Виграш суду після подання апеляції

• Автор теми Автор теми Олег209
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 692

Олег209

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
14
Бали
8
Олег209 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день,товариство ! З Новим Роком всіх.Поділіться досвідом,чи вигравав хтось суд,після подання апеляції? У мене,зокрема ЕАПБ.

Добрий день,товариство ! З Новим Роком всіх.Поділіться досвідом,чи вигравав хтось суд,після подання апеляції? У мене,зокрема ЕАПБ.
В процесі апеляція , районий суд майже повністю задовільнив вимоги ЕАПБ

У Київської апеляції взагалі моветоном вважається не задовольняти апеляції по ЄАПБ)))

У Київської апеляції взагалі моветоном вважається не задовольняти апеляції по ЄАПБ)))
ви маєте на увазі якщо єапб виграв районий суд і ви подаєте до Київської апеляції скаргу?

То шанси на успіх мізерні?(

У мене якраз зараз там справа по ЄАПБ

Саме так.
У мене у Харкові,Дзержинський суд.Там як,не в курсі?
А який суд,територіально? Відмовили у задоволенні позову повністю?

Саме так.

У мене у Харкові,Дзержинський суд.Там як,не в курсі?

А який суд,територіально? Відмовили у задоволенні позову повністю?
Харків. Справа не з єапб була. Залежно, що там у вас у матеріалах справи ще. Практику можна подивитися.

Конечно выигрывали. Есть же куча нюансов, поэтому вопрос не очень корректен

Конечно выигрывали. Есть же куча нюансов, поэтому вопрос не очень корректен
Почему "не очень корректен"? Интересует общая статистика,по выиграшу аппеляций,чтобы понимать.

Почему "не очень корректен"? Интересует общая статистика,по выиграшу аппеляций,чтобы понимать.
потому что у каждого дела свои "вводные", у каждого дела свой набор документов, требований и доказательств, поэтому эта "общая статистика" будет, мягко говоря, абсолютно бесполезной.

условно, есть диджики и банк Михайловский - там у диджирасов нет шансов
условно есть диджики и дела по договорам 2022 года - ситуация диметрально противоположная

Поэтому в данном случае средняя температура по палате никак не роляет, увы

Идете на суд власть и изучаете постановы конкретно вашего суда по конкретно вашему кредитору. Из этого более чем обшую картинку можно понять.

ви маєте на увазі якщо єапб виграв районий суд і ви подаєте до Київської апеляції скаргу?

То шанси на успіх мізерні?(

У мене якраз зараз там справа по ЄАПБ
Ні, навпаки.
Київський апеляційний суд з задоволенням скасовує рішення на користь ЄАПБ та відмовляє у задоволенні позову.
Але, знову ж таки, все залежить від якості захисту відповідача у суді першої інстанції.

Назад
Угорі