахунок? Це не законно хіба ні?

Я перепрошую але нічого не зрозуміла) по внн ти як? І що означає після 3 років назавжди?

А якщо надоїсть то що буде?)))

Зарплатний рахунок? Це не законно хіба ні?
якщо надоїсть, то поверне стягувачу без виконання..але арешти це не знімить.

виконавець взагалі може не знати, що це за рахунок.
і так, я більш ніж впевнений, що у вас не зарплатний рахунок, а звичайний, видатковий, на який зараховується заробітна плата

якщо надоїсть, то поверне стягувачу без виконання..але арешти це не знімить.

виконавець взагалі може не знати, що це за рахунок.
і так, я більш ніж впевнений, що у вас не зарплатний рахунок, а звичайний, видатковий, на який зараховується заробітна плата
Заблокований звичайний. Зараз у мене саме заробітній рахунок я працюю у газовій службі. Його відкрила не давно тому переживаю

Заблокований звичайний. Зараз у мене саме заробітній рахунок я працюю у газовій службі. Його відкрила не давно тому переживаю
ви завжди можете написати заяву про визнання рахунку видатковим, щоб мати доступ до 13 400 щомісяця.

Якщо провадження відкриті на підставі виконавчого напису нотаріуса, то у вас є три роки на знесення (визнання таким що не підлягає виконанню ) напису.
Після цього часу виконавче провадження може висіти скільки завгодно поки або ви його не сплатите або виконавець не закриє з іншої причини.
Проте в другому варіанті ви залишитесь в базі ЄРБ, тобто в реєстрі як боржник всеодно.

Назад
Угорі