Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В процесі апеляція , районий суд майже повністю задовільнив вимоги ЕАПБДобрий день,товариство ! З Новим Роком всіх.Поділіться досвідом,чи вигравав хтось суд,після подання апеляції? У мене,зокрема ЕАПБ.
Тобто,рішення суду першої інстанції на користь ЕАПБ,і Ви подали апеляцію?В процесі апеляція , районий суд майже повністю задовільнив вимоги ЕАПБ
ТакТобто,рішення суду першої інстанції на користь ЕАПБ,і Ви подали апеляцію?
ТакДобрий день,товариство ! З Новим Роком всіх.Поділіться досвідом,чи вигравав хтось суд,після подання апеляції? У мене,зокрема ЕАПБ.
ви маєте на увазі якщо єапб виграв районий суд і ви подаєте до Київської апеляції скаргу?У Київської апеляції взагалі моветоном вважається не задовольняти апеляції по ЄАПБ)))
Саме так.
У мене у Харкові,Дзержинський суд.Там як,не в курсі?У Київської апеляції взагалі моветоном вважається не задовольняти апеляції по ЄАПБ)))
А який суд,територіально? Відмовили у задоволенні позову повністю?
Харків. Справа не з єапб була. Залежно, що там у вас у матеріалах справи ще. Практику можна подивитися.Саме так.
У мене у Харкові,Дзержинський суд.Там як,не в курсі?
А який суд,територіально? Відмовили у задоволенні позову повністю?
Почему "не очень корректен"? Интересует общая статистика,по выиграшу аппеляций,чтобы понимать.Конечно выигрывали. Есть же куча нюансов, поэтому вопрос не очень корректен
потому что у каждого дела свои "вводные", у каждого дела свой набор документов, требований и доказательств, поэтому эта "общая статистика" будет, мягко говоря, абсолютно бесполезной.Почему "не очень корректен"? Интересует общая статистика,по выиграшу аппеляций,чтобы понимать.
Идете на суд власть и изучаете постановы конкретно вашего суда по конкретно вашему кредитору. Из этого более чем обшую картинку можно понять.Почему "не очень корректен"? Интересует общая статистика,по выиграшу аппеляций,чтобы понимать.
Ні, навпаки.ви маєте на увазі якщо єапб виграв районий суд і ви подаєте до Київської апеляції скаргу?
То шанси на успіх мізерні?(
У мене якраз зараз там справа по ЄАПБ