Виїздна група Bitcapital

• Автор теми Автор теми Yrynaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 4K
Это кстати ответ тем, кто, не разбираясь думает, что может подать в суд на финансовую организацию или банк. Кто ж так исковые составляет 🤯

Как говорится. Не разбираешься не лезь, как может суд признать недействительным договор, заключение коротого ты признал. Получение средств признал, что не вернул тоже признал. Даже не поленился написать, что потратил. Истец от Бога.. епт 🤣🤣🤣
Судячи з позову, то позичальник то шахраї 😂. Було б дивно, на інше рішення розраховувати.

С прошлой субботы едут,едут никак не доедут, хотя путь с Лондона до Запорожья дорога дальняя

Та так збирались як і до всіх інших, грошей мабуть тільки на смс вистачило, а на білет ні,навіть сусідів просили попередити щоб не лякались(а може щоб на білет їм скинулись)

Та так збирались як і до всіх інших, грошей мабуть тільки на смс вистачило, а на білет ні,навіть сусідів просили попередити щоб не лякались(а може щоб на білет їм скинулись)
Вони у Гаррі Поттера мітлу просто хотіли орендувати 🤣 Тому і щоб не лякались 🤣

Вони у Гаррі Поттера мітлу просто хотіли орендувати 🤣 Тому і щоб не лякались 🤣
Ну якщо мітлу, тоді розумію чому не долетіли, погода трішки була несприятлива. А взагалі за мою колекцію боргів у МФО в різні роки життя, тільки два додіки з вашої готівочки приїздили на роботу що правда не на ланосі, а на іржавій червоній девʼятці

Ну якщо мітлу, тоді розумію чому не долетіли, погода трішки була несприятлива. А взагалі за мою колекцію боргів у МФО в різні роки життя, тільки два додіки з вашої готівочки приїздили на роботу що правда не на ланосі, а на іржавій червоній девʼятці
Навіть таке було 🫣 До нашого автосалону додалась червона девʼятка 😁

не знаю, что произошло, но позавчера пришли с предложением закрыть за тело кредита. 850 дол. брал - отдать 850 дол. , на бинансе был еще юсдт купленый где-то по 40, закрыл
Просрочка около 6-7 месяцев, был последний кредит, для чистой кармы закрыл
Вау! А что было эти 6-7 месяцев? Надеюсь,все Ваши контакты их посылали ? Потому что моих всех дергают,итребуют 2,5 тела

Є люди в кого просрочка в біт капатіл 5+ місяців?
В мене тільки місяць,і вже веселять. Я їм кажу: а смисл? Відповідають : будем всіх кошмарити ,поки вони не закошмарять тебе))

їм кажу: а смисл?
Поки що кращого метода ніж "сніжинка" немає.
Немає абсолютно ніякого сенсу везти з ними розмову. Є гроші закривати –чекати пропозицію, немає - арівідерчі.

А пропозиції будуть. Рано чи пізно.

Поки що кращого метода ніж "сніжинка" немає.
Немає абсолютно ніякого сенсу везти з ними розмову. Є гроші закривати –чекати пропозицію, немає - арівідерчі.

А пропозиції будуть. Рано чи пізно.
Так. Але,ски ,достають всіх,особливо роботодавців.

Так. Але,ски ,достають всіх,особливо роботодавців.
В мене погрожували рідним, дзвонили на роботу, і один Бог знає кому ще і в якому "світлі" мене виставили.

Не здався. Не спілкувався, не відповідав. Закрив за 1.5 тіла.

Крипсі за прострочка 5+ місяців запропонували тіло.

Ну якось так

В мене погрожували рідним, дзвонили на роботу, і один Бог знає кому ще і в якому "світлі" мене виставили.

Не здався. Не спілкувався, не відповідав. Закрив за 1.5 тіла.

Крипсі за прострочка 5+ місяців запропонували тіло.

Ну якось так
Ну,що тут скажеш? Хто витримав терор,той має знижки.

С прошлой субботы едут,едут никак не доедут, хотя путь с Лондона до Запорожья дорога дальняя
Та не доедут,не ждите. ТЦК працює.))

Останнє редагування:
Назад
Угорі