Zoltan
Перевірений
- Дописи
- 1846
- Реакції
- 2269
- Бали
- 698
Zoltan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
який боком тут податковаСуд був по бізнес позиці
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
який боком тут податковаСуд був по бізнес позиці
В податковій:
Чат GPT сказал, что левым, а может правым, автор ещё не уточнилаякий боком тут податкова
То я ж і запитую,бо батька викликали у податкову,і я прочитала що можуть і через цеякий боком тут податкова
Автор, я конечно извиняюсь, а сколько вам лет?
Так почему отец не уточнил, по какому поводу вызвали?То я ж і запитую,бо батька викликали у податкову,і я прочитала що можуть і через це
30, але не дуже розуміюсь з судами,виконавчим і тдАвтор, я конечно извиняюсь, а сколько вам лет?
Чат GPT сказал, что левым, а может правым, автор ещё не уточнила
На роботі в бухгалтерії сказали, завтра йдеТак почему отец не уточнил, по какому поводу вызвали?
Как вызвали? Письмо прислали, позвонили?
Не переймайтеся. Ніхто ваших родичів в подадкову не потягне. А чат-ГПТ перестаньте читати30, але не дуже розуміюсь з судами,виконавчим і тд
Это не мне, это автору надо читать.
Тююю, ото так просто сказали и уже идёт.На роботі в бухгалтерії сказали, завтра йде
Дякую, бо я начиталась,що якщо на звязок не виходити,то таке можливоНе переймайтеся. Ніхто ваших родичів в подадкову не потягне. А чат-ГПТ перестаньте читати
Пенсіонер, не спитав, завтра вже біжитьТююю, ото так просто сказали и уже идёт.
И даже не поинтересовался какая причина?
![]()
Читайте первірені джерела! Форум АНТИКОЛЛЕКТОРДякую, бо я начиталась,що якщо на звязок не виходити,то таке можливо
Пенсіонер, не спитав, завтра вже біжить
чи можуть у податкову викликати рідних через мій борг?

Про бухгалтеріюНа роботі в бухгалтерії сказали, завтра йде
Поделитесь номером телефона папы, я его ещё и в СБУ и интерпол на завтра вызову.Пенсіонер, не спитав, завтра вже біжить
Зачем? Чатa GPT достаточноЧитайте первірені джерела! Форум АНТИКОЛЛЕКТОР
Та йому бухгалтерша на роботі сказала, що викликають,що в бухгалтерію позвонилиПоделитесь номером телефона папы, я его ещё и в СБУ и интерпол на завтра вызову.
Чтоб зря время не терял и все важные структуры за один день посетил