Виклик виконавцем рідних у податкову

• Автор теми Автор теми Антоніна27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 2K
От і все,а я прочитала ,що якщо зі мною немає зв'язку то це можливо,бо шукають по місці прописки і будуть запитувати стосовно мене,бо зі мною роками немає зв'язку і все
🙈🙈🙈

Я видела.
Написала это к тому, что автор прочитала и поверила

Маю виконавче провадження 2 роки не сплачую,немає можливості, чи можуть у податкову викликати рідних через мій борг?
Ви що винні державі борг.Не платили податки?І взагалі,що має податкова до ваших боргів? Просто деколи погугліть,і видумуйте дурниці.Лише собі уявляю,як ваших родичів викликали на килим.Податківці були б дуже в шоці,бо мають багато роботи із заборгованості саме по податках несплачених.їм якось всеодно на наші кредитні борги,,

Ви що винні державі борг.Не платили податки?І взагалі,що має податкова до ваших боргів? Просто деколи погугліть,і видумуйте дурниці.Лише собі уявляю,як ваших родичів викликали на килим.Податківці були б дуже в шоці,бо мають багато роботи із заборгованості саме по податках несплачених.їм якось всеодно на наші кредитні борги,,
То чомусь просто батька пенсіонера офіційно працює в одній школі викликали,а я начиталась і себе накрутила

То чомусь просто батька пенсіонера офіційно працює в одній школі викликали,а я начиталась і себе накрутила
податкова і ваш борг по мфо ніяк між собою не пов'язані, тим більше рідні не мають ніякого відношення до ваших боргів

Блин, простите за мой хранцузский, меня когда в школу к дочери вызывали, и классный руководитель написала, я перезвонила и уточнила, какая причина, прежде чем идти.
А тут взрослый человек, передали, что вызывают в налоговую, и не уточнив ничего, сломя голову сразу летит на всех порах🤷‍♀️
Я надеюсь хоть кому идти, в какой кабинет, отец знает?

Так, стопе, не сбивайте человека с "верного пути" . Налоговая, СБУ, тюрьма, серый ланос🤣🤣🤣
Дайте человеку пофантазировать
Самое главное забыли - всех мужчин-родственников заберёт ТЦК и их "боевые" будут идти на оплату долгов:pleasantry:

податкова і ваш борг по мфо ніяк між собою не пов'язані, тим більше рідні не мають ніякого відношення до ваших боргів
А якщо був суд і виконавче відкрите багато років,і я не з'являюся у них на зв'язку

А якщо був суд і виконавче відкрите багато років,і я не з'являюся у них на зв'язку
я вам вже відповів, немає різниці скільки років, ці речі просто між собою ніяк не пов'язані: податкова, рідні і ваш борг

старша людина пенсіонер, совкової закалки і слово податкова його налякало от і побіг швиденько
Прежде чем бежать, желательно хотя бы уточнить, на крайний случай, поинтересоваться, куда бежать, к кому бежать, с чем бежать, зачем.
А не прибежать "Добрый вечер, я деспетчер".
Ну как-то не серьёзно всё это

Это принципиально разные органы, которые выполняют принципиально разные функции. Родственники тем более отношения не имеют. У меня у соседа бывшего ип после суда налоговой уже лет 5 висит, живет и не парится от слова совсем. И никто его не трогает.

У меня у соседа бывшего ип после суда налоговой уже лет 5 висит, живет и не парится от слова совсем. И никто его не трогает.
Не, ну так не интересно.
А как же интерпол, серый ланос, и т.п🤣🤣🤣🤣

Назад
Угорі