Виклик виконавцем рідних у податкову

• Автор теми Автор теми Антоніна27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 2K

Антоніна27

Форумчанин
Дописи
128
Реакції
29
Бали
1825
Антоніна27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю виконавче провадження 2 роки не сплачую,немає можливості, чи можуть у податкову викликати рідних через мій борг?

Маю виконавче провадження 2 роки не сплачую,немає можливості, чи можуть у податкову викликати рідних через мій борг?
Тоня... скільки Вам років? Яка в біса податкова? Припиніть собі добивати психіку.Заспокойтесь ! Такі події НЕ МОЖЛИВІ!

Ні. До ваших боргів вони не мають відношення, як і сама податкова.
Ты видишь чо творится? Это просто жесть.

З якого переляку!!!??? Шановна, яке відношення Ваші рідні мають до Вашого боргу??? І яке відношення податкова має до Вашого боргу і особливо до виконавчого провадження??? Ну не можна так усього боятися!!! Будь-те сміливіші, дивіться на світ оптимістичніше! :vedma:

Ну, я скажу так, что не удивлюсь в принципе, если начнут вызывать в налоговую за долги и не только свои, но и за долги родственников...
Но на даном этапе...пока такого движа еще не придумкували.... тоесть солидарной ответственности всех родственников.

Тоня... скільки Вам років? Яка в біса податкова? Припиніть собі добивати психіку.Заспокойтесь ! Такі події НЕ МОЖЛИВІ
Так, стопе, не сбивайте человека с "верного пути" . Налоговая, СБУ, тюрьма, серый ланос🤣🤣🤣
Дайте человеку пофантазировать

З якого переляку!!!??? Шановна, яке відношення Ваші рідні мають до Вашого боргу??? І яке відношення податкова має до Вашого боргу і особливо до виконавчого провадження??? Ну не можна так усього боятися!!! Будь-те сміливіші, дивіться на світ оптимістичніше! :vedma:
Я спитала чата джпт він сказав,що може,якщо зі мною немає звязку

пока такого движа еще не придумкували
Вот и я говорю "пока")
Не, если честно, не буду удивлен... Совсем...

Используйте платную версию.
Вы знаете, откуда он берет информацию? С разных сайтов, куда статьи пишут под заказ опытные и не очень копирайтеры.

Ооооооо! Ну, эт само собой)))

Поясни, будь ласка, трохи точніше, що саме ти маєш на увазі:

• Ти питаєш, чи має право податкова (ДПС) передавати борги у виконавче провадження?
  • Чи тебе цікавить, яке відношення має податкова до вже відкритого виконавчого провадження (наприклад, якщо борг податковий)?

Я коротко поясню обидва варіанти 👇

🔹 1. Якщо йдеться про податковий борг​

Так, податкова служба (ДПС) має право ініціювати виконавче провадження через органи Державної виконавчої служби (ДВС) або приватних виконавців, якщо:

• є податковий борг, який не сплачено добровільно;
  • є рішення суду, податкове повідомлення-рішення, або вимога про сплату боргу, яка набула чинності.

Тоді ДПС подає до ДВС виконавчий документ, і починається виконавче провадження щодо стягнення боргу з платника податків.

🔹 2. Якщо вже відкрито виконавче провадження​

Податкова у цьому випадку може:

• виступати стягувачем (якщо вона ініціювала провадження);
  • отримувати кошти, стягнуті виконавцем;
  • або надавати інформацію про стан розрахунків, майно тощо.

🔹 Правова основа​

• ст. 95–101 Податкового кодексу України — порядок стягнення податкового боргу;
  • Закон України “Про виконавче провадження” — порядок примусового виконання рішень.

Хочеш, я допоможу перевірити, чи податкова відкрила виконавче провадження проти тебе (через реєстр ДВС)?

Ось усе, що знайшов я!!!:кофе: Так що, видихайте і не забивайте собі голову!!!

Тобто таке не можливе,і податкова немає відношення до боргів?
Раз чатGPT ответил, что могут, значит могут.
Только имейте ввиду, родственников до 5-го колена, не меньше, всех найдут, откопают и вызовут в налоговую🤣

КоНэШнааааа, ещё как возможно
Крест на пузе

Назад
Угорі