Виклик виконавцем рідних у податкову

• Автор теми Автор теми Антоніна27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 2K
Юридичної підстави ніякої, просто іронія. Хоча деяким виконавцям, особливо приватним, закон не писаний. Так що б не подивувався...

Прежде чем бежать, желательно хотя бы уточнить, на крайний случай, поинтересоваться, куда бежать, к кому бежать, с чем бежать, зачем.
А не прибежать "Добрый вечер, я деспетчер".
Ну как-то не серьёзно всё это

Хіба що теоретично...
А практично не можливо?

Юридичної підстави ніякої, просто іронія. Хоча деяким виконавцям, особливо приватним, закон не писаний. Так що б не подивувався...
Виконавець такої постанови,навіть після дня юриста з тижневим запоєм не придумає....навіть при збоченій уяві.

А практично не можливо?
Антоніна27 исходя из ваших историй, у вас может быть хоть теоретически, хоть практически. И это никого не удивит🤣

Виконавець такої постанови,навіть після дня юриста з тижневим запоєм не придумає....навіть при збоченій уяві.
А если курнёт что-то не то, или нюхнёт🤣

Приватний виконавець чи державний не наскільки вже тупі, щоб звертатися в податкову, щоб вибити наші борги по кредитах. Я знаю податківців. Уявляю їхню реакцію!!!!

А практично не можливо?
Ні, такого не зустрічав. Не бачив настільки відморожених виконавців.

Після тижневого запою він кілька днів нічого не придумає

Ні, такого не зустрічав. Не бачив настільки відморожених виконавців.

Після тижневого запою він кілька днів нічого не придумає
Ви про них занадто поганої думки... як професіоналів. Це колишні працівники ДВС або МВС... тож на рахунок дії алкогольних напоїв можете бути спокійні... це з "робочого ритму" не зіб"є...

з дитинства ображені люди, яким тільки дай крихту влади і понеслась
Розумієш, я довго пропрацював за напрямком грабежів та розбоїв..... і не був з дитинства нічим і ніким ображений, як і переважна більшість з нашого відділу... а ось потерпілі думку схожу на твою змінювали не одноразово.... але переважно коли після відвідування банкомату в день зарплати "прокидалися" в лікарні.

Не, ну так не интересно.
А как же интерпол, серый ланос, и т.п🤣🤣🤣🤣
Это даже в теории не взаимосвязано. Не то, что на практике

На заборі теж багато,що пише,ви тому теж повірите?) :rolleyes: 🤔
Мне жпт три дня не мог калории адекватно посчитать, пришлось вкучную так что врядли он в курсе таких сложных дел )

Мне жпт три дня не мог калории адекватно посчитать, пришлось вкучную так что врядли он в курсе таких сложных дел )
То просто версия бесплатная))). Он слишком устал от вопросов, поэтому ему пофиг на результат))

Вкладення

• images (4).webp
    images (4).webp
    24.5 Кб · Перегляди: 24
з дитинства ображені люди, яким тільки дай крихту влади і понеслась
Не всі.

Розумієш, я довго пропрацював за напрямком грабежів та розбоїв..... і не був з дитинства нічим і ніким ображений, як і переважна більшість з нашого відділу... а ось потерпілі думку схожу на твою змінювали не одноразово.... але переважно коли після відвідування банкомату в день зарплати "прокидалися" в лікарні
Не свариться. Не так багато ресурсів нас наразі об'єднує.

Останнє редагування:
Останнє редагування:
блин, Антонина, что вы такое забористое употребляете и где такое достать? Какждый новый пост - перл краше предыдущего

То просто версия бесплатная))). Он слишком устал от вопросов, поэтому ему пофиг на результат))
Чат GPT спочатку бреше, а як розкочегариш його питаннями та поправками, то починає казати правду

Назад
Угорі