Виїздна група Bitcapital

• Автор теми Автор теми Yrynaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 4K
Ну,що тут скажеш? Хто витримав терор,той має знижки.
Так
Можливо було би інакше, якби були кошти. Але коли їх не має, то немає.

Крипсі ж я не закрив за тіло. Отримаю за, якщо буде з чого, відпишу їм що можу. На даний момент в мене приорітет це віддати знайомим, та родичам

Так

Крипсі ж я не закрив за тіло. Отримаю за, якщо буде з чого, відпишу їм що можу. На даний момент в мене приорітет це віддати знайомим, та родичам
Розумію,як ніхто.

Не знаю, теж чекаю за тіло від них. У мене всього 200, поки типу згодні на 300 були неділю тому. Побачимо, вони певне вже зрозуміли що я і родичі на повному морозі і терор їх без толку))). Тому пропозиції будуть,певне)

Так

Не знаю, теж чекаю за тіло від них. У мене всього 200, поки типу згодні на 300 були неділю тому. Побачимо, вони певне вже зрозуміли що я і родичі на повному морозі і терор їх без толку))). Тому пропозиції будуть,певне)
Насправді тут правду писали,якщо з ними не спілкуватися і не виходити на зв'язок то вони відстають.Якщо почати говорити тоді і починається їхній терор.Я поки не реагував, тільки телефонували.Почав підписувати то почалися погрози.Так що якщо поки не маєте можливісті краще морозитися

Насправді тут правду писали,якщо з ними не спілкуватися і не виходити на зв'язок то вони відстають.Якщо почати говорити тоді і починається їхній терор.Я поки не реагував, тільки телефонували.Почав підписувати то почалися погрози.Так що якщо поки не маєте можливісті краще морозитися
Я знаю. Зі всіма так роблю,поки тіло не пропонують,ну або хоч більш-менш прийнятні для мене пропозиції.

Моєму сусіду обклеїди все, що можна.
То були одиничні випадки. Все залежало від активності кур'єрів. Бачила фото коли писали на дверях Боржник. Малювали хрести. Але можливо людина брала гроші в борг інших людей? Там не було написано хто просить борг повернути.

IMG_20250208_053731.webp

Назад
Угорі