Вот универсальный ресурс поиска:Поделитесь номером телефона папы, я его ещё и в СБУ и интерпол на завтра вызову.
Чтоб зря время не терял и все важные структуры за один день посетил
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вот универсальный ресурс поиска:Поделитесь номером телефона папы, я его ещё и в СБУ и интерпол на завтра вызову.
Чтоб зря время не терял и все важные структуры за один день посетил
ЗанавесТа йому бухгалтерша на роботі сказала, що викликають,що в бухгалтерію позвонили
От і все,а я прочитала ,що якщо зі мною немає зв'язку то це можливо,бо шукають по місці прописки і будуть запитувати стосовно мене,бо зі мною роками немає зв'язку і всеЗанавес![]()
Это ЦРУ)У меня даже ребёнок, школьница, 11 лет, и то знает, что верить ИИ, чату GPT, нельзя на все 100%
От і все,а я прочитала ,що якщо зі мною немає зв'язку то це можливо,бо шукають по місці прописки і будуть запитувати стосовно мене,бо зі мною роками немає зв'язку і все
Я видела.Это ЦРУ)
Дякую вам за допомогу, хоч заспокоїли
Я видела.
Написала это к тому, что автор прочитала и поверила
Ви що винні державі борг.Не платили податки?І взагалі,що має податкова до ваших боргів? Просто деколи погугліть,і видумуйте дурниці.Лише собі уявляю,як ваших родичів викликали на килим.Податківці були б дуже в шоці,бо мають багато роботи із заборгованості саме по податках несплачених.їм якось всеодно на наші кредитні борги,,Маю виконавче провадження 2 роки не сплачую,немає можливості, чи можуть у податкову викликати рідних через мій борг?
То чомусь просто батька пенсіонера офіційно працює в одній школі викликали,а я начиталась і себе накрутилаВи що винні державі борг.Не платили податки?І взагалі,що має податкова до ваших боргів? Просто деколи погугліть,і видумуйте дурниці.Лише собі уявляю,як ваших родичів викликали на килим.Податківці були б дуже в шоці,бо мають багато роботи із заборгованості саме по податках несплачених.їм якось всеодно на наші кредитні борги,,
податкова і ваш борг по мфо ніяк між собою не пов'язані, тим більше рідні не мають ніякого відношення до ваших боргівТо чомусь просто батька пенсіонера офіційно працює в одній школі викликали,а я начиталась і себе накрутила
Блин, простите за мой хранцузский, меня когда в школу к дочери вызывали, и классный руководитель написала, я перезвонила и уточнила, какая причина, прежде чем идти.То чомусь просто батька пенсіонера офіційно працює в одній школі викликали,а я начиталась і себе накрутила
Самое главное забыли - всех мужчин-родственников заберёт ТЦК и их "боевые" будут идти на оплату долговТак, стопе, не сбивайте человека с "верного пути" . Налоговая, СБУ, тюрьма, серый ланос
Дайте человеку пофантазировать

Да-да-да, до 5-го коленаСамое главное забыли - всех мужчин-родственников заберёт ТЦК и их "боевые" будут идти на оплату долгов![]()
старша людина пенсіонер, совкової закалки і слово податкова його налякало от і побіг швиденькоА тут взрослый человек,
А якщо був суд і виконавче відкрите багато років,і я не з'являюся у них на зв'язкуподаткова і ваш борг по мфо ніяк між собою не пов'язані, тим більше рідні не мають ніякого відношення до ваших боргів
я вам вже відповів, немає різниці скільки років, ці речі просто між собою ніяк не пов'язані: податкова, рідні і ваш боргА якщо був суд і виконавче відкрите багато років,і я не з'являюся у них на зв'язку
Прежде чем бежать, желательно хотя бы уточнить, на крайний случай, поинтересоваться, куда бежать, к кому бежать, с чем бежать, зачем.старша людина пенсіонер, совкової закалки і слово податкова його налякало от і побіг швиденько
Это принципиально разные органы, которые выполняют принципиально разные функции. Родственники тем более отношения не имеют. У меня у соседа бывшего ип после суда налоговой уже лет 5 висит, живет и не парится от слова совсем. И никто его не трогает.Що можливо
Не, ну так не интересно.У меня у соседа бывшего ип после суда налоговой уже лет 5 висит, живет и не парится от слова совсем. И никто его не трогает.
Хіба що теоретично...Маю виконавче провадження 2 роки не сплачую,немає можливості, чи можуть у податкову викликати рідних через мій борг?